E-mailAfdrukkenExport ICS

Schaap Zacht

Evenement

Titel:
Schaap Zacht
Wanneer:
zo, 31. March 2019, 10:00 h
Locatie:
Parkstad Limburg Theaters - Heerlen, limburg
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Schaap Zacht

Het schaap met zijn zachte wol vormt de inspiratiebron van deze beeldende dansvoorstelling. Wat schuilt er achter dat onverstoorbare uiterlijk? Is dat schaap wel zo mak? Wat gaat er verborgen onder die dikke wollen vacht? Hoe voelt die wol? Hoe voelt het om alle tijd van de wereld te hebben?

Schaap Zacht is een interactieve en zintuigelijke solovoorstelling gericht op kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Naast dans, vormgeving en muziek, zal de danseres overheadprojectie inzetten. Deze projectie is voor te stellen als een levend prentenboek in een bijzondere beeldtaal. Het publiek wordt uitgenodigd om vooral mee te beleven en soms ook mee te doen. In Schaap Zacht worden de kinderen geprikkeld om al hun zintuigen open te stellen en de wereld steeds opnieuw te ontdekken.

Dagmar Chittka / Rauher Engel

Dagmar Chittka is de drijvende kracht achter Stichting Rauher Engel. Inmiddels maakt zij ruim 10 jaar danstheatervoorstellingen voor de allerkleinsten, waarin bijna niet wordt gesproken. Het werk van Rauher Engel is een grillige mix van beweging, dans, spel en humor. De fysieke intensiteit, lyrische beelden en absurde elementen geven Dagmars voorstellingen een geheel eigen karakter; verfrissend en eigenzinnig, en altijd nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Een onderzoek naar de innerlijke beweging en het cranio sacrale ritme resulteerde in de voorstelling Schaap Zacht. Rauher Engel is ook een graag geziene gast in China, Hong Kong, België en Duitsland. Rauher Engel is aangesloten bij Cultuurbuur Rotterdam. 

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Parkstad Limburg Theaters - Website
Straat:
Burgemeester van Grunsvenplein 145
Postcode:
6411 AS
Plaats:
Heerlen
Provincie:
limburg
Land:
Netherlands

Omschrijving

Routekaart

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook