E-mailAfdrukkenExport ICS

PEUTERFESTIVAL NOORD- EN ZUIDPOOL

Evenement

Titel:
PEUTERFESTIVAL NOORD- EN ZUIDPOOL
Wanneer:
zo, 17. February 2019, 09:00 h
Locatie:
Theater aan de Schie - Schiedam, Zuid-holland
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Beeld: Harmen van Straaten

Het Peuterfestival is een bruisend evenement in het theater speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Muziek, zang, dans, toneel; alles komt voorbij en sluit volledig aan bij hun belevingswereld. Samen met hun ouders, opa en oma, tante, oom of de oppas kunnen de peuters er naar verschillende fantasievolle voorstellingen.

Het Peuterfestival kwam mede tot stand door een bijzondere samenwerking met WNF-Bamboeclub (nu WNF-Rangers), de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. De peuters maken kennis met theater, en met de natuur en de dieren van de Noord- en Zuidpool. Voor en na de voorstellingen kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in de foyer van het theater die tijdens het festival omgetoverd is tot een op maat gemaakt peuterparadijs, dit jaar met het thema Noord- en Zuidpool.

Tijdens het Peuterfestival zijn diverse voorstellingen voor de kleine bezoekertjes te zien. De peuters kiezen met behulp van hun (groot)ouders, of andere begeleiders welke voorstelling(en) zij willen zien.

Voor en na de voorstelling(en) kunnen de kleintjes helemaal opgaan in de wondere wereld van de Noord- en Zuidpool. In de foyer is een speciaal voor hen ontworpen Noord- en Zuidpool gecreëerd. Al spelend in deze inspirerende omgeving creëren ze een eigen theatrale wereld en maken ze kennis met de natuur en de dieren van de Noord- en Zuidpool. De peuters kunnen met ijsschotsen in de weer, op de rug van een orka de wereld om hen heen bekijken, of ontdekken hoe een zeehond zijn visjes vangt. En als ze juist wat rust willen na de voorstelling(en), kunnen ze zich ook met een boekje terugtrekken in een iglo of een behaaglijk warm huisje.

Stichting Twee-ater

Stichting Twee-ater is opgericht met als doelstelling kwalitatief theater te ontwikkelen specifiek voor jonge kinderen die de voorstellingen bezoeken en beleven sámen met hun ouders en/of begeleiders. Twee-ater plaatst voorstellingen in een bredere context, o.a. via het festival en een speciale theaterspeeltuin met een spannend thema. Twee-ater biedt zo peuters, ouders en/of begeleiders een unieke gelegenheid om kennis te maken met diverse theatervormen in een theater-totaal-belevenis.

WNF-Bamboeclub

De WNF-Bamboeclub, voorheen de club van het Wereld Natuur Fonds voor kleine natuurontdekkers van 3 tot 6 jaar heet nu WNF-Rangers. De kinderen leren via de WNF-Rangers op speelse wijze kennismaken met wilde dieren en de natuur. De Rangers ontvangen tien keer per jaar PipaPanda, een leuk en leerzaam clubblad met 2 keer per jaar een extra doeboekje. De speciale clubpas geeft recht op gratis toegang of korting op toegang bij bijna 50 dierentuinen, attractieparken en natuurmusea. Een mooi geschenk voor je kind en voor de natuur.

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Theater aan de Schie - Website
Straat:
Stadserf 1
Postcode:
3112 ER
Plaats:
Schiedam
Provincie:
Zuid-holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Adres: Stadserf 1, 3112 ER Schiedam
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 010 246 7467
 
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook