E-mailAfdrukkenExport ICS

Alice in Wonderland

Titel:
Alice in Wonderland
Wanneer:
zo, 15. December 2019, 14:30 h
Locatie:
Theater De Fransche School - Culemborg, Utrecht
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Alice in WonderlandDe rups en Alice keken elkaar een tijdje zwijgend aan.

Wie ben jij?’ vroeg de rups.

Een beetje verlegen antwoordde Alice:

Op dit moment weet ik dat niet zo goed, meneer. Ik weet nog wel wie ik was toen ik vanmorgen opstond, maar sindsdien ben ik geloof ik al een paar keer veranderd.’

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek “Alice’s Adventures in Wonderland’’. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd.

En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje.

Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

In de nieuwe voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven.

De voorstelling belooft een visueel feestje te worden en is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Contact informatie

Naam:
Boekingsbureau Vanaf2
Telefoon:
+31 20 636 68 60


Locatie

Locatie:
Theater De Fransche School
Straat:
Havendijk 1
Postcode:
4101 AA
Plaats:
Culemborg
Provincie:
Utrecht
Land:
Netherlands

Omschrijving

Adres: Havendijk 1, 4101 AA Culemborg
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0345 521 546

Routekaart