E-mailAfdrukkenExport ICS

Prentenboekjesfestival ‘Feest in de Stad’

Evenement

Titel:
Prentenboekjesfestival ‘Feest in de Stad’
Wanneer:
zo, 19. May 2019, 10:00 h
Locatie:
Theater De Blauwe Kei - Veghel, noord-brabant
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Prentenboekjesfestival 'Feest in de stad'Het blijft heerlijk, een theater binnen te stappen, waarvan de foyer is veranderd in een vrolijke Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Na de succesreeks van de afgelopen twee seizoenen zijn er prentenboekenfiguren vertrokken uit de stad en nieuwe feestelijke bewoners bijgekomen. Voor en na de voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de creatieve Prentenboekenstad in de foyer van het theater. Ze vinden daar allerlei huisjes van figuren uit de mooiste prentenboeken. Zo vieren ze een dansfeest met Pim & Pom, maken de bedjes op van Sam & Julia in het Muizenhuis, rijden tractor met Boer Boris, lachen zich slap met Agent en Boef en mogen Hondje uitlaten. Ongemerkt spelen en sjouwen de kinderen zo urenlang door de stad, alleen of samen met elkaar.

Het Prentenboekjesfestival kent een compact programma voor zowel peuters als kleuters dat één organisch geheel vormt. Per theater verschilt het programma aan voorstellingen waardoor ieder Prentenboekjesfestival een uniek evenement is!

Het festival wordt een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas.

Over het peuterfestival

Het Prentenboekjesfestival is een initiatief van Klein Amsterdam Producties. Kajsa Blomberg en Peter Lanting: "Het Prentenboekjesfestival brengt de wereld van theater en kinderboeken samen. Het is een leerzame speelervaring voor kinderen; hun kinderboekenvriendjes uit bekende prentenboeken komen tot leven. Het grote belang van lezen en voorlezen willen we graag stimuleren en de rijke cultuur die Nederland kent op het gebied van kinderboeken op speelse en theatrale wijze onder de aandacht brengen."

De Prentenboekenstad is ontwikkeld door Het Huis van Aristoteles (bekend van speelexposities met nijntje, Pluk van de Petteflet en Kikker) i.s.m. Bureau Vanaf2.

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Theater De Blauwe Kei - Website
Straat:
Verlengde Noordkade 10-12
Postcode:
5462 EH
Plaats:
Veghel
Provincie:
noord-brabant
Land:
Netherlands

Omschrijving

Bevindt zich in: CHV Noordkade
Adres: Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Telefoon: 0413 342 555

Routekaart

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook