Afdrukken

Rovers - Meneer Monster

Titel:
Rovers - Meneer Monster
Wanneer:
za, 16. November 2019, 16:00 h
Locatie:
Theater De Krakeling - Amsterdam, Noord-Holland
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Rovers

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. 

De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

De Rovers is een tekstloze voorstelling boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos).

De Rovers is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismore Australië. 

Over Meneer Monster

MENEER MONSTER is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie.

Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel.

Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania.

Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen .

In 2019 maken ze de woordeloze actiecomedy De Rovers. Een fysieke voorstelling vol gekke graphics, over drie grimmige rovers in een wereld zonder kleur

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Theater De Krakeling
Straat:
Nieuwe Passeerdersstraat 1
Postcode:
1016 XP
Plaats:
Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands