Website:

Lokatie

Villa Zebra
Stieltjesstraat 21
rotterdam, 3071 JV

Kinderboekenweek bij Villa Zebra

woensdag, 03 oktober 2018 01:30 pm - zaterdag, 13 oktober 2018

aktiviteiten voor kinderen

De Kinderboekenweek is dit jaar van 3 t/m 14 oktober. Villa Zebra organiseert deze periode extra veel voorleesmiddagen voor kinderen van 3 t/m 6 én 7 t/m 12 jaar. 

Helemaal in het thema van de kinderboekenweek lezen we verhalen en gedichten over vriendschap samen met een bezoek aan de tentoonstelling. 

BEST FRIENDS FOREVER
Bij Ticket to de Toekomst (7t/m 12) kijken we zo bijvoorbeeld naar de toekomst van vriendschap. Je opa speelde vroeger buiten en sprak daar zijn vriendjes en in 2018 zit je gewoon lekker te appen met je beste vrienden of tag je elkaar op Instagram. Maar hoe communiceren vrienden in de toekomst? We ontdekken (en maken) hyper futuristische manieren om contact te houden met je vrienden!

VREEMDE VRIENDEN
Als je 3 t/m 6 jaar oud bent, bezoek je het Sprookjes Pop Up boek in ZELF! Je leert allerlei verschillende sprookjesfiguren kennen. Wie zou met wie bevriend kunnen zijn? Stiekem vindt de wolf het heel gezellig om een potje bingo te spelen met oma. En misschien loopt Kleim Duimpje wel het allerliefst hard met de Reus!


 
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook