E-mailAfdrukkenExport ICS

Peuterfestival Op Stapel!

Evenement

Titel:
Peuterfestival Op Stapel!
Wanneer:
zo, 7. April 2019, 09:00 h - 15:30 h
Locatie:
Zaantheater - Zaandam, Noord-Holland
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Peuterfestival Op Stapel!Het Peuterfestival is een sprankelend evenement speciaal gericht op 2- en 3 jarigen en hun ouders en grootouders. Er zijn mooie, gekke en bijzondere peutervoorstellingen te zien. Voor en na de voorstelling gaan de peuters zelf op ontdekkingstocht in een groot en speels blokkenparadijs in de foyer. Ze gaan op avontuur in een spannend vormenwoud.

Geel, cirkel, blauw, vierkant, groen, driehoek, rood.... Hier kun je lekker dwalen. Er liggen blokken hout die je kunt stapelen. Een eindje verderop: spannende cirkels waar je even in kan schuilen. Plotseling ontdek je een rare driehoek. Nee, het is een piramide! Alle figuren zijn verschillend. Je kunt ze aanraken, er andere figuren mee maken en vooral: ermee slepen en stapelen!

Het wordt een gezellige en ontspannen dag voor jong en oud.

Over het Peuterfestival

Stichting Twee-ater is in 2004 opgericht met doelstelling kwalitatief theater voor kinderen van 2 tot 12 jaar – en in relatie met ouders - te ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Dit gebeurt enerzijds door het produceren van jeugdtheatervoorstellingen, maar ook door het initiëren van bijzondere projecten. Daarbij plaatst Twee-ater het bezoeken van een voorstelling in een bredere context en maakt er een theater-totaal-belevenis van.

Concept: Stichting Twee-ater

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Zaantheater - Website
Straat:
Nicolaasstraat 3,
Postcode:
1506 BB
Plaats:
Zaandam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

AdresNicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam
 
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook