Assortiment:

Coming Kids 3 Deurskast Bliss Black

De Coming Kids 3-Deurskast Bliss Black is een stoer industrieel meubel van Coming Kids. De kledingkast heeft een hang en leggedeelte en handige opberglades. De kast is gemaakt van MDF en staat op metalen poten. De deuren en laden zijn voorzien van soft-close en de handvaten zijn gemaakt van cognac-kleurig leder, deze zijn vastgezet met koperen knopjes. Gedurende het gebruik rekt het leder iets op. Afmeting 190 x 133 x 55 cm (HXBXD)

€ 779.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Coming Kids
Product
 

OUTLET! Alta Kast

Bijzonder mooi en stevige kast van Alta gemaakt van massief grenen hout afgewerkt in een kindvriendelijke white wash beits.

€ 399.99

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Alta
Product
 

Coming Kids 3 Deurskast Bliss Wit

De Coming Kids 3-Deurskast Bliss Wit is een stoer industrieel meubel van Coming Kids. De kledingkast heeft een hang en leggedeelte en handige opberglades. De kast is gemaakt van MDF en staat op metalen poten. De deuren en laden zijn voorzien van soft-close en de handvaten zijn gemaakt van cognac-kleurig leder, deze zijn vastgezet met koperen knopjes. Gedurende het gebruik rekt het leder iets op. Afmeting 190 x 133 x 55 cm (HXBXD)

€ 779.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Coming Kids
Product
 

Bopita 3 Deurskast Narbonne Wit

De Bopita 3-Deurskast Narbonne heeft een rustige witte kleur en geeft een perfecte sfeer aan de jongens- of meidenkamer. Met de meubels van de Narbonne serie bevind je je eigen helemaal in de luxe en landelijke Long Island Style. Net als bij het bed is ook de kast voorzien van verticale groeven en heeft de kast mooie ronde knopjes als grepen. Achter de eerste 2 deuren bevindt zich over de hele breedte een hangroede en 3 legplanken. Bij de derde deur heb je meerdere vakken. Afmeting: 201x159x62 (HxBxD). Is de 3-deurs kast te groot? Deze is ook los verkrijgbaar als 2-deurskast.   

€ 899.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 2 Deurskast XL Kyan

Bopita 2-Deurskast XL Kyan is een eigentijdse combinatie van deep grey en blank gelakte beukenhouten accenten. De 2-deurskast bestaat uit twee schappen, twee hangroedes, 4 in legplanken en de kast is extra ruim! Dus voldoende opbergmogelijkheden voor veel spullen. Deze kast is voorzien van beukenhouten handgrepen. Bekijk ook de andere meubels van de Bopita Kyan serie om de look compleet te maken!  Afmetingen Bopita 2-deurskast XL Kyan (HxBxD): 200 x 106 x 60 cm.  

€ 699.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 3 Deurskast Anne

De Bopita 3-Deurskast Anne heeft een mooie strakke uitstraling. Door de neutrale witte kleur is de kast goed te combineren met andere kleuren. De pootjes van de kast hebben een schuine afwerking wat voor een speels effect zorgt. De kast bestaat uit 3 vaste planken, 3 in hoogte verstelbare hangroedes en 6 in hoogte verstelbare legplanken. De deuren zijn greeploos en voorzien van subtiele horizontale groeven. De 3-deurskast biedt genoeg opberg ruimte voor alle spullen van jou kindje! 

€ 579.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 2 Deurskast Anne

De Bopita 2-Deurskast Anne heeft een mooie strakke uitstraling. Door de neutrale witte kleur is de kast goed te combineren met andere kleuren. De pootjes van de kast hebben een schuine afwerking wat voor een speels effect zorgt. De kast bestaat uit 2 vaste planken, 2 in hoogte verstelbare hangroedes en 4 in hoogte verstelbare legplanken. De deuren zijn greeploos en voorzien van subtiele horizontale groeven. 

€ 379.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 3 Deurskast Yuna Wit

De Bopita 3-Deurskast Yuna heeft een eigentijdse en moderne look door de combinatie van wit met blank gelakt beukenhouten onderstel! Het interieur van de kast bestaat uit drie vaste schappen, drie in hoogte verstelbare hangroedes en zes verstelbare legplanken. Dus voldoende opbergmogelijkheden voor veel spullen. De deuren en lade zijn greeploos. Afmeting: 200x148x60 (HxBxD).

€ 859.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 2 Deurskast Yuna Wit

De Bopita 2-Deurskast Yuna heeft een eigentijdse en moderne look door de combinatie van wit met blank gelakt beukenhouten onderstel! Het interieur van de kast bestaat uit twee schappen, twee hangroedes, vier legplanken en een ruime lade. Zo biedt de kast voldoende opbergmogelijkheden. De deuren en lade zijn net als de commode greeploos. Afmeting: 200x110x60 (HxBxD).

€ 659.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 2 Deurskast Hugo Wit

De Bopita 2-Deurskast Hugo kenmerkt zich door zijn mooie basic uitstraling. De kast is samen met de andere meubels van de Hugo serie goed te combineren. De kast is voorzien van strakke witte vormen en heeft enkel twee ronde knopjes als handgrepen. Achter beide deuren vind je dezelfde indeling: legplank, hangroede en 2 planken die in hoogte verstelbaar zijn. Zo heb je voldoende opbergruimte! Afmeting: 185x105x55 HxBxD.

€ 399.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 2 Deurskast Fiore Wit

De Bopita 2-Deurskast Fiore kenmerkt zich door zijn mooie strakke witte en luchtige uitstraling. De kast is samen met de andere meubels van de Fiore serie goed te combineren met uitgesproken kleuren! De kast staat hoog op zijn ranke schuine pootjes en heeft twee subtiele ronde knopjes. In de deur zitten subtiele horizontale groeven verwerkt voor een speels effect. De kast beschikt over twee vasten schappen, hangroedes en vier legplanken die in hoogte verstelbaar zijn. Zo heb je voldoende opbergruimte! Afmeting: 185x106x55 HxBxD.

€ 379.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Coming Kids 2 Deurskast Bliss Black

Coming Kids 2-Deurskast Bliss Black is een stoer meubel van Coming Kids. De kast is gemaakt van MDF en staat op metalen poten. De kast heeft twee deuren en één ruime lade. De 2-deurskast heeft een hangroede en 2 legplanken. De handvaten van de kast zijn gemaakt van cognac-kleurig leder, deze zijn vastgezet met koperen knopjes. Gedurende het gebruik rekt het leder op. Afmeting 190 x 55 x 90 cm

€ 599.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Coming Kids
Product
 

Cabino Kledingkast Oslo

De kledingkast Oslo, van Cabino, heeft een strakke Scandinavische uitstraling. Door de grijze grepen en schuine pootjes behoudt de kinderkledingkast zijn tijdloze uitstraling en kan je hier jaren mee vooruit! De kledingkast heeft 2 deuren en 1 lade. Achter de deuren bevindt zich een hang- en leggedeelte. En als dat nog niet genoeg is dan is er nog extra opbergruimte in de lade.Net zoals de andere meubels uit deze prachtige babykamer is de Oslo kledingkast ook gemaakt van wit gelakte meubelplaten. Deze meubelplaten zijn afgewerkt met deco fineer. Hierdoor ontstaat er een nuance verschil in de kleur en in de naden.Afmetingen (HxBxD):180 x 90 x 50 cmKijk voor ons ruime aanbod in accessoires verder op onze website en maak zo de Noel kledingkast helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 270.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Cabino
Product
 

Bopita 3 deurskast Kyan

Bopita 3-deurskast Kyan is een eigentijdse combinatie van deep grey en blank gelakte beukenhouten accenten. De 3-deurskast bestaat uit drie schappen, drie hangroedes en drie legplanken. Dus voldoende opbergmogelijkheden voor veel spullen. Deze kast is voorzien van beukenhouten handgrepen. Bekijk ook de andere meubels van de Bopita Kyan serie om de look compleet te maken! Liever wit? Neem dan ook eens een kijkje naar Bopita 2-deurskast Lynn en Bopita 2-deurskast Levi. Afmetingen Bopita 2-deurskast Kyan (HxBxD): 200 x 160 x 60 cm.    

€ 949.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 2 deurskast Kyan

Bopita 2-deurskast Kyan is een eigentijdse combinatie van deep grey en blank gelakte beukenhouten accenten. De 2-deurskast bestaat uit twee schappen, twee hangroedes en twee legplanken. Dus voldoende opbergmogelijkheden voor veel spullen. Deze kast is voorzien van beukenhouten handgrepen. Bekijk ook de andere meubels van de Bopita Kyan serie om de look compleet te maken! Liever wit? Neem dan ook eens een kijkje naar Bopita 2-deurskast Lynn en Bopita 2-deurskast Levi. Afmetingen Bopita 2-deurskast Kyan (HxBxD): 180 x 100 x 55 cm.  

€ 649.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 3 deurskast Diva

Bopita 3-deurskast staat voor een zee aan ruimte! Deze ruime kast beschikt over twee hangroedes, verschillende legplanken en een lade. De middelste deur heeft een grote spiegel. Kenmerkend voor deze serie zijn de subtiele groeven op de deuren, het houten ornament op de deuren en de sierlijke poten. De transparante knoppen geven de kast een glossy uitstraling! Afmetingen (HxBxD): 201 x 149 x 60 cm.  

€ 999.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita 2 deurskas XL Diva

Bopita 2-deurskas XL Diva staat voor meer opbergruimte! Deze kast heeft twee hangroedes, verschillende legplanken en een ruime lade. Kenmerkend voor deze kast zijn de subtiele groeven op de deuren, het houten ornament op de deuren, de kroontjes en de sierlijke poten.  Afmetingen (HxBxD): 201 x 102 x 60 cm.

€ 699.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

OUTLET! Cabino Kledingkast Sammy

Mooie Moderne Kledingkast van Cabino. Materiaal: mdf folie.

€ 245.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Cabino
Product
 

OUTLET! Bopita 2 deurskast Femke Glossy Wit

OUTLET! Bopita 2-deurskast Femke Glossy Wit

€ 390.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Bopita Levi 2 Deurs Kledingkast White Grey

De Bopita Levi 2-Deurs Kledingkast is een moderne kledingkast welke gemaakt is van MDF en is afgewerkt met een white en grey wash.De kledingkast heeft een Scandinavische look en is voorzien van moderne poten en handgrepen. Dankzij de kleur past de kledingkast in zowel een jongens- als meisjeskamer. Achter beide deuren bevindt zich genoeg opbergruimte voor de kleding van je kindje. Zo zijn er 2 hangroedes en voldoende legplanken. Onder de deuren vind je nog een ruime lade. Ideaal voor beddengoed, knuffels of speelgoed.Extra fijn is dat de deuren en de lade sluiten middels een soft-close systeem. Afmetingen (HxBxD):180 x 100 x 53 cmKijk voor nog meer meubels uit deze leuke serie of ons ruime aanbod in accessoires verder op onze website en maak zo de Levi kledingkast helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 599.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product