E-mailAfdrukkenExport ICS

Tarzan (6+)

Evenement

Titel:
Tarzan (6+)
Wanneer:
zo, 31. March 2019, 15:00 h
Locatie:
Stadsschouwburg de Harmonie - Leeuwarden, friesland
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Tarzan (6+)

Ila van der Pouw

Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan. Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft het kind de naam Tarzan. En dan verschijnt na tien jaar tante Jane in de jungle. Ze is op zoek naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan die inmiddels een vrolijk apenleven leidt, is nieuwsgierig naar andere mensen. Zo gaan die dingen nu eenmaal. Gorillamoeder Kala besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen. En dan komt er een zeer verrassende aap uit de mouw.

Een familievoorstelling vanaf 6 jaar.

Ila van der Pouw

De zorgvuldige en pakkende manier waarop Ila van der Pouw haar poppen in een magisch verhaal tot leven weet te brengen, doet de grens tussen spel en werkelijkheid vervagen, zo meende de jury van de Rabobank Cultuurprijs en nomineerde haar in de categorie Podiumkunsten. Het zijn dan ook niet zomaar poppen, het zijn haar medeacteurs. In haar handen komen ze als echte, gelaagde karakters tot leven. Haar subtiele, sierlijke manipulatie en opvallende stemtechniek doet het publiek vergeten naar poppen te kijken. Ila speelt haar voorstellingen in de kleine en middelgrote zalen van de theaters in Nederland en België. Twee keer per jaar wordt ze steevast uitgenodigd om op verschillende festivals in China te komen spelen.

Ila van der Pouw is een veelvuldig bekroond theatermaker. Twee keer genomineerd voor de Zapptheater Prijs 2013 en 2017 en verschillende awards gewonnen waaronder beste voorstelling, beste manipulatie en beste poppenspeler.


Locatie

Locatie:
Stadsschouwburg de Harmonie - Website
Straat:
Ruiterskwartier 4
Postcode:
8911 BP
Plaats:
Leeuwarden
Provincie:
friesland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Routekaart

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook