E-mailAfdrukkenExport ICS

Ruilochtend KrijgdeKleertjes Woudrichem

Evenement

Titel:
Ruilochtend KrijgdeKleertjes Woudrichem
Wanneer:
wo, 13. February 2019, 09:00 h - 11:00 h
Locatie:
De Werf - Woudrichem, Gelderland
Categorie:
Kinderkleding ruilen
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Ruilochtend KrijgdeKleertjes WoudrichemFoto van KrijgdeKleertjes Woudrichem

Bij KrijgdeKleertjes kun je gratis de nog mooie maar te kleine kwaliteitskleding van je baby en/of kind(eren) in maat 50 t/m 152 direct omruilen voor iets leuks in een maatje groter. Dat is prettig voor je portemonnee, maar bovendien mooi voor het milieu én ook nog eens gezellig! 

Je bent van 9.00-11.00 welkom in De Werf, Raadhuisplein 1 in Woudrichem. Je kunt gewoon binnen komen lopen, aanmelden is niet nodig. Tegelijk met de ruilochtend vindt het Kind&Koffie-Café van Kinderopvang BuitenGewoon plaats, met leuke activiteiten voor de kinderen, iets lekkers te drinken en de mogelijkheid om andere ouders te ontmoeten. 

Ben je in verwachting of heb je net een kindje gekregen en heb je nog geen kleding om te ruilen? Kom kennismaken met ons ruilpunt! Je mag 10 stuks kleding uitzoeken in de maatjes 50-68 voor je kindje, zonder dat je iets hoeft in te leveren. 

Let op:
- In januari kun je alleen winterkleding inleveren. 
- We willen ons aanbod gevarieerd en van goede kwaliteit houden. Controleer daarom thuis van tevoren je inbreng nog eens goed en lever alleen spullen in waar een ander zonder twijfel blij van wordt: dus schoon, zonder gaten, van deze tijd en niet verwassen en versleten. 
- Lever kleding netjes gevouwen en gesorteerd op maat aan, dan kunnen wij het tijdens de ruilochtend nog in de bakken leggen en blijft de keuze de hele ochtend groot. 
- Rompers, ondergoed, sokken en maillots nemen we niet aan, behalve als ze in nieuwstaat zijn.
- Je mag maximaal één grote boodschappentas vol ruilen. 

Vergeet niet om onze facebookpagina te volgen/liken, daar kun je onze werkwijze terugvinden en houden we je op de hoogte van nieuwtjes en acties: Facebook.com/KdKWoudrichem.

 


Locatie

Locatie:
De Werf - Website
Straat:
Raadhuisplein 1
Postcode:
4285CP
Plaats:
Woudrichem
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Routekaart

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook