Assortiment:

Flexa Speeltent Transport

Met de Flexa Speeltent Transport maak je de slaapkamer helemaal af! De koepeltent kan gebruikt worden op het bed of bijvoorbeeld op de grond. Op de Flexa speeltent staat een helikopter en komt uit de Transport collectie.  Combineer de tent met het Flexa bed en de bijpassende accessoires uit de Transport collectie. De koepeltent mag gewassen worden op een maximale temperatuur van 40 graden.De speeltent heeft een OEKO® tex label en is gemaakt van katoen. Afmetingen:  H 85 x B 90 x L 105 cm

€ 159.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Flexa
Product
 

Flexa Verlengstukken Voor Speelgordijn Transport

Met de Flexa Verlengstukken Voor Speelgordijn Transport kun je het speelgordijn verlengen. De verlengstukken zijn geschikt voor de verhoogde bedden uit de Flexa collectie. Je kan de verlengstukken wassen op een maximale temperatuur 40 graden.De verlengstukken zijn gemaakt van katoen en heeft een OEKO® tex label. Afmetingen: H 25 x L 90 cm

€ 31.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Flexa
Product
 

Flexa Speelgordijn Transport 3 Delig

Met het Flexa Speelgordijn Transport 3 Delig maak je de slaapkamer helemaal af! Het Flexa speelgordijn kan je onder de Nor halfhoogslaper hangen. Creëer een leuk en gezellig plekje onder de halfhoogslaper. Het speelgordijn mag gewassen worden op een maximale temperatuur van 40 graden. Het speelgordijn heeft een OEKO® tex label en is gemaakt van katoen.Afmetingen:  H 77 x L 87 cm  

€ 131.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Flexa
Product
 

Flexa Nor Bureau Voor Hoogslaper White 195 x 52 cm

Met het Flexa Nor Bureau Voor Hoogslaper White 195 x 52 cm maak je het studieplekje helemaal af. Het Flexa Nor bureau past onder de hoogslaper 90 x 190 cm. Het materiaal van het bureau is MDF.

€ 227.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Flexa
Product
 

Flexa Nor Bureau Voor Hoogslaper White 205 x 52 cm

Met het Flexa Nor Bureau Voor Hoogslaper White 205 x 52 cm maak je het studieplekje helemaal af. Het Flexa Nor bureau past onder de hoogslaper 200 x 90 cm. Het materiaal van het bureau is MDF.

€ 227.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Flexa
Product
 

OUTLET! Thule Baby Supporter 14

De gevoerde zijkanten en hoofdsteun zorgen ervoor dat uw baby lekker rechtop zit. (Leeftijd - 6-18 maanden)

€ 55.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Thule
Product
 

Wandplank Klaudia

Met de Wandplank Klaudia heb je nog meer ruimte om spulletjes neer te zetten en is daarnaast ook een prachtige decoratie. Combineer de wandplank met de andere artikelen uit de Klaudia serie.Afmetingen wandplank: Hoogte 23 cmBreedte 100 cm

€ 59.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Megabed
Product
 

Jollein Babynest Leopard Natural

Met de Jollein Babynest Leopard Natural kan jouw kleintje overal lekker slapen. Gebruik daarnaast de Jollein babynest bijvoorbeeld in de box, gezellig op de bank of als je op pad gaat. Het babynestje is erg zacht en door de openstaande randen kan jouw baby er niet zomaar uitrollen.Combineer de babynest met de andere artikelen uit de Jollein Leopard collectie. Mocht er een ongelukje zijn kun je het nestje gewoon in de wasmaschine doen. Verwijder het matrasje en was het op maximaal 30 graden. Het mag naast het wassen ook gestreken worden. Let op: Mag niet in de droger!

€ 49.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Babynest Rainbow Grey

Met de Jollein Babynest Rainbow Grey kan jouw kleintje overal lekker slapen. Gebruik daarnaast de Jollein babynest bijvoorbeeld in de box, gezellig op de bank of als je op pad gaat. Het babynestje is erg zacht en door de openstaande randen kan jouw baby er niet zomaar uitrollen.Combineer de babynest met de andere artikelen uit de Jollein Rainbow collectie. Mocht er een ongelukje zijn kun je het nestje gewoon in de wasmaschine doen. Verwijder het matrasje en was het op maximaal 30 graden. Het mag naast het wassen ook gestreken worden. Let op: Mag niet in de droger!

€ 49.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Babynest Rainbow Blush Pink

Met de Jollein Babynest Rainbow Blush Pink kan jouw kleintje overal lekker slapen. Gebruik daarnaast de Jollein babynest bijvoorbeeld in de box, gezellig op de bank of als je op pad gaat. Het babynestje is erg zacht en door de openstaande randen kan jouw baby er niet zomaar uitrollen.Combineer de babynest met de andere artikelen uit de Jollein Rainbow collectie. Mocht er een ongelukje zijn kun je het nestje gewoon in de wasmaschine doen. Verwijder het matrasje en was het op maximaal 30 graden. Het mag naast het wassen ook gestreken worden. Let op: Mag niet in de droger!

€ 49.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Babynest Leaves

Met de Jollein Babynest Leaves kan jouw kleintje overal lekker slapen. Gebruik daarnaast de Jollein babynest bijvoorbeeld in de box, gezellig op de bank of als je op pad gaat. Het babynestje is erg zacht en door de openstaande randen kan jouw baby er niet zomaar uitrollen.Combineer de babynest met de andere artikelen uit de Jollein Leaves collectie. Mocht er een ongelukje zijn kun je het nestje gewoon in de wasmaschine doen. Verwijder het matrasje en was het op maximaal 30 graden. Het mag naast het wassen ook gestreken worden. Let op: Mag niet in de droger!

€ 49.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Babynest Tiger Storm Grey

Met de Jollein Babynest Tiger Storm Grey kan jouw kleintje overal lekker slapen. Gebruik daarnaast de Jollein babynest bijvoorbeeld in de box, gezellig op de bank of als je op pad gaat. Het babynestje is erg zacht en door de openstaande randen kan jouw baby er niet zomaar uitrollenCombineer de babynest met de andere artikelen uit de Jollein Tiger collectie. Mocht er een ongelukje zijn kun je het nestje gewoon in de wasmaschine doen. Verwijder het matrasje en was het op maximaal 30 graden. Het mag naast het wassen ook gestreken worden. Let op: Mag niet in de droger!

€ 49.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Babynest Tiger Mustard

Met de Jollein Babynest Tiger Mustard kan jouw kleintje overal lekker slapen. Gebruik daarnaast de Jollein babynest bijvoorbeeld in de box, gezellig op de bank of als je op pad gaat. Het babynestje is erg zacht en door de openstaande randen kan jouw baby er niet zomaar uitrollenCombineer de babynest met de andere artikelen uit de Jollein Tiger collectie. Mocht er een ongelukje zijn kun je het nestje gewoon in de wasmaschine doen. Verwijder het matrasje en was het op maximaal 30 graden. Het mag naast het wassen ook gestreken worden. Let op: Mag niet in de droger!

€ 49.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Wandlamp Clouds White

De Jollein Wandlamp Clouds White geeft de slaapkamer veel sfeer en is makkelijk aan de muur te bevestigen. Het wandlampje is voorzien van een snoer met schakelaar en 50 led-lampjes. De afmeting van de Jollein wandlamp is 25 x 40 cm. Deze wandlamp is gemaakt hout en kan afgenomen worden met een droge doek.  

€ 29.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Wandlamp Rainbow Grey

De Jollein Wandlamp Rainbow Grey heeft een zachte kleur en is makkelijk aan de muur te bevestigen. Het wandlampje is voorzien van een snoer met schakelaar en 50 led-lampjes. De afmeting van de Jollein wandlamp is 25 x 40 cm en is verkrijgbaar in de kleuren roze en grijs. Deze wandlamp is gemaakt hout en kan afgenomen worden met een droge doek.  

€ 29.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Jollein Wandlamp Rainbow Blush Pink

De Jollein Wandlamp Rainbow Blush Pink heeft een zachte kleur en is makkelijk aan de muur te bevestigen. Het wandlampje is voorzien van een snoer met schakelaar en 50 led-lampjes. De afmeting van de Jollein wandlamp is 25 x 40 cm en is verkrijgbaar in de kleuren roze en grijs. Deze wandlamp is gemaakt hout en kan afgenomen worden met een droge doek.  

€ 29.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Jollein
Product
 

Disney Frozen 2 Bedtent

Tover je bed om tot een waar Frozen speelhuis met deze prachtige bedtent. Met deze tent beleef je alle magische avonturen van Frozen in je eigen bed!Deze bedtent is makkelijk aan het bed te bevestigen. Dag en nacht speel-en slaapplezier met jouw beste vriendinnetje! Eigenschappen: - Past over een standaard één persoonsbed - Snel en makkelijk te bevestigen  - Afmetingen: 90 x 90 x 190 cm (H x B x D).  

€ 52.50

lees verder

Baby en peuterAccessoires Megabed
Product
 

OUTLET! Aankleding set Eva

Mooie aankleding set. Past goed bij het ledikant Eva. Bestaat uit een hoofdbeschermer, dekbed- / dekenovertrek en een kussensloop.   Apart verkrijgbaar is ook de bijpassend klamboe met strikken !

€ 169.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Born Lucky
Product
 

Childwood Evolu 2 Eetblad Zwart ABS

Eetblad voor op de Evolu stoel. Materiaal ABS. Hij klikt op de armsteunen in is verstelbaar in diepte. Afmeting 47 x 33 x 3,5 CM

€ 40.95

lees verder

Baby en peuterAccessoires Childwood
Product
 

USB kit Jules

USB kit voor de Jules hoogslaper. Kan uitsluitend gelijktijdig met de hoogslaper worden besteld. Past in de uitsparingen van het bureau.    

€ 49.00

lees verder

Baby en peuterAccessoires Megabed
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook