Elodie Details Musical Toy Unicorn James

Krijg je kindje zachtjes in slaap met een allerliefst slaapliedje uit deze Musical Toy Unicorm James van Elodie Details! Aan de binnenkant van deze mobile zit een muziekdoosje dat je aan kan zetten voor aan het koord te trekken. Deze superleuke mobile is de perfecte aanvulling voor de aankleding van je baby-/kinderkamer.

€ 32.99

lees verder

Baby en peuterDecoratie Elodie Details
Product
 

Elodie Details Musical Toy Dots of Fauna Kitty

Krijg je kindje zachtjes in slaap met een allerliefst slaapliedje uit deze Musical Toy Dots of Fauna Kitty van Elodie Details! Aan de binnenkant van deze mobile zit een muziekdoosje dat je aan kan zetten voor aan het koord te trekken. Deze superleuke mobile is de perfecte aanvulling voor de aankleding van je baby-/kinderkamer.

€ 32.99

lees verder

Baby en peuterDecoratie Elodie Details
Product
 

Mutsy Nio Parasol Adventure Leaf Green

Deze Mutsy Nio parasol beschermt je kindje tegen de felle zonnestralen. De parasol biedt je kindje optimale schaduw op zonnige dagen.Dankzij de clip, is de parasol snel en eenvoudig aan jouw Mutsy Nio kinderwagen te bevestigen. De parasol is UV bestendig en gemakkelijk in te klappen.

€ 44.95

lees verder

Baby en peuter Baby's vervoeren WandelwagensMutsy Nio P Mutsy
Product
 

Cybex Autostoel Sirona S I Size Urban Black

Met de Cybex Sirona S I-Size kan jij jouw kleintje veilig tegen de rijrichting in vervoeren vanaf de geboorte tot 105 cm, dat is ongeveer 4 jaar. Deze Sirona S I-Size is zoals de naam het al zegt getest volgens de strenge richtlijnen van de I-Size wetten. Dat betekend dat het kindje tot minimaal 15 maanden( ca. 75 cm) achterwaarts vervoerd wordt, de autostoel alleen met isofix in de auto bevestigd kan worden en dat er extra getest is op eventuele zijwaartse krachten. Een groot pluspunt aan de Cybex Sirona S I-size is dat deze gemakkelijk 360° draaibaar is. Zo kun je gemakkelijk met één hand de autostoel naar de deur toedraaien en jouw kleintje eenvoudig los maken. De cybex Sirona S I-size heeft een speciaal geintegreerd Driving Direction Control systeem wat er voor zorgt dat de stoel niet met de rijrichting meegedraaid kan worden totdat het kindje minimaal 76 cm. lang is. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw kleintje veilig vervoerd wordt.  De hoofdsteun van deze Cybex Sirona S I-Size is gemakkelijk in 12 standen te verstellen, het grote voordeel hiervan is dat dan ook de schouderhoogte van de gordel direct wordt aangepast, zo sluit de 5-punts gordel altijd netjes aan op de lengte van jouw kleintje. Voor de wat langere reizen is het ook mogelijk om jouw kleintje comfortabel te laten slapen, deze autostoel beschikt namelijk ook over een aantal slaapstanden. Het bevestigen van de cybex Sirona autostoel is een makkie met het Click & Go systeem. Doordat deze autostoel met isofix bevestigd wordt kan hij gemakkelijk met één klik losgemaakt worden uit de auto en zo overgezet worden naar een andere auto. Deze Cybex Sirona S I-Size beschikt net als bijna alle Cybex autostoelen over het speciaal geïntegreerde L.S.P. Systeem.Voluit heet dit het Linear Side-Impact Protection, het woord zegt het al, dit systeem zorgt ervoor dat bij eventuele zijwaartse krachten deze in een vroeg stadium worden geabsorbeert. Maar dat is nog niet alles, de Cybex Sirona S I-size beschikt over nog meer speciaal geïntegreerde extra's zoals de Energy Reduction Technology. Dit zorgt ervoor dat eventuele frontale krachten op de nek van het kind verminderd worden. Eigenschappen Te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (40-105 cm) I-Size getest Isofix bevestiging Extra zijwaartse bescherming (L.S.P.)

€ 489.95

lees verder

Baby en peuterCybex Cybex
Product
 

Mutsy Kinderwagen Evo Farmer Earth Black Brown Frame Nu met gratis Voetenzak en Parasol!

Mutsy Kinderwagen Evo Farmer Earth - Black Brown Frame Nu tijdelijk met gratis Voetenzak en Parasol! De Mutsy Evo is een lichte kinderwagen met een stijlvol design en is makkelijk in het gebruik. Zowel voor jou als je kindje is de kinderwagen zeer comfortabel.De rugleuning is volledig verstelbaar en kan de been- en voetensteun zowel omhoog als omlaag. Bovendien is het zitje zoweel voorwaarts als achterwaarts gericht op het onderstel te plaatsen. De zonnekap is extra ruim en verstelbaar.Voor jou al ouder zijn er natuurlijk ook voordelen. De duwstang in diverse hoogtes verstelbaar en dus ideaal voor elke lengte.De voorwielen zijn 360° draaibaar en geven de kinderwagen extra wendbaarheid. Dankzij de grote schuimbanden is de kinderwagen geschikt voor diverse ondergronden. Tevens is het onderstel zeer compact opvouwbaar, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is.Het frame van de Mutsy Evo is gemakkelijk in- en uitvouwen, met of zonder het zitje erop.Ook het monteren en afnemen van de wielen is bij dit model een fluitje van een cent: met één druk op de knop ontgrendel je het systeem en kun je ze er veilig afhalen en terug opzetten. Het frame en zitje zijn licht in gewicht en gemakkelijk te dragen. De reiswieg van de Mutsy Evo is zeer ruim, zodat je kindje er lekker lang in kan liggen. En toch blijft de wagen zeer compact en heel handig!Ook ideaal aan de Mutsy Evo is de ruime boodschappenmand. Hierin kan je aardig wat boodschapjes leggen, maar natuurlijk is het mandje ook geschikt voor babyspulletjes.De Mutsy Evo wordt geleverd inclusief onderstel, reiswieg, wandelwageninzet, zonnekap en boodschappenmand.Eigenschappen Rugleuning is volledig verstelbaar. Compact in te vouwen. Verstelbare beensteun. Geïntegreerde voetensteun. Reiswieg is inclusief matras. Nu tijdelijk met gratis voetenzak en parasol! Specificaties Afmetingen onderstel opengevouwen (LxBxH): 89 x 61 x 105 cm Afmetingen onderstel ingeklapt (LxBxH): 68 x 61 x 29 cm Afmetingen reiswieg (LxBxH): 87 x 48 x 60 cm Gewicht frame: 8.2 kg Gewicht frame + zitting: 11.9 kg Gewicht reiswieg: 4.7 kg  

€ 449.00

lees verder

Baby en peuter Baby's vervoeren WandelwagensMutsy Evo F Mutsy
Product
 

Mutsy Evo Voetenzak Farmer Earth

Een warme voetenzak speciaal voor de Mutsy Evo. De voetenzak is ideaal tegen de wind en kou. De voetenzak is eenvoudig te bevestigen in de Mutsy Evo.

€ 89.95

lees verder

Baby en peuter Accessoires voor vervoeren van baby's Ac Mutsy
Product
 

Recaro Autostoel Optiafix Racing Red (9 18kg)

Is jouw kindje toe aan de volgende autostoel? De Recaro Optiafix is de geschikte stoel voor kinderen van 9 tot 18 kilo, de autostoel is veilig en gebruiksvriendelijk door de geïntegreerde Isofix bevestiging. Hierdoor kan jij het autostoeltje eenvoudig en veilig in je auto installeren. De indicator op de Isofix basis geeft aan of je het autostoeltje correct hebt geïnstalleerd.De hoofdsteun kan op zes verschillende hoogten worden versteld en de ligpositie is eenvoudig met één hand in te stellen voor comfortabel slapen. De bekleding van het autostoeltje voelt zacht aan en zorgt voor een comfortabele rit. Het HERO veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de gordels niet gaan draaien en het Advanced Side Protection systeem vangt de klap op tijdens een zijdelingse botsing. Eigenschappen In hoogte verstelbare hoofdsteun Het HERO veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de gordels niet gaan draaien Ligpositie eenvoudig met één hand in te stellen Veiligheidsindicatoren laten in één oogopslag de juiste installatie zien Comfortabel foam past zich perfect aan de lichaamsvorm aan en biedt de nodige ondersteuning Advanced Side Protection systeem Geïntegreerde isofix-verbinding

€ 259.90

lees verder

Baby en peuterAlle autostoelen Recaro
Product
 

Elodie Details Knuffel Blinkie James

Blinkie James is op zoek naar kleine kinderhandjes die hem willen knuffelen! Dit lieve konijntje is gemaakt van 100% muslinkatoen. Het resultaat: een superzacht konijnenknuffeltje dat superfijn is om heerlijk mee te kroelen. Bonnie heeft de perfecte grootte om overal mee naartoe genomen te worden. En vergeet haar vriendjes Bo, Belle, Goldie, Dot en Bonnie niet!

€ 25.99

lees verder

Baby en peuterKnuffels Elodie Details
Product
 

Elodie Details Knuffel Blinkie Dot

Blinkie Dot is op zoek naar kleine kinderhandjes die haar willen knuffelen! Dit lieve konijntje is gemaakt van 100% muslinkatoen. Het resultaat: een superzacht konijnenknuffeltje dat superfijn is om heerlijk mee te kroelen. Bonnie heeft de perfecte grootte om overal mee naartoe genomen te worden. En vergeet haar vriendjes Bo, Belle, Goldie, Bonnie en James niet!

€ 25.99

lees verder

Baby en peuterKnuffels Elodie Details
Product
 

Elodie Details Knuffel Blinkie Bo

Blinkie Bo is op zoek naar kleine kinderhandjes die haar willen knuffelen! Dit lieve konijntje is gemaakt van 100% muslinkatoen. Het resultaat: een superzacht konijnenknuffeltje dat superfijn is om heerlijk mee te kroelen. Bonnie heeft de perfecte grootte om overal mee naartoe genomen te worden. En vergeet haar vriendjes Bonnie, Belle, Goldie, Dot en James niet!

€ 25.99

lees verder

Baby en peuterKnuffels Elodie Details
Product
 

Elodie Details Knuffel Blinkie Goldie

Blinkie Goldie is op zoek naar kleine kinderhandjes die haar willen knuffelen! Dit lieve konijntje is gemaakt van 100% muslinkatoen. Het resultaat: een superzacht konijnenknuffeltje dat superfijn is om heerlijk mee te kroelen. Bonnie heeft de perfecte grootte om overal mee naartoe genomen te worden. En vergeet haar vriendjes Bo, Belle, Bonnie, Dot en James niet!

€ 25.99

lees verder

Baby en peuterKnuffels Elodie Details
Product
 

Elodie Details Knuffel Blinkie Belle

Blinkie Belle is op zoek naar kleine kinderhandjes die haar willen knuffelen! Dit lieve konijntje is gemaakt van 100% muslinkatoen. Het resultaat: een superzacht konijnenknuffeltje dat superfijn is om heerlijk mee te kroelen. Bonnie heeft de perfecte grootte om overal mee naartoe genomen te worden. En vergeet haar vriendjes Bo, Bonnie, Goldie, Dot en James niet!

€ 25.99

lees verder

Baby en peuterKnuffels Elodie Details
Product
 

Elodie Details Knuffel Blinkie Bonnie

Blinkie Bonnie is op zoek naar kleine kinderhandjes die haar willen knuffelen! Dit lieve konijntje is gemaakt van 100% muslinkatoen. Het resultaat: een superzacht konijnenknuffeltje dat superfijn is om heerlijk mee te kroelen. Bonnie heeft de perfecte grootte om overal mee naartoe genomen te worden. En vergeet haar vriendjes Bo, Belle, Goldie, Dot en James niet!

€ 25.99

lees verder

Baby en peuterKnuffels Elodie Details
Product
 

Recaro SmartClick Base

Met de Recaro Smartclick Base kan je de Guardia of Privia Evo autostoel extra veilig en stevig bevestigen. De Recaro base kenmerkt zich door zijn eenvoudige bediening, visuele indicatoren geven de correcte installatie in het voertuig aan. De basis is verbonden met de ISOFIX-haken van het voertuig en de basis kan worden aangepast aan de hoogte van de stoel van het voertuig. Het Recaro Smartclick basisstation is niet compatibel met het Recaro Young Profi Plus babyzitje en het Recaro Young Expert Plus kinderzitje. Eigenschappen- Te gebruiken met de Recaro Guardia en Recaro Privia Evo - Met één hand te installeren of te verwijderen - Het controleapparaat signaleert een correcte installatie - Eenvoudig transport door geoptimaliseerd ontwerp

€ 149.90

lees verder

Baby en peuterAutostoel Onderstel Recaro
Product
 

Elodie Details Speeltapijt Watercolor Wings

Met dit stijlvolle Speeltapijt Watercolor Wings creëer je een zachte plek voor je kleintje om lekker te spelen, groeien en leren. De lichte vulling in de mat zorgt ervoor dat het een plek is om veilig de wereld te ontdekken. De mat is aan  beide kanten te gebruiken en kan dus ook in alle ruimtes van je huis worden gebruikt! En geen paniek wanneer je kleintje – of misschien jijzelf – iets knoeit op het tapijt: het kan gewoon in de wasmachine gewassen worden!

€ 99.99

lees verder

Baby en peuterBoxkleden Elodie Details
Product
 

Elodie Details Speeltapijt Mineral Green

Met dit stijlvolle Speeltapijt Mineral Green creëer je een zachte plek voor je kleintje om lekker te spelen, groeien en leren. De lichte vulling in de mat zorgt ervoor dat het een plek is om veilig de wereld te ontdekken. De mat is aan  beide kanten te gebruiken en kan dus ook in alle ruimtes van je huis worden gebruikt! En geen paniek wanneer je kleintje – of misschien jijzelf – iets knoeit op het tapijt: het kan gewoon in de wasmachine gewassen worden!

€ 99.99

lees verder

Baby en peuterBoxkleden Elodie Details
Product
 

Elodie Details Speeltapijt Powder Pink Fringe

Met dit stijlvolle Speeltapijt Powder Pink Fringe creëer je een zachte plek voor je kleintje om lekker te spelen, groeien en leren. De lichte vulling in de mat zorgt ervoor dat het een plek is om veilig de wereld te ontdekken. De mat is aan  beide kanten te gebruiken en kan dus ook in alle ruimtes van je huis worden gebruikt! En geen paniek wanneer je kleintje – of misschien jijzelf – iets knoeit op het tapijt: het kan gewoon in de wasmachine gewassen worden!

€ 129.99

lees verder

Baby en peuterBoxkleden Elodie Details
Product
 

Elodie Details Opbergmand Feathered Friend

Wil jij een opgeruimde baby-/kinderkamer? Dat kan met deze superleuke Opbergmand Feathered Friend van Elodie Details! Deze opbergmand zorgt voor een stijlvolle en opgeruimde kinderkamer. !! TIP: je kunt deze opbergmand natuurlijk ook in je woonkamer gebruiken !! Afmeting: Diameter 45cm, hoogte 35cm 

€ 49.99

lees verder

Baby en peuterOpbergen Elodie Details
Product
 

Elodie Details Opbergmand Unicorn Rain

Wil jij een opgeruimde baby-/kinderkamer? Dat kan met deze superleuke Opbergmand Unicorn Rain van Elodie Details! Deze opbergmand zorgt voor een stijlvolle en opgeruimde kinderkamer. !! TIP: je kunt deze opbergmand natuurlijk ook in je woonkamer gebruiken !! Afmeting: Diameter 45cm, hoogte 35cm 

€ 49.99

lees verder

Baby en peuterOpbergen Elodie Details
Product
 

Elodie Details Opbergmand Mineral Green

Wil jij een opgeruimde baby-/kinderkamer? Dat kan met deze superleuke Opbergmand Mineral Green van Elodie Details! Deze opbergmand zorgt voor een stijlvolle en opgeruimde kinderkamer. !! TIP: je kunt deze opbergmand natuurlijk ook in je woonkamer gebruiken !! Afmeting: Diameter 45cm, hoogte 35cm 

€ 49.99

lees verder

Baby en peuterOpbergen Elodie Details
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook