E-mailAfdrukkenExport ICS

Prins op de erwt (2+) Kindertheater Pietepaf

Titel:
Prins op de erwt (2+) Kindertheater Pietepaf
Wanneer:
za, 14. December 2019, 13:00 h
Locatie:
Kindertheater Pietepaf - 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Categorie:
Kindertheater
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Prins op de erwt (2+) Kindertheater Pietepaf

Prinses Mies is op zoek naar een prins, maar wel een échte prins. Hoe vind je een echte prins? En waar moet die prins aan voldoen? Haar vader, Koning Jaap, heeft een speciale tovererwt, waarmee zij de juiste prins zal vinden. Voorstelling met leuke vragen voor de kinderen en heerlijke liedjes! En in deze periode zijn er ook sinterklaasliedjes in de voorstellingen te horen en te zingen! Gespeeld door: Bam Verstijnen & Laura van de Werf...

Contact informatie

Naam:
Kindertheater Pietepaf
Telefoon:
+31 (0)6 4555 2326


Locatie

Locatie:
Kindertheater Pietepaf
Straat:
Stoofstraat 24
Postcode:
5211 ER
Plaats:
's-Hertogenbosch
Provincie:
Noord-Brabant
Land:
Netherlands

Omschrijving

17499087_247878072341352_3208622332787473958_n.jpg

Kindertheater Pietepaf is een kindertheater voor én met kinderen. Theater voor de allerjongsten onder ons is er wel, maar je moet het wel zoeken. Dit terwijl het zo belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd al te introduceren met spel, fantasie, verbeelding, kortom, met theater.

Op jonge leeftijd zijn kinderen bezig met het ‘doen alsof’. Ze spelen de brandweer, de prinses, de prins, de dokter, de dief en de politie, de vader, de moeder of het huilende kind. Kinderen hebben een groot vermogen om zich te kunnen verbeelden.

Voor mij is de verwondering en verbazing op de gezichten van kleine kinderen, bij het zien en spelen van theater, goud waard. Je verrijkt de blik en je verrijkt het vermogen van een kind om te fantaseren.

In het weekend (elke zaterdag en zondag) zijn er voorstellingen voor kinderen van de leeftijd 2+ of 4+ gespeeld door acteurs.

Mijn naam is Pepita, bedenker van kindertheater Pietepaf. 

Tot in Pietepaf!

 

Reserveren