ABC Girl ledikantlaken borduur

Prachtig ledikantlaken met borduursels uit de ABC Girl collectie. Wordt geleverd inclusief kussensloop van 40x60 cm.

€ 11.99

lees verder

Textiel en Beddengoed Anel Baby Goods
Product
 

KEK Amsterdam Forest Friends Hummingbird

De Forest Friends Hummingbird muursticker uit de collectie van KEK Amsterdam is een mooie muursticker waarmee je de (kinder)kamer in een handomdraai omtovert in een waar dierenrijk. De muursticker Forest Friends Hummingbird van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie. De muurstickers van KEK Amsterdam worden heel precies langs de randen van de afbeelding gesneden, waardoor je geen lelijke witte randen krijgt. De muurstickers zijn dus ook geschikt voor donkere ondergronden. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. De muurstickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is.

€ 9.95

lees verder

Mama Kek Amsterdam
Product
 

KEK Amsterdam Safari Friends Meerkat

De Safari Friends Meerkat uit de collectie van KEK Amsterdam is een mooie muursticker waarmee je de (kinder)kamer in een handomdraai omtovert in een waar dierenrijk. De muursticker Safari Friends Meerkat van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie. De muurstickers van KEK Amsterdam worden heel precies langs de randen van de afbeelding gesneden, waardoor je geen lelijke witte randen krijgt. De muurstickers zijn dus ook geschikt voor donkere ondergronden. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. De muurstickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is.

€ 19.95

lees verder

KEK Amsterdam Kek Amsterdam
Product
 

Cottonbaby voileband grijs ledikantlaken

Mooi wit ledikantlaken van Cottonbaby met een chique grijze voileband.

€ 28.95

lees verder

Cottonbaby Cottonbaby
Product
 

Muursticker bobbi als ridder

Vrolijke muursticker van beertje bobbi als ridder. Deze muursticker maakt de kinderkamer helemaal af. De muursticker heeft een afmeting van 25 x 25 cm.

€ 2.39

lees verder

IKenIK KerstShop Brenc
Product
 

Ergobaby Original Draagzak Starry Sky

De Ergobaby Original Draagzak kunt u thuis of onderweg gebruiken. De draagzak is geschikt voor baby's vanaf 5,5 kg tot kinderen van 20 kg. Zo heeft u jarenlang plezier van deze draagzak. Met het los verkrijgbare verkleinkussen kunt u de draagzak al geberuiken vanaf de geboorte. Goede zithouding Uw kindje wordt optimaal ondersteund in de Ergobaby Original Draagzak. Uw kindje zit altijd in een kikkerhouding met gespreide beentjes en de knietjes omhoog. Dit is een zeer goede zithouding voor de ontwikkeling van de bekken, heupjes en de ruggengraat van uw kindje. Comfortabel dragen De Ergobaby Original Draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem, zo wordt het gewicht van uw kindje verdeeld. De draagzak kan op uw buik, heup of rug gedragen worden. Gebruiksgemak Het geïntergreede slaapmutsje beschermt uw kindje tegen prikkels, zo kan uw kindje helemaal tot rust komen. De draagzak is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te bevestigen in drie klikken. De draagzak kan uitgewassen worden in de wasmachine. Eigenschappen - Geschikt voor kinderen van 5,5 tot 20 kg - Brede heupriem en gewatteerde schouderriemen om gewicht te verdelen - Eenvoudig bevestigen met 3 klikken - Goede zithouding: gespreide en opgetrokken beentjes en billetjes worden ondersteund - Geschikt om te dragen op de buik, rug en heup - Materiaal: canvas (buitenkant) en popeline (binnenkant) - Geïntegreerd slaapmutsje - Inclusief handige opbergvakken - Uitwasbaar - Exclusief verkleinkussen (voor kindjes vanaf geboorte tot 4/5 maanden of 5,5 kg)

€ 109.90

lees verder

Ergobaby Ergobaby
Product
 

ABC Girl wieglaken borduur

Prachtig wieglaken met borduursels uit de ABC Girl collectie. Wordt geleverd inclusief kussensloop van 35x40 cm.

€ 10.50

lees verder

Textiel en Beddengoed Anel Baby Goods
Product
 

Cottonbaby wafel aankleedkussenhoes donkergrijs

Trendy aankleedkussenhoes van heerlijk zachte wafelstof, uit de Cottonbaby collectie. Het hoes sluit aan de onderzijde met klittenband.

€ 29.95

lees verder

Cottonbaby Cottonbaby
Product
 

Cottonbaby satijnband ledikantlaken wit

Mooi wit ledikantlaken van Cottonbaby met een sierlijk satijnen bandje.

€ 25.50

lees verder

Cottonbaby Cottonbaby
Product
 

KEK Amsterdam Safari Friends Lion Cub

De Safari Friends Lion cub uit de collectie van KEK Amsterdam is een mooie muursticker waarmee je de (kinder)kamer in een handomdraai omtovert in een waar dierenrijk. De muursticker Safari Friends Lion cub van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie. De muurstickers van KEK Amsterdam worden heel precies langs de randen van de afbeelding gesneden, waardoor je geen lelijke witte randen krijgt. De muurstickers zijn dus ook geschikt voor donkere ondergronden. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. De muurstickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is.

€ 19.95

lees verder

KEK Amsterdam Kek Amsterdam
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook