Didymos Prima Flamenco Kies uw maat Maat 7 5.2 m

Didymos Prima Flamenco Hanf 60% katoen 40% hennep limited edition van het bekende draagdoeken merk didymos. 240 g/m²

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Chrysocolla Kies uw maat Maat 6 (4.6 m)

Little Frog Chrysocolla geweven draagdoek.   De Little Frog Chrysocolla is een mooie geweven draagdoek met blauwe tinten. De draagdoek is volledig gemaakt van katoen en daarmee ook makkelijk te onderhouden. Wassen kan heel simpel in de wasmachine, dus vies worden is geen probleem.  Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog.

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Moldavite Kies uw maat Maat 6 4.6 m

De Little Frog Moldavite. De Little Frog Moldavite is een mooie geweven draagdoek met bruine en groene tinten. De draagdoek is volledig gemaakt van katoen en daarmee ook makkelijk te onderhouden. Wassen kan heel simpel in de wasmachine, dus vies worden is geen probleem.  Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog.

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Hoppediz Hop Tye Los Angeles rood Kies uw maat draagzak onesize

Draagzak Hoppediz Hop-Tye Los Angeles red rood.  Hoppediz is een bekend merk uit Duitsland, ze maken al jarenlang draagdoeken en ergonomische dragers, de Hop Tye is hier een van.  De Hop-Tye is een draagzak waarvan de heupband en de schouderbanden geknoopt dienen te worden. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit is het zeker niet. Dit systeem heet een mei tai drager, de mei tai heeft een Aziatische oorsprong en heeft vaak een versierd rugpand, de Hop-Tye is hier een eigen variant op en wordt gemaakt van katoen of van katoenen jaquard geweven draagdoekenstof. De hop-tye die van draagdoeken stof gemaakt is heet ook wel de Hoppediz Hop-Tye Conversion. Door de ruime keuze in kleuren en eventuele designs is er altijd wel een Hop-Tye te vinden in uw smaak.  Vanaf wanneer is de Hoppediz Hop-Tye geschikt?  De Hoppediz Hop-Tye draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte, dit komt doordat het rugpand van deze drager is aan te passen. Doordat deze draagzak aan te passen is kan men een correcte knie tot knie ondersteuning bieden aan het te dragen kindje. Een pasgeboren baby kan op deze manier dus een klein draagvlak krijgen en zodra het kindje groeit, stelt met simpel de breedte van het rugpand af op de gewenste maat. De breedte van het zitvlak kan verstelt worden van 20 cm tot 40 cm breedte, dit betekend dat de draagzak een knie tot knie ondersteuning biedt vanaf de geboorte tot en met ongeveer kledingmaat 86.  Op welke manieren kan ik met de Hoppediz Hop-Tye mijn kindje dragen?  Met de Hoppediz Hop-Tye kunt u zowel buikdragen als rugdragen.  We raden u aan om altijd op de buik te beginnen met dragen, uw bereikt vanzelf op het punt waarop u uw kindje groot en sterk genoeg acht voor het dragen op de rug. Natuurlijk speelt hierin ook uw eigen gevoel van groot belang. Het vertrouwd raken met het dragen op de buik zorgt ervoor dat u vanzelf voelt dat u klaar bent voor de volgende stap, het rugdragen. Bij de Hoppediz Hop Tye wordt een instructie boekje meegeleverd, hierin kunt u stap voor stap de uitleg vinden over de verschillende draagmethoden. Het is van belang om uw kindje altijd rechtop te dragen en nooit liggend, in een Hoppediz Hop-Tye draagzak.

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Tula Coast Overcast Toddler

Tula Coast Overcast, draagzak met mesh perfect voor koel dragen in de zomer.   De Tula Coast lijn is ontworpen om een koele zomerbries aan jullie dag toe te voegen! Deze speciale lijn Tula draagzakken zijn anders dan de andere Tula draagzakken, het rugpand, dat is het gedeelte bij de rug van je kindje, is namelijk gemaakt van mesh. Dit mesh heeft allemaal hele kleine gaatjes en is hierdoor lekker luchtig en dat maakt deze draagzak ideaal voor warm weer in de zomer. De mesh zorgt voor een optimale ventilatie.  Tula Coast Overcast.  Tula Coast Overcast is een lichtgrijze canvas draagzak met lichtgrijs mesh op het rugpand. Deze neutrale draagzak past perfect bij iedere outfit en stijl, simpel maar doeltreffend en dan ook nog eens heerlijk luchtig.  Iedere Tula draagzak is voorzien van: * Hoge kwaliteit Duraflex gespen * Zakje op de heupband  * Dubbele afstelbanden voor een fijne afstelling * Extra vulling bij de randen op de plaats van de knieholtes voor extra comfort * Ondersteunende gevulde schouder en heupband voor zacht comfort * Handgemaakt van 100% Öko-Tex Standard 100 certified cotton * Instructie boekje Tula SSC ( soft structured carriers) zijn ergonomische dragers die volledig met gespen sluiten.  De heupband en de schouderbanden klik je vast en je bent klaar voor het avontuur ( of de schoonmaak of wat je dan maar ook wilt doen met je kindje)  De Tula standaard/baby is geschrikt van 3,5 kg tot ongeveer 20 kg.  Bij gebruik tot ongeveer maat 68 is de Tula infant insert aan te raden, anders zit je kindje niet goed in de drager. Vanaf ongeveer maat 68 passen de meeste kindje goed in de draagzak zonder insert.  Het rugpaneel van een Tula standaard is 39 cm hoog en 37 cm breed. Met extenders die los verkrijgbaar zijn kan de breedte nog groter gemaakt worden indien gewenst.  De Tula Toddler is een slag groter en raden wij aan vanaf ongeveer maat 86 en groter.  Het rugpaneel van een Tula Toddler is 45 cm hoog en 48 cm breed. Met extenders die los verkrijgbaar zijn kan de breedte nog groter gemaakt worden indien gewenst.  Tula dragers zijn gemaakt van materialen die aan alle keurmerken voldoen, en hebben gevulde schouderbanden en heupband wat het draagcomfort flink verhoogt. Op de voorkant van de heupband zit een handig zakje, en er wordt een slaapkapje bijgeleverd.

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Hoppediz Hop Tye Los Angeles blauw Kies uw maat draagzak onesize

Deze draagzak is geschikt voor iedereen en makkelijk te combineren met jullie gaberobe, de neutrale kleuren van lichtbruin beige passen bij iedereen. Het sterrenpatroon maakt deze draagzak helemaal af.  Hoppediz is een bekend merk uit Duitsland, ze maken al jarenlang draagdoeken en ergonomische dragers, de Hop Tye is hier een van.  De Hop-Tye is een draagzak waarvan de heupband en de schouderbanden geknoopt dienen te worden. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit is het zeker niet. Dit systeem heet een mei tai drager, de mei tai heeft een Aziatische oorsprong en heeft vaak een versierd rugpand, de Hop-Tye is hier een eigen variant op en wordt gemaakt van katoen of van katoenen jaquard geweven draagdoekenstof. De hop-tye die van draagdoeken stof gemaakt is heet ook wel de Hoppediz Hop-Tye Conversion. Door de ruime keuze in kleuren en eventuele designs is er altijd wel een Hop-Tye te vinden in uw smaak.  Vanaf wanneer is de Hoppediz Hop-Tye geschikt?  De Hoppediz Hop-Tye draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte, dit komt doordat het rugpand van deze drager is aan te passen. Doordat deze draagzak aan te passen is kan men een correcte knie tot knie ondersteuning bieden aan het te dragen kindje. Een pasgeboren baby kan op deze manier dus een klein draagvlak krijgen en zodra het kindje groeit, stelt met simpel de breedte van het rugpand af op de gewenste maat. De breedte van het zitvlak kan verstelt worden van 20 cm tot 40 cm breedte, dit betekend dat de draagzak een knie tot knie ondersteuning biedt vanaf de geboorte tot en met ongeveer kledingmaat 86.  Op welke manieren kan ik met de Hoppediz Hop-Tye mijn kindje dragen?  Met de Hoppediz Hop-Tye kunt u zowel buikdragen als rugdragen.  We raden u aan om altijd op de buik te beginnen met dragen, uw bereikt vanzelf op het punt waarop u uw kindje groot en sterk genoeg acht voor het dragen op de rug. Natuurlijk speelt hierin ook uw eigen gevoel van groot belang. Het vertrouwd raken met het dragen op de buik zorgt ervoor dat u vanzelf voelt dat u klaar bent voor de volgende stap, het rugdragen. Bij de Hoppediz Hop Tye wordt een instructie boekje meegeleverd, hierin kunt u stap voor stap de uitleg vinden over de verschillende draagmethoden. Het is van belang om uw kindje altijd rechtop te dragen en nooit liggend, in een Hoppediz Hop-Tye draagzak.

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Larimar Kies uw maat Maat 5 4.2 m

Little Frog Larimar geweven draagdoek. De Little Frog Larimar is een geweven draagdoek gemaakt van 100% katoen. Deze draagdoek is voorzien van heldere blauwe kleuren in een streepdesign en geeft een vrolijk gevoel. De Little Frog Larimar is te gebruiken vanaf de geboorte.  Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Hier (http://www.vonvavoom.nl/nl/info-over-dragen/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) kunt u meer vinden over het vinden van uw basismaat draagdoek.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog (http://www.vonvavoom.nl/nl/brands/little-frog/).

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Kunzyt Kies uw maat Maat 6 4.6 m

Little Frog Kunzyt geweven draagdoek. De Little Frog Kunzyt is een geweven draagdoek gemaakt van 100% katoen. Deze draagdoek is voorzien van zachte roze en lila kleuren in een streepdesign en geeft een rustig verliefd gevoel. De Little Frog Kunzyt is te gebruiken vanaf de geboorte.  Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Hier (http://www.vonvavoom.nl/nl/info-over-dragen/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) kunt u meer vinden over het vinden van uw basismaat draagdoek.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog (http://www.vonvavoom.nl/nl/brands/little-frog/).

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

ByKay deluxe Steel grey 5

Bykay geweven draagdoek deluxe Steel grey.  Mooie geweven draagdoek van Bykay in de kleur steel grey. Deze draagdoek is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.  Welke maat byKay draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Meer weten over de bepaling van jouw basismaat (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagdoek/informatie-over-draagdoeken/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) geweven draagdoek, dan kun je hier (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagdoek/informatie-over-draagdoeken/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/)meer lezen.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Smafolk Jurk lange mouw Garden 56 cm

Smafolk Dress LS. Garden   95% Cotton 5% Elasthan   Het is echt een snoepje, dit lieve jurkje van Smafolk met tuinier thema. Uitgevoerd in een zacht stretchy katoen en in evenzachte kleuren. Dit model jurkje heeft een mooi a-lijntje en kan perfect gecombineerd worden met een leuke legging of vrolijke blote beentjes. Kom maar op met de tuinfeestjes en de bloementjes, jouw kleine tuinier huppelt straks heerlijk rond in dit matching jurkje van Smafolk.    Smafolk maten.  Vlak boven de winkelwagen knop zie je een knop maattabel, als je hierop klikt opent een maattabel specifiek voor Smafolk kleding. In deze maattabel kun je ook de afmetingen vinden die bij een specifieke maat horen. Hieronder vind je informatie samengevat voor met name de grotere maten aangezien Smafolk hier een leeftijdsbenaming voor hanteert.  1-2 jaar =  eu 86-92  2-3 jaar =  eu 92-98 3-4 jaar =  eu 98-104 4-5 jaar =  eu 104-110 5-6 jaar =  eu 110-116 7-8 jaar =  eu 122-128 9-10 jaar =  eu 134-140 11-12 jaar =  eu 146-152

€ 18.48

naar Von Va Voom

Kinderkleding
Product
 

Smafolk Jurk lange mouwen Cactus 56 cm

Smafolk Dress LS. + skirt. Cactus 95% Cotton 5% Elasthan   Ongelooflijk lief! En zacht, ja echt, hij prikt niet echt!   Smafolk maten.  Vlak boven de winkelwagen knop zie je een knop maattabel, als je hierop klikt opent een maattabel specifiek voor Smafolk kleding. In deze maattabel kun je ook de afmetingen vinden die bij een specifieke maat horen. Hieronder vind je informatie samengevat voor met name de grotere maten aangezien Smafolk hier een leeftijdsbenaming voor hanteert.  1-2 jaar =  eu 86-92  2-3 jaar =  eu 92-98 3-4 jaar =  eu 98-104 4-5 jaar =  eu 104-110 5-6 jaar =  eu 110-116 7-8 jaar =  eu 122-128 9-10 jaar =  eu 134-140 11-12 jaar =  eu 146-152

€ 23.98

naar Von Va Voom

Kinderkleding
Product
 

Smafolk Jurk lange mouwen Cactus 62 cm

Smafolk Dress LS. + skirt. Cactus 95% Cotton 5% Elasthan   Ongelooflijk lief! En zacht, ja echt, hij prikt niet echt!   Smafolk maten.  Vlak boven de winkelwagen knop zie je een knop maattabel, als je hierop klikt opent een maattabel specifiek voor Smafolk kleding. In deze maattabel kun je ook de afmetingen vinden die bij een specifieke maat horen. Hieronder vind je informatie samengevat voor met name de grotere maten aangezien Smafolk hier een leeftijdsbenaming voor hanteert.  1-2 jaar =  eu 86-92  2-3 jaar =  eu 92-98 3-4 jaar =  eu 98-104 4-5 jaar =  eu 104-110 5-6 jaar =  eu 110-116 7-8 jaar =  eu 122-128 9-10 jaar =  eu 134-140 11-12 jaar =  eu 146-152

€ 23.98

naar Von Va Voom

Kinderkleding
Product
 

Smafolk Jurk lange mouwen Cactus 74 cm

Smafolk Dress LS. + skirt. Cactus 95% Cotton 5% Elasthan   Ongelooflijk lief! En zacht, ja echt, hij prikt niet echt!   Smafolk maten.  Vlak boven de winkelwagen knop zie je een knop maattabel, als je hierop klikt opent een maattabel specifiek voor Smafolk kleding. In deze maattabel kun je ook de afmetingen vinden die bij een specifieke maat horen. Hieronder vind je informatie samengevat voor met name de grotere maten aangezien Smafolk hier een leeftijdsbenaming voor hanteert.  1-2 jaar =  eu 86-92  2-3 jaar =  eu 92-98 3-4 jaar =  eu 98-104 4-5 jaar =  eu 104-110 5-6 jaar =  eu 110-116 7-8 jaar =  eu 122-128 9-10 jaar =  eu 134-140 11-12 jaar =  eu 146-152

€ 23.98

naar Von Va Voom

Kinderkleding
Product
 

Tula Free to Grow Discover Tula FTG

Tula Free to Grow Discover draagzak.  De Tula Free to Grow Discover draagzak in de print "Discover", is een ergonomische draagzak die gebruikt kan worden vanaf de geboorte. De Tula free to grow Discover is een zwarte tot donkergrijze draagzak met allover sterrentjes print. Een stoere draagzak met een makkelijk te combineren, donkere, neutrale kleur. De Tula Free to Grow discover is een draagzak die door vele ouders geliefd is door zijn sterrenprint in het grijs en simpele gebruik. De Tula free to grow Discover is geschikt voor buikdragen en rugdragen en kan gemakkelijk onderling worden uitgewisseld tussen verschillende gebruikers.    De Tula draagzak die met je kindje meegroeit.  Deze Tula draagzak groeit met een kindje mee en is bruikbaar op 3 verschillende breedte standen. Pasgeborene, baby en dreumes stand. Je past als het ware het rugpand aan in pasvorm, het rugpand kan er stof zie over de rug van je kindje heengaat. Door de breedte van de zit aan te passen is er altijd een perfecte knieholte tot knieholte ondersteuning, en dat is precies wat we graag zien bij een ergonomische (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/informatie-over-draagzakken/ergonomische-draagzak/)draaghouding. Ook de hoogte is regelbaar, zo voorkom je dat een kindje teveel achter de stof verdwijnt. Als je kindje groeit, pas je de hoogte van het rugpand aan en dus ook de breedte. Handig, want zo weet je zeker dat dr pasvorm optimaal is afgestemd op jullie beide. Je kunt met de Tula free to grow draagzak zowel buikdragen als rugdragen. Dit betekent dat je dus jullie kindje in het begin lekker voorop, dichtbij je hart draagt, en zodra je kindje groter wordt je ook je kindje op de rug kunt gaan dragen.    De Tula Free to grow versus de reguliere Tula draagzak.  De Tula Free to Grow, ookwel Tula FTG genoemd, is een nieuwer model draagzak van Tula en werd voor het eerst gereleased in April 2017. De reguliere Tula draagzakken (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/op-merk//reguliere-tulaula/)blijven gewoon bestaan, de reguliere Tula is niet verstelbaar in de breedte van de zit, hierbij is bij het dragen van een pasgeborene een extra hulpmiddel nodig, namelijk de infant insert, ookwel verkleiner genoemd. Enkele verschillen tussen de reguliere Tula draagzak en de Tula Free to Grow draagzak zijn:  * Bij de Tula Free to Grow is geen aparte infant insert nodig.  * Op de allerbreedste stand is de Tula Free to Grow (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/op-merk/tula/tula-free-to-grow-draagzak/) even breed als de reguliere Tula Standard/baby.  * De Tula Free to Grow heeft ook een slaapkapje, maar deze wordt net iets anders bevestigd dan bij de reguliere Tula draagzak. Ook zijn de reachstraps, dat zij de koordjes aan het slaapkapje, bij de Tula Free to Grow iets langer.  * De schouderbanden van de Tula Free to Grow draagzak zij heel iets smaller dan bij de reguliere Tula.  * De heupband is bij beide modellen identiek. * Je kunt beide modellen Tula draagzak verbreden met de los verkrijgbare Tula verbreders (https://www.vonvavoom.nl/nl/tula-zitvlak-verbreders.html).  * De reguliere Tula is gemaakt van katoen canvas, de Tula FTG is gemaakt van canvas en een soort twill textiel waardoor de draagzak niet teveel plooit als hij op de kleinste stand staat. Het zit een qua gevoel een beetje tussen canvas en geweven draagdoekenstof in. Het is erg zacht en twill is van zichzelf een erg sterke structuur.  * De reguliere Tula is er in 2 maten, de Tula Free to Grow is er in 1 maat.    Eigenschappen van de Tula Free to Grow draagzak.    1. Comfortabele schouderbanden, stevig gevuld voor optimale gewichtsverdeling. 2. Verstelbare gespen die de hoogte van de draagzak aanpassen en hierdoor ook de ondersteuning van de schouderpartij/nek optimaliseren. Het zorgt ervoor dat de draagzak mooi aansluit en de juiste hoogte heeft.  3. Handig zakje waar een telefoon en/of een bosje sleutels perfect inpast. (of 1 luier dubbelgevouwen! TIP)  4. Extra kussentjes rondom het gebied waar de beentjes van een kindje zitten.  5. Brede, verstevigde heupband voor optimale gewichtsverdeling en comfort. 6. Ergonomisch, verstelbaar, zitvlak voor een juiste positionering en knie tot knie ondersteuning.    Hoe werkt de Tula free to grow draagzak?  Omdat soms een video meer zegt dan woorden, raden we je aan om onderstaande filmpjes zeker even te bekijken. Er wordt kort uitgelegd dat er bij de Tula Free to Grow 3 standen zijn, deze verstel je door de stof samen te vouwen of uit te spreiden en in een 'tunnel' van stof die om de heupband gaat, drukknoopjes vast te zetten op de juiste breedte. Je voelt deze knoopjes absoluut niet zitten, en de stof van de draagzak gaat er ook nog weer eens overheen, je merkt er dus niets van. Handig!    De Tula Free to Grow draagzak samengevat. Kortom, de Tula Free to Grow draagzak is een verstelbare babydrager die je kunt gebruiken vanaf de geboorte. Je past de draagzak makkelijk aan in 3 verschillende standen, waardoor de Tula free to grow met je kindje meegroeit. Je kunt met de Tula free to grow buikdragen en rugdragen en ze zijn verkrijgbaar in 1 maat. Onderling is de draagzak makkelijk uit te wisselen door de makkelijk verstelbare heupband en schouderbanden die volledig met gespen sluiten. De Tula free to grow is een ergonomische draagzak die zacht en soepel om je kindje heen sluit en de natuurlijke bolling van de rug van een kindje respecteerd. De Tula free to grow voelt comfortabel aan op de schouders door de goed gevulde schouderbanden, en geeft een stevige ondersteuning bij de heupband. Benieuwd naar de andere printjes, designs en kleuren Tula free to grow draagzakken, kijk dan hier verder. (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/op-merk/tula/tula-free-to-grow-draagzak/)

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Red Cube Kies uw maat Maat 6 4.6 m

Little Frog Red Cube geweven draagdoek. De Little Frog Red Cube is een geweven draagdoek gemaakt van 100% katoen. Deze draagdoek is voorzien van een geometrisch patroon en uitgevoerd in prachtig helder rood. De Little Frog Indigo Cube is te gebruiken vanaf de geboorte.  Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Hier (http://www.vonvavoom.nl/nl/info-over-dragen/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) kunt u meer vinden over het vinden van uw basismaat draagdoek.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog (http://www.vonvavoom.nl/nl/brands/little-frog/).

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Spring Charm Kies uw maat Maat 6 4.6 m

Little Frog Spring Charm geweven draagdoek. De Little Frog Spring Charm is een geweven draagdoek gemaakt van 100% katoen. Deze draagdoek is voorzien van een soort bladeren patroon en uitgevoerd in prachtig groen en donker zwart garen. De Little Frog Spring Charm is te gebruiken vanaf de geboorte tot in de peutertijd. Deze draagdoek is wat zwaarder van gewicht en daardoor erg prettig bij zwaardere kindjes.  Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Hier (http://www.vonvavoom.nl/nl/info-over-dragen/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) kunt u meer vinden over het vinden van uw basismaat draagdoek.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog (http://www.vonvavoom.nl/nl/brands/little-frog/).

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Didymos Prima Star Kies uw maat Maat 6 4.6 m

Didymos Prima Star geweven draagdoek. Didymos Prima Star geweven draagdoek met sterren in het bekende prima patroon, omringd met donkerblauw als de nacht.  Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Lees hier (http://www.vonvavoom.nl/nl/info-over-dragen/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) meer over het kiezen van de juiste basismaat geweven draagdoek.  Over Didymos.  Het Duitse Didymos is een van de grondleggers op het gebied van babydragen. Het dragen met een geweven draagdoek inspireerde in 1972 Didymos ertoe om een bedrijf te starten. En met groot succes, de firma bestaat nog steeds en produceert al tientallen jaren lang geweven draagdoeken van hoge kwaliteit. Door de jarenlange ervaring van Didymos met het weven van draagdoeken maken ze prachtige creaties. Een van de klassiekers die nog steeds ontzettend populair is het Didymos Prima patroon, dit tijdloze design is altijd goed. Er zijn werkelijk honderden kleuren van uitgebracht inmiddels, de meeste hiervan zijn limited editions. Met een Didymos Prima slaat u nooit de plank mis. Ook de Didymos Lisca is inmiddels een klassieker aan het worden, dit herringbone patroon in verschillende kleuren is super zacht.  Didymos brengt met regelmaat een limited edition draagdoek uit, heeft u bij ons een limited edition Didymos draagdoek gezien? Denk dan niet te lang na, want voor u het weet zijn ze weer op.

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Turquoise Herringbone Kies uw maat Maat 6 4.6 m

Little Frog Turquoise Herringbone geweven draagdoek. De Little Frog Turquoise Herringbone is een geweven draagdoek gemaakt van 100% katoen. Deze draagdoek is voorzien van een herringbone patroon en uitgevoerd in prachtig Turquoise garen. De Little Frog Turquoise Herringbone is te gebruiken vanaf de geboorte. Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Hier (http://www.vonvavoom.nl/nl/info-over-dragen/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) kunt u meer vinden over het vinden van uw basismaat draagdoek.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog (http://www.vonvavoom.nl/nl/brands/little-frog/).

€ 65.00

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Turquoise Herringbone Kies uw maat Maat 7 5.2 m

Little Frog Turquoise Herringbone geweven draagdoek. De Little Frog Turquoise Herringbone is een geweven draagdoek gemaakt van 100% katoen. Deze draagdoek is voorzien van een herringbone patroon en uitgevoerd in prachtig Turquoise garen. De Little Frog Turquoise Herringbone is te gebruiken vanaf de geboorte. Welke maat draagdoek heb ik nodig? De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Hier (http://www.vonvavoom.nl/nl/info-over-dragen/welke-maat-draagdoek-heb-ik-nodig/) kunt u meer vinden over het vinden van uw basismaat draagdoek.    Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek eu 36 en kleiner 5 eu 38 t/m 42 6 eu 44 en groter 7        Waarom Little Frog?   Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog (http://www.vonvavoom.nl/nl/brands/little-frog/).

€ 70.00

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Little Frog Bamboo Flint ringsling ringsling

Little Frog Flint Bamboo ringsling. Prachtige ring sling van Little Frog in de uitvoering Flint. Deze ecru ringsling is gemaakt van geweven draagdoeken stof van de Flint bamboe draagdoek. Deze ringsling bestaat voor 45% uit bamboe en dat maakt hem ontzettend zacht.  Wat is een ringsling? Een ringsling is gemaakt van geweven draagdoekenstof en anders in gebruik dan de geweven draagdoek. Aan 1 kant van de stof zitten namelijk 2 ringen bevestigd, deze zitten vast en kunnen dus niet eraf gehaald worden. De stof is ook korter als bij de meeste geweven draagdoeken, meestal zo rond de 2 meter, maar dit kan ook minder of iets meer zijn. Met een ringsling draagt men op de heup, dit kan al vanaf de geboorte. Men haalt het andere uiteinde van de stof door de ringen en slaat deze weer terug door 1 ring, hierdoor onstaat een stevige sluiting. Door de stof door deze ringen aan te spannen kan met de draagdoekenstof netjes om het lichaam van uzelf en het kindje laten sluiten. Door de bovenste ring iets op te tillen aan de onderkant, kunt u de stof weer losser maken en uw kindje uit de ringsling halen. U kunt dan de ringsling gewoon om u heen laten hangen, en als uw kindje weer erin wilt, plaatst u hem of haar heel gemakkelijk weer terug in de ringsling.  Alle Little Frog ringsling's zijn gathered.    Waarom Little Frog? Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog. Little Frog geweven draagdoeken zijn ideale doeken voor mensen die beginnen met dragen. Ze zijn scherp geprijst en bieden een hoge kwaliteit en comfort. Het leren knopen word een stuk makkelijker met een goede doek, en Little Frog behoort zeker tot de juiste keuzes hiervoor. De kleuren zijn mooi helder, en de doek is draagkrachtig genoeg voor kleine baby's tot aan een flinke dreumes.

naar Von Va Voom

Tassen
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook