Assortiment:

Das Zaubere Zähne Buch kostenloser download

Erste Voraussetzung für gesunde Milchzähne ist das tägliche Zähneputzen. Aber wie kann man das einem Kind richtig beibringen? Wie kann man einem Kind spielerisch vermitteln, wie wichtig gutes und richtiges Zähneputzen ist? Als Antwort auf diese Fragen hat Difrax das Zaubere Zähne Buch herausgegeben. Ein praktisches und vor allem nettes Hilfsmittel mit vielen guten Tipps! Nur in kostenloser DownloadFür den Gratis-Download hier klicken

Naar Difrax

Boeken
Product
 

Clean teeth Book free download

A healthy set of first teeth starts by brushing them accurately every day. How do you go about teaching it to your child? How do you show your child the importance of proper brushing in an enjoyable way? For answering these questions and giving extra advice, Difrax developed the Clean Teeth book as a practical and especially amusing tool. Only available in free download. Download here for free

Naar Difrax

Boeken
Product
 

El libro de los dientes limpios free download

Para unos dientes de leche sanos, cada día debe comenzar con un cepillado. Pero, ¿cómo enseñarle a tu hijo de forma divertida la importancia de un cepillado dental correcto? Para responder a estas preguntas y a muchas más, Difrax ha desarrollado el libro ´´El libro de los dientes limpios” como una herramienta práctica, pero especialmente divertida, para aprender a cepillarse bien los dientes. Descargar libro gratis

Naar Difrax

Boeken
Product
 

Jolie frimousse le livre download gratuit

Des dents de lait saines passent par un brossage de dents quotidien. Mais comment l´inculquer à votre enfant ? Comment faire prendre conscience à votre enfant, de manière ludique, de l´importance d´un bon brossage ? Pour répondre à ces questions, Difrax a développé Jolie frimousse : le livre, un ouvrage pratique mais surtout amusant.Uniquement disponible en téléchargement gratuit. Cliquez ici pour votre téléchargement gratuit du livre : Jolie frimousse

Naar Difrax

Boeken
Product
 

Het Gaap en Slaap boek

Is slapen gaan een dagelijkse strijd? Of wordt je kind ´s nachts vaak wakker? En: hoeveel uur slaap heeft een kind eigenlijk nodig? Zomaar wat vragen en problemen die kunnen spelen bij het opvoeden van je kind. Dit boek geeft jou en je kind ondersteuning bij het onderwerp slapen. Met dit boek wordt het leren genieten van een heerlijke nachtrust een leuke ervaring en ontdekkingsreis.

€ 15.00

Naar Difrax

Boeken
Product
 

Aanleggen Kolven Voeden boek

Het Aanleggen, Kolven, Voeden Boek is een vrolijk bladerboek vol informatie, Tips en weetjes voor (aanstaande) moeders die alles willen weten over borstvoeding en kolven. Alle informatie is gebaseerd op de professionele kennis en ervaring van lactatiekundigen.

€ 25.00

Naar Difrax

Boeken
Product
 

Fopspeenkoordje Gold

Een verloren fopspeen zorgt meestal voor onrust. Je kunt dit eenvoudig voorkomen met een speenkoord. Het Difrax speenkoord is een handige en veilige fopspeenketting waar je de fopspeen of tut aan kunt bevestigen. De andere kant van de speenketting bevestig je aan de kleding van je kindje.

€ 4.99

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Isoleertas voor babyfles Gold

De Difrax Isoleertas is bekleed met een speciale folie. Hierdoor is deze tas uitermate geschikt voor het warm en koel houden van de voeding in de S-fles. De fles- of borstvoeding in de babyfles blijft tot wel 3 uur op temperatuur.

€ 12.39

Naar Difrax

Babyflessen
Product
 

Fopspeen Natural Newborn Gold

De Difrax Fopspeen Natural Newborn voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren en premature baby’s.

€ 4.99

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Fopspeen Natural 0 6 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Natural 0-6 M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden.

€ 5.29

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Fopspeen Natural 6 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Natural 6+M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 6 maanden.

€ 5.49

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Woezel en Pip Pakjeshouder Blauw

De stevige Woezel en Pip pakjeshouder voorkomt knoeien en morsen als gevolg van knijpen in sappakjes of brikjes. Ideaal als je peuter thuis of onderweg zelf uit pakjes wil drinken. Advies gebruik vanaf 12 maanden. Geschikt voor standaard pakjes (150 ml en 200 ml) in combinatie met langer rietje.

€ 5.49

Naar Difrax

Eten Drinken
Product
 

Fopspeen Dental 18 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Dental 18+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De fopspeen heeft een groot schildje en het zuiggedeelte is volledig gevuld met siliconenmateriaal. De fopspeen is daardoor moeilijker door te bijten. Bevordert het afleren van de tut of fopspeen in de volgende levensfase.

€ 5.99

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Fopspeen Dental 12 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Dental 12+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De fopspeen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het half gevulde zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 12 maanden.

€ 5.79

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

S babyfles Natural 250 ml Gold

De Difrax S-fles Natural 250 ml is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.

€ 12.99

Naar Difrax

Babyflessen
Product
 

Fopspeen Dental Newborn Gold

De Difrax Fopspeen Dental Newborn voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De fopspeen heeft een bolle en een platte kant en stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren en premature baby’s.

€ 4.99

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Fopspeen Dental 0 6 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Dental 0-6 M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De fopspeen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden.

€ 5.29

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Fopspeen Dental 6 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Dental 6+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De fopspeen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby´s vanaf 6 maanden.

€ 5.49

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Fopspeen Natural 18 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Natural 18+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het schildje en die van het massief gevulde zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 18 maanden.

€ 5.99

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Fopspeen Natural 12 Maanden Gold

De Difrax Fopspeen Natural 12+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het half gevulde zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 12 maanden.

€ 5.79

Naar Difrax

Fopspenen
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook