zoek produkt:

Voor Mijn kind

Over Voor Mijn Kind

Overzicht

Er zijn heel wat online webwinkels. Maar wat kun je nou waar bestellen? Wij hebben hier een overzicht van veel online winkels in meerdere categorieën. Op VoorMijnKind vindt je een overzicht van bedrijven die het aanbieden. Ook volgen we de aktuele aanbiedingen van webwinkels zo goed als kan. Je vind ze onder het kopje kortingakties. Onder alle artikelen kun je je eigen mening plaatsen via facebook comments. 

Linkruil

Heb je zelf een Online webwinkel gericht op kinderen een linkruil is snel geregeld. Je kunt de link per mail opgeven: opgeven link . Hij krijgt dan een plaatsje in onze webgids

Duurzaam

We stimuleren waar dat kan fair mode en  duurzame mode, proberen zo goed als mogelijk de speciale evenementen in kaart te brengen. Vernieuwende initiatieven krijgen altijd extra belangstelling. Net als kleding & milieu en fair trade kleding. 

Kinder-evenementen

Organiseer je een kindertheaterfestival of een bijzondere beurs, je kunt de informatie  naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Duurzame kraamcadeaus

duurzame kraamcadeausJe wenst een pasgeboren baby heel veel gezondheid toe. Met een natuurlijk kraamcadeau, milieuvriendelijk en zonder schadelijke stoffen help je de baby daarbij.

Naar duurzame kraamcadeaus

Recht van retour

Kopen via internet kan zonder dat je al te veel risico loopt. Wettelijk is het recht van retour geregeld. Klanten hebben bij een aankoop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Een webwinkelier is verplicht een retour te accepteren en het volledige aankoopbedrag terug te storten, ongeacht de reden die de klant opgeeft.Dit is wettelijk geregeld. Het retourrecht geldt ook als de klant het product heeft uitgepakt en zelfs als hij het heeft uitgeprobeerd. Een gesloten of oorspronkelijke verpakking kan niet geeist worden. Kortom je kunt met een gerust hart kleding bestellen en thuis passen. Geen gedoe in herriewinkels, geen opdringerige verkopers, geen te kleine pashokjes; gewoon thuis passen, niet goed geld terug.

7 te gekke kindervoorstellingen die door heel NL touren!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Klik op 'Afbeeldingen weergeven' om de afbeeldingen te tonden.
Te gekke kindervoorstellingen die door heel NL touren!
Als wij zeggen: helden, cowboys, prinsessen, straathonden en drakentemmers. Muziek, toneel, dans, theater en zang. Wat zeg jij dan? Te gek theater voor kinderen natuurlijk! Bij deze onze zeven tips die door heel NL touren.
Veel plezier bij de voorstelling!
Cowboys & Drakentemmers!
De Kleine Cowboy (4+) neemt je mee op avontuur naar het Wilde Westen, op zoek naar zijn knuffelkoe. Zapp Theaterprijs winnaar Joris & de drakentemmers (8+) staat voor vurig muziektheater. Goed voor een flinke dosis moed & zelfvertrouwen!
Held op Sokken (5+)
Draken verslaan, prinsessen uit torens bevrijden, dat is niks voor ridder Roderick. Maar toch troeft hij de ridders af en weet hij de jonkvrouw voor zich te winnen. Een ontwapenend muzikaal verhaal door Schippers&VanGucht.
Beauty en het beest
Een dapper meisje, een verwende prins, jaloerse zussen, grappige bediendes en en een zingend bos. Het moderne sprookje Beauty en het beest (8-108 jaar) zit vol zang, dans en muziek met een mooie boodschap.
Voor de allerkleinsten (0-6 jr)
Festival 2 Turven Hoog is er voor de kleinsten, de aller-allerkleinsten en voor volwassenen... enfin voor iedereen!
28 mrt t/m 8 apr volop theater, muziek, dans en beeldende kunst in Almere, Den Haag, Haarlem & Amsterdam!
Woef Side Story
In de wondere wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken zijn straathond Toto en rashond Marina dolverliefd. Houdt hun liefde stand? De te gekke musical Woef Side Story van Theater Rotterdam won al vele prijzen!
Alles onder controle?
De nachtwaker houdt graag controle, maar wat als hij die even niet heeft? De Nachtwaker, objecttheater van Het Filiaal theatermakers. Er wordt nauwelijks in gesproken, maar er is des te meer te zien! #allesondercontrole
Ontdek het openluchttheater
Altijd zó bijzonder, het openluchttheater. Lekker buiten, op prachtige locaties, kijken, luisteren, zingen, dansen, bibberen van spanning of schudden van het lachen. Ook komend seizoen weer volop voorstellingen voor de hele familie!
Volg Kidsproof.nl

Ouders Natuurlijk Beurs | Voorverkoop voorjaars-editie van start!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Ouders Natuurlijk Beurs
Logo On Beurs

9 juni 2018

Een heerlijke dag voor het hele gezin! Lekker shoppen en nieuwe producten ontdekken, interessante lezingen & workshops volgen en leuke activiteiten voor kinderen.
 

Programma

10.00 
Opening

10.00 - 19.00 
Beursvloer met stands
Dagvullend programma met lezingen en workshops

19.00 
Sluiting

Voorverkoop start 20.00 uur

Over minder dan 15 minuten start de voorverkoop voor de voorjaars-editie die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 9 juni 2018. En we starten met een leuke actie! De eerste 100 entreekaarten gaan weg voor slechts € 8,00 per stuk. Kinderen hebben zoals altijd gratis entree.

Zorg dat je er klaar voor zit. Het kan druk worden en het systeem telt automatisch de eerste 100, dus lukt bestellen niet meteen, blijf het proberen, we kunnen achteraf helaas niets meer voor je doen. Ook na de eerste 100 kaarten kun je uiteraard gewoon nog bestellen, maar dan kosten ze € 10,-.

Bestellen kan via de volgende link: 
https://oudersnatuurlijk.nl/beurs/9-juni-2018/

 

Taartrovers Film Festival in #Denbosch | #Breda | #Eindhoven | #utrecht | #DenHaag | #Bussum |#Maastricht | #Groningen | #Deventer

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Taartrovers Film Festival
 
Kom prachtige films bekijken, duik in je eigen boek in de Speeltuin van de verbeelding, en dompel je samen met ons onder in het festivalthema 'Lettersoep & Prentenkoek'. Geniet van de mooie films, de inspirerende illustraties en de materialen van het boek. 
Kom bijvoorbeeld kijken naar de film 'Rita en Krokodil', gebaseerd op illustraties van de Zweedse Siri Melchior. Rita is een klein vastberaden meisje met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Liefdevolle, kleurrijke animaties die tot de verbeelding van iedere bezoeker spreken.
Op 2 januari start het festival met een feestelijk openingsbal. Iedereen komt verkleed als zijn of haar lievelingspersonage. Samen met andere kinderboekenpersonages smullen we van prentenkoekjes en dansen we op muzikale verhalen. Als toetje serveren we de ingrediënten om smakelijke gedichten van te maken. Dat wordt smullen! 
Tijdens het openingsbal kun je onze 'Papier & Inkt Fanfare' bekijken. Dit programma eert de eindeloze vormen die inkt kan aannemen, de figuren die gemaakt kunnen worden van papier en de verhalen die daarmee tot leven gewekt worden. Deze verzameling Noorse, Duitse en Nederlandse films is een beeldende ballade aan de kracht van fantasie.

Speeltuin van de verbeelding

Met een filmkaartje kun je niet alleen naar de film, maar ook naar de ‘Speeltuin van de verbeelding’. Daar staan interactieve, prikkelende installaties die uitnodigen om te spelen en fantaseren, op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. 

Er zijn filmstudiootjes met een landschap van pop-upboeken om animatiefilms te maken, schrijfveren met de geuren uit beroemde kinderboeken en het huisje van Lotta uit de Kabaalstraat om in te spelen zodat je letterlijk in haar verhaal kunt kruipen. Ook is er een drukkerij waarbij je met verschillende druktechnieken zelf een fantastisch boek kunt maken.

Taartrovers op tournee!

Kun je niet in de kerstvakantie? Geen zorgen, we reizen vier maanden lang door het land!
  • Den Bosch, Verkadefabriek, 2 t/m 7 januari

  • Utrecht, TivoliVredenburg, 13 & 14 januari

  • Den Haag, Filmhuis Den Haag, 3 & 4 februari

  • Bussum, Filmhuis Bussum, 10 & 11 februari

  • Breda, Chassé Theater, 16 t/m 18 februari

  • Amsterdam, EYE, 26 februari t/m 4 maart

  • Deventer, Filmhuis De Keizer, 10 & 11 maart

  • Maastricht, Lumière Cinema, 17 & 18 maart

  • Eindhoven, Natlab door Plaza Futura, 24 & 25 maart

  • Groningen, Groninger Forum, 30 maart t/m 2 april

Neem een kijkje op onze website voor het volledige programma en meer informatie. We hopen je gauw te kunnen verwelkomen bij Taartrovers Film Festival!

Lieve groetjes,
De Taartrovers
 
 


 

Intertoys | de Grootste Opruiming ooit, met kortingen tot wel 70%.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Intertoys - Grootste opruiming ooit

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt — of dat nu voor de vaste woensdagmiddag is of een last minute avondje uit. Zoek, selecteer & boek. Met één druk op de knop boeken ouders via onze Oppas App een persoonlijke gescreende oppas — ook wel Oppas Angel genoemd. Onze Angels worden na iedere oppasdienst verplicht beoordeeld door de ouder, op deze manier houden we ons netwerk transparant en betrouwbaar. Inmiddels heeft Charly Cares al meer dan 30.000 betaalde oppasdiensten afgerond, 8.000 ouders (per september 2017) en 5.500 Oppas Angels. Ook zijn wij al actief in zes steden: Amsterdam, Amstelveen, Haarlem e.o., Den Haag, Rotterdam en Utrecht!

Kleertjes: Ontvang €10,- korting vanaf €50,- met code BF2017.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook