Assortiment:

Alecto Extra Camera voor DVM 73 DVM 75 DVM 76 DVM 77

Met deze losse camera voor de Alecto DVM-73 / DVM-75 / DVM-76 / DVM-77 babyfoon kan je nog een extra kamer in de gaten houden.Let op!Deze camera is een uitbreiding, welke alleen geschikt is voor de Alecto DVM-73 / DVM-75 / DVM-76 / DVM-77 babyfoons.

€ 59.99

lees verder

Baby en peuterAlle veiligheidartikelen Alecto
Product
 

Alecto Extra Camera DVM 75 babyfoon

Met deze losse camera voor de Alecto DVM-75 babyfoon kan je nog een extra kamer in de gaten houden.Let op!Deze camera is een uitbreiding, welke alleen geschikt is voor de Alecto DVM-75 babyfoon.

€ 45.99

lees verder

Baby en peuterAlle veiligheidartikelen Alecto
Product
 

Alecto Babyfoon DVM 75

De Alecto DVM-75 Babyfoon met camera is eenvoudig in gebruik en heeft een 2.4 kleurenscherm. Een babyfoon zorgt voor een veilig gevoel, door de 2.4" camera en goede geluidskwaliteit weet je dat je kindje lekker rustig slaapt. Het kleurenscherm van de ouderunit is iets groter dan zes centimeter en geeft een scherp beeld. Ook in het donker. De Alecto babyfoon wordt standaard geleverd met één camera, maar je kunt de set uitbreiden tot vier camera’s. Handig als je meer kinderen hebt en voor in de speelkamer. Eigenschappen Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit Energiebesparende Eco modus Terugspreekfunctie Temperatuurweergave in de babykamer Geluidsniveaulampjes Bereik tot 300 meter"

€ 89.99

lees verder

Baby en peuterAlle veiligheidartikelen Alecto
Product
 

Alecto Babyfoon DBX 88 Limited Eco DECT

Met de DBX-88 babyfoon van Alecto is op bezoek gaan bij de buren geen probleem meer als je baby ligt te slapen. De DBX-88 Limited heeft een bereik van 300 meter. Zo kun je zelfs bij de buren van je buren op visite gaan en toch een 'oortje' in het zeil houden. Door het twee-weg systeem is het mogelijk om terug te praten naar je kind. De Alecto babyfoon is voorzien van een nachtlampje en vijf polyfone slaapliedjes. Specificaties: dot matrix LCD display met verlichting uniek ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaar gebruiksduur ouderunit: tot 24 uur DECT digitale ontvangstkwaliteit: 100% storingsvrij 2-weg communicatie: dus ook terugspreken naar baby bereik: maximaal 300 meter buiten en 50 meter binnen slaapliedjes en nachtverlichting op afstand te bedienen indicatie van temperatuur in ruimte van zender Ouder-unit (ontvanger) visuele indicatie van geluid middels LED lampjes ontvangstvolume (6 stappen) instelbaar buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie gebruiksduur wanneer volledig opgeladen: max. 24 uur Baby/ kinder-unit (zender) leuke nachtverlichting (aan/uit middels verlichte toets) instelbare microfoongevoeligheid (5 stappen) 5 polyfone slaapliedjes

€ 89.00

lees verder

Baby en peuterAlle veiligheidartikelen Alecto
Product
 

Alecto Babyfoon DBX 82

Draadloze geluidsmelder en babyfoon geschikt voor: baby-oppas, bel- en telefoon signalering, inbraak signalering en ruimte bewaking. Functies: Spraakgestuurd; Verbindingscontrole; Visuele geluidsindicatie; Traploos instelbare gevoeligheid; Volume instelbaar op ontvanger; Menugestuurde instellingen; Ingebouwde nachtverlichting; 8 kanalen met 38 digitale kanalen; Ingebouwde zaklamp; Geschikt voor stationair gebruik (in huis) en mobiel gebruik (camping); Uitbreidbaar met tweede babyunit (DBX-83); Bereik tot 3 km; Laag batterijverbruik.

€ 52.00

lees verder

Baby en peuterAlle veiligheidartikelen Alecto
Product
 

Alecto Babyfoon DBX 88 Eco

Met deze babyfoon van Alecto is op bezoek gaan bij de buren geen probleem meer als je baby ligt te slapen. De DBX-88 eco heeft een bereik van 300 meter. Zo kun je zelfs bij de buren van je buren op visite gaan en toch een 'oortje' in het zeil houden. Door het twee-weg systeem is het mogelijk om terug te praten naar je kind. De babyfoon is voorzien van een nachtlampje en vijf polyfone slaapliedjes. Specificaties: dot matrix LCD display met verlichting uniek ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaar gebruiksduur ouderunit: tot 24 uur DECT digitale ontvangstkwaliteit: 100% storingsvrij 2-weg communicatie: dus ook terugspreken naar baby bereik: maximaal 300 meter buiten en 50 meter binnen slaapliedjes en nachtverlichting op afstand te bedienen indicatie van temperatuur in ruimte van zender Ouder-unit (ontvanger) visuele indicatie van geluid middels LED lampjes ontvangstvolume (6 stappen) instelbaar buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie gebruiksduur wanneer volledig opgeladen: max. 24 uur Baby/ kinder-unit (zender) leuke nachtverlichting (aan/uit middels verlichte toets) instelbare microfoongevoeligheid (5 stappen) 5 polyfone slaapliedjes

€ 64.99

lees verder

Baby en peuterAlle veiligheidartikelen Alecto
Product