Lokatie

Speeltuin de Zandweerd
Everhard van Reijdtstraat 10
Deventer, 7412 EA

kinderkleding- en speelgoedbeurs (najaars en winterkleding)

zaterdag, 13 oktober 2018 10:00 am

kinderkleding- en speelgoedbeurzen

Inbreng en opbrengst voor een zomeractiviteit in 2019!

Op zaterdagochtend 13 oktober, van 10.00 tot 12.30 uur, is de kinderkleding- en speelgoedbeurs. De opbrengst van deze beurs bestemmen wij voor een herhaling van één van onze activiteiten, waar wij niet voor een 2e keer subsidie beschikbaar is. Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk inbreng voor zoveel mogelijk winst!

Hoe breng je kinderkleding en speelgoed in voor de beurs?
Met het najaar en de winter in het vooruitzicht, is het tijd om de kinderkleding weer uit te zoeken. Breng alle kinderkleding (maat 80 t/m 176), die niet meer past in voor de beurs op vrijdagavond 12 oktober, tussen 19.15 en 20.15 uur in het speeltuingebouw.

Een nummer voor je inbreng
Voor je inbreng heb je wel een registratiecode nodig. Deze kan je opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wat je verder moet doen, lees je op onze website. Daar vind je de voorwaarden voor het inbrengen van kinderkleding en speelgoed.

Heb je vorige keer ook meegedaan? Vermeld dit bij je aanmelding en je krijgt de code van de vorige keer opnieuw. Dit kan je best wat werk schelen! De niet verkochte kleding die je weer terug wil krijgen, breng je de volgende opnieuw in zonder dat je weer opnieuw hoeft te labelen. Misschien is er volgende keer wel een koper die het wil…

Het is dé beurs van de kleine prijsjes en voor 4 goede doelen, inclusief jezelf!
Bij verkoop van artikelen ontvang je 70% van de door jou bepaalde verkoopprijs. De resterende 30% is voor de speeltuin. Op zaterdagmiddag 13 oktober, tussen 15.30 en 16.00 uur kan je jouw opbrengst ophalen en eventueel ook de kinderkleding en speelgoed die je weer terug wil. Alle artikelen die niet terug gaan naar de inbrenger, worden geschonken aan Second Chance Kledingbank Deventer en Speelgoedbank Deventer.

Routekaart

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook