E-mailAfdrukkenExport ICS

Pim Pam Paars

Evenement

Titel:
Pim Pam Paars
Wanneer:
wo, 20. March 2019, 11:15 h
Locatie:
Orpheus - Apeldoorn, Gelderland
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Pim Pam PaarsPim Pam Paars is een komische, muzikale performance waarbij je, je in een levend schilderij waant, vol bonte kleuren en dansende vormen.

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. “Plop.” Een kleinere blauwe cirkel springt te voorschijnt en doet een gek dansje om het vierkant heen. En: “Whooei”, een rode driehoek, 2 oranje strepen en 5 groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze een plekje en ontstaat er een prachtig landschap in alle kleuren van de regenboog. 

Tot slot worden ook de kinderen uitgenodigd in deze wonderlijke wereld. Als kleine kunstenaars kunnen ze zelf verder creëren en spelen. Het decor van de voorstelling verandert in een interactieve speelinstallatie.

THEATERSTRAAT MEBOER EN BAKKER

De theatermakers Suzanne Bakker en Rianne Meboer lieten zich voor deze woordeloze voorstelling inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van kunstenaar Wassily Kandinsky.

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Orpheus - Website
Straat:
Churchillplein 1
Postcode:
7314 BZ
Plaats:
Apeldoorn
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Orpheus is een theater in de Nederlandse stad Apeldoorn. Het is het grootste theater in Apeldoorn, dat verder nog beschikt over Podium Gigant. Schouwburg Orpheus is een van de vijf grootste theaters van Nederland en daardoor een bekend theater.

Telefoon: 055 527 0300

Routekaart

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook