Assortiment:

Alma Win Vloeibaar Wasmiddel

Verwijdert vlekken zelfs op lage temperaturen Zacht voor de handen bij handwas Geschikt voor alle graden van waterhardheid Natuurlijke zachte bleekmiddelen resulteren in schoon water bij lagere temperaturen Geen onnodige bewaarmiddelen Verzacht het water Geparfumeerd met natuurlijke essentiële lavendel olie Dermathologisch getest Niet getest op dieren Gebruik: Lees het waslabel voor het wassen. Voeg Alma Win wasmiddel rechtstreeks toe in de wastrommel. Handwas: 750ml Alma Win vloeibaar wasmiddel geeft 16 wasbeurten. Verdun 15ml Alma Win wasmiddel in 5L water. Voor mensen met allergieën, spoel grondig na. (16 wasbeurten)

€ 5.45

Lees verder

Huis en tuin Alma Win
Product
 

Zoya Monet Topper Nagellak

Een multi-gekleurde topper met doorschijnend cellofaan dat aansluit bij elke kleur die je aan hebt. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Reagan Nagellak

Zoya nagellak Reagan kan het best worden omschreven als een diepe, koele fuchsia roze met subtiele blauwe ondertoon en een ondoorzichtige finish. Reagan heeft veel kleur zonder te helder te zijn en is zacht maar niet overdreven gedempt. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 à 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Remover Plus Nagellak Remover

Langer nagellak dragen begint met Zoya Remover Plus. Zoya Remover Plus is een bekroonde, zachte, maar uiterst effectieve 3-in-1 nagellak remover. Het verwijdert nagellak, bereidt de nagels voor op het lakken omdat het deze hydrateert en verzorgt en het versterkt de nagellak laag extra. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken: Doe voldoende Zoya Remover op een watje. Druk dit watje stevig aan op de nagels (dit voor een paar seconden) en veeg vervolgens de nagellak ermee af. Herhaal dit totdat de nagels helemaal schoon zijn. Het bereidt de nagels ook voor om nog beter gelakt te worden. Inhoud: 236 ml (8oz) Deze remover heeft 2013 de In Style Best Beauty Buys prijs gewonnen.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Pandora Nagellak

Zoya nagellak Pandora kan het best omschreven worden als: Een roze-beige tint met blauwe en paarse ondertoon en een vleugje zilver parelmoer. Een ondoorzichtige, goed dekkende kleur die prachtig werkt bij koele huidtypes. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 à 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Rebel Nagellak

Een volledig dekkende metallic blauwe hemel kleur met een zilveren glans. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is ze lfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Bio D Vloeibaar Wasmiddel met Lavendel 1L

Een handig, ecologisch en geconcentreerde vloeibaar wasmiddel voor het gebruik in wasmachines of handwas. Gebruik in combinatie met de Bio-D wasmiddelen. Hypoallergeen. geschikt voor de gevoelige huid. Met Lavendel Kan voor de koude en warme was gebruikt worden Ook geschikt voor de fijne was zoals zijde, kasjmier en wol Bevat geen optisch bleekmiddel Vegetarisch, zonder tarwe en zonder zuivel Bevat geen petrochemische stoffen, enzymen of dierlijke bijproducten. 22 wasbeurten Fles is HDPE 100% recyclebaar en dop is PP 100% recyclebaar Gebruik: Volg altijd de instructies op de kleding. Gebruik de aanbevolen hoeveelheid.  Zacht Water 40 ml (Normaal bevuild) 50 ml (zwaar bevuild) 30 ml (Handwas) Medium Water 50 ml (Normaal bevuild) 60 ml (zwaar bevuild) 30 ml (Handwas) Hard Water 60 ml (Normaal bevuild) 80 ml (zwaar bevuild) 40 ml (Handwas) >

€ 6.75

Lees verder

Huis en tuin Bio D
Product
 

Zoya Rekha Nagellak

Zoya nagellak Rekha kan het best worden omschreven als: Vet medium bloedrood met een glanzende afwerking. Een tint gemaakt door modeontwerper Bibhu Mohapatra. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 à 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Bio D 5L Pomp

Speciaal gemaakt voor de milieuvriendelijke 5 liter Bio-D-verpakkingen. Deze pomp zorgt ervoor dat de inhoud van de 5 liter flessen makkelijk kunt gebruiken. 

€ 6.50

Lees verder

Huis en tuin Bio D
Product
 

Ecozone Vloeibaar Wasmiddel zonder enzymen

Uit het assortiment van de huishoudelijke schoonmaakmiddelen van Ecozone, die moeiteloos hardnekkige vlekken verwijderen, zonder verlies van de reinigingskracht. Zonder enzymen Met essentiële oliën Zonder synthetische geur Zonder kleurstoffen Zonder petrochemische afgeleide reinigingsmiddelen Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen Niet getest op dieren

€ 9.00

Lees verder

Huis en tuin Ecozone
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook