Duurzame Kraamcadeaus

Duurzaam kraamcadeau
Zoek je een duurzaam kraamcadeau? Bij deze duurzame webshops vind je de leukste kraamkado's die ook nog eens verantwoord zijn om te geven. Niet alleen verantwoord voor de baby, maar ook voor de makers van de producten. Zo heeft Greenjump heeft een enorm assortiment van duurzame kraamcadeau\'s, waaronder speelgoed van hout. Bij FairKids kun je makkelijk een kraamkado uitkiezen voor een bepaald bedrag en worden kraamcadeaus gratis ingepakt.

Bij Bullby kun je leuke rompertjes van biologisch katoen kopen, bedrukt met naam! Biologisch katoen bevat geen resten van pesticiden en is zachter dan normale katoen.

Duurzame Kraamcadeaus van Return to Sender

knuffel uit nepalReturn to Sender, een initiatief van Katja Schuurman, wil door de verkoop van artikelen met een goed verhaal een duurzame ontwikkeling tot stand brengen in de armste gebieden van de wereld en zo een bijdrage leveren aan het bestrijden van armoede in deze landen. Return to Sender gelooft dat handel op basis van eerlijke voorwaarden duurzame economische ontwikkeling in gang kan zetten in de armste regio’s van de wereld. Het uitgangspunt is om langdurige relaties met producentenorganisaties aan te gaan en de organisaties in ontwikkeling te ondersteunen om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten.

Naar de HEMA bestelpagIna van Return to Sender

Duurzame Kraamcadeaus

Je wenst een pasgeboren baby heel veel gezondheid toe. Met een natuurlijk kraamcadeau, milieuvriendelijk en zonder schadelijke stoffen help je de baby daarbij. Als je op kraamvisite gaat, dan wil je wel met iets nuttigs aankomen. Een echt leuk duurzaam kraamcadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft.

Bij Greenjump vind je veel leuke duurzame kraamcadeaus

kraamcadeaus zelfs voor minder dan € 10

Duurzame kraamcadeaus tussen de € 10 en € 20 

Alle duurzame kraamcadeaus van Greenjump

Zie ook:

Duurzame Kraamcadeaus van Return to Sender

 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook