E-mailAfdrukkenExport ICS

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

Evenement

Titel:
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+
Wanneer:
za, 12. January 2019, 11:30 h
Locatie:
Theater Odeon - Zwolle, Overijssel
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

 

 

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Over Meneer Monster

MENEER MONSTER is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkttot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.

Als geen ander weet MENEER MONSTER internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Meneer Monsteris onder meer bekend van de hitvoorstellingen Over een kleine mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018)’.

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Theater Odeon - Website
Straat:
Blijmarkt 25
Postcode:
8011 ND
Plaats:
Zwolle
Provincie:
Overijssel
Land:
Netherlands

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook