E-mailAfdrukkenExport ICS

Kluizelaar 2+

Evenement

Titel:
Kluizelaar 2+
Wanneer:
ma, 29. April 2019, 16:00 h
Locatie:
Podium Hoge Woerd - De Meern, Utrecht
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Kluizelaar 2+Er staat een vierkant. is het een huis?

Er komt geluid uit. wat gebeurt er binnen?

Er gaat een klepje open. zit er iets in?

Wat zit erin? wie zit erin?

Kluizelaar is een beeldende voorstelling over een mini-huis. De bewoner is niet thuis. Maar we horen hem wel... Over alleen zijn en thuis komen.

Kluizelaar kreeg een 5-sterrenrecensie van de Theaterkrant en wordt een 'heerlijk theatraal kleinood voor alle leeftijden' genoemd. Kluizelaar speelde in China en België en werd door theater Oostblok geselecteerd voor TFJong 2017.

Over Simone de Jong

Komend uit de mime en het muziektheater, maakt Simone de Jong voorstellingen waarin geluid, muziek en verbeelding de grootste rol spelen.

Voor kinderen maakte ze Eiland, Kluizelaar en WalvisJong. Onlangs regisseerde ze Kras bij Alle hoeken van de kamermuziek.

Als je goed kijkt, is er altijd iets spannends te vinden, ook vlakbij' is het motto, dat je ook terug vindt in haar boek 'Het geheim van meneer Hartjes' (Clavis, 8+).

Voor volwassenen schreef  ze o.m. het Fluisterconcert en Vlucht (Pé Okx). Als speler/maker werkte ze bij Orkater, Dick Hauser en haar

eigen stichting Het Hoofd.

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Podium Hoge Woerd - Website
Straat:
Hoge Woerdplein 1
Postcode:
3454 PB
Plaats:
De Meern
Provincie:
Utrecht
Land:
Netherlands

Omschrijving

Routekaart

"Podium Hoge Woerd maakt samen met Steede Hoge Woerd, Museum Hoge Woerd en CastellumCafé deel uit van Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn. Castellum Hoge Woerd is een moderne interpretatie van een Romeins fort, op de plek waar bijna 2000 jaar geleden Romeinen de limes (grens) bewaakten. In het paviljoen vind je misschien wel de mooiste theaterzaal van Utrecht. De zaal telt 229 stoelen en je kunt er minimaal drie keer per week terecht voor cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, theater, dans en muziek. In de zomer zijn er ook voorstellingen te zien in het openluchttheater. Podium Hoge Woerd vormt één bedrijf samen met Theater Kikker."

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook