Assortiment:

Eco Egg Wasballen Laundry Egg 210 wasbeurten Soft Cotton

Natuurlijke hypoallergene pellets verwijderen vuil en vlekken uit kledij zonder het gebruik van harde chemicaliën. Hypoallergeen: ideaal voor de gevoelige huid Goedgekeurd door Allergy UK Geen harde chemicaliën Goed voor 210 wasbeurten Veilig te gebruiken met wasverzachter Kan gebruikt worden bij temperaturen tot en met 60°C Werkt perfect bij lagere temperatuur Geschikt voor witte en gekleurde was Veilig bij alle stoffen Eco Laundry Egg is beschikbaar in 3 geuren Fragrance Free (parfum vrij) Soft Cotton Spring Blossom Gebruik:Plaats de Eco Egg in de trommel van je wasmachine. Je hoeft geen waspoeder of wasmiddel te gebruiken. Hoe werkt het? De Eco Egg Laudry Egg bevat wetenschappelijk geformuleerde pellets die je kledij schoonmaken. Er zijn twee types van pellets: De donker gekleurde pellets verzwakken het aanhechten van het vuil aan de stof. De witte mineralen pellets ioniseren op een natuurlijke manier de zuurstofmoleculen in het water. Deze penetreren op hun beurt diep in de stof om zo het vuil weg te halen. Dit zonder het vervagen van kleuren of het beschadigen van vezels. Wetenschappelijke testen tonen aan dat het gecombineerd gebruik van deze 2 types pellets de beste resultaten geeft. De geïoniseerde zuurstofmoleculen verhogen de pH waarde van het water. Dit heeft een natuurlijk verzachtend effect op je was en maakt het gebruik van wasverzachter overbodig.

€ 16.90

Lees verder

Huis en tuin Eco Egg
Product
 

Alma Win Vloeibaar Wasmiddel

Verwijdert vlekken zelfs op lage temperaturen Zacht voor de handen bij handwas Geschikt voor alle graden van waterhardheid Natuurlijke zachte bleekmiddelen resulteren in schoon water bij lagere temperaturen Geen onnodige bewaarmiddelen Verzacht het water Geparfumeerd met natuurlijke essentiële lavendel olie Dermathologisch getest Niet getest op dieren Gebruik: Lees het waslabel voor het wassen. Voeg Alma Win wasmiddel rechtstreeks toe in de wastrommel. Handwas: 750ml Alma Win vloeibaar wasmiddel geeft 16 wasbeurten. Verdun 15ml Alma Win wasmiddel in 5L water. Voor mensen met allergieën, spoel grondig na. (16 wasbeurten)

€ 5.45

Lees verder

Huis en tuin Alma Win
Product
 

Zoya Monet Topper Nagellak

Een multi-gekleurde topper met doorschijnend cellofaan dat aansluit bij elke kleur die je aan hebt. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Reagan Nagellak

Zoya nagellak Reagan kan het best worden omschreven als een diepe, koele fuchsia roze met subtiele blauwe ondertoon en een ondoorzichtige finish. Reagan heeft veel kleur zonder te helder te zijn en is zacht maar niet overdreven gedempt. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 à 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Bio D Vloeibaar Wasmiddel met Lavendel 1L

Een handig, ecologisch en geconcentreerde vloeibaar wasmiddel voor het gebruik in wasmachines of handwas. Gebruik in combinatie met de Bio-D wasmiddelen. Hypoallergeen. geschikt voor de gevoelige huid. Met Lavendel Kan voor de koude en warme was gebruikt worden Ook geschikt voor de fijne was zoals zijde, kasjmier en wol Bevat geen optisch bleekmiddel Vegetarisch, zonder tarwe en zonder zuivel Bevat geen petrochemische stoffen, enzymen of dierlijke bijproducten. 22 wasbeurten Fles is HDPE 100% recyclebaar en dop is PP 100% recyclebaar Gebruik: Volg altijd de instructies op de kleding. Gebruik de aanbevolen hoeveelheid.  Zacht Water 40 ml (Normaal bevuild) 50 ml (zwaar bevuild) 30 ml (Handwas) Medium Water 50 ml (Normaal bevuild) 60 ml (zwaar bevuild) 30 ml (Handwas) Hard Water 60 ml (Normaal bevuild) 80 ml (zwaar bevuild) 40 ml (Handwas) >

€ 6.75

Lees verder

Huis en tuin Bio D
Product
 

Zoya Remover Plus Nagellak Remover

Langer nagellak dragen begint met Zoya Remover Plus. Zoya Remover Plus is een bekroonde, zachte, maar uiterst effectieve 3-in-1 nagellak remover. Het verwijdert nagellak, bereidt de nagels voor op het lakken omdat het deze hydrateert en verzorgt en het versterkt de nagellak laag extra. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken: Doe voldoende Zoya Remover op een watje. Druk dit watje stevig aan op de nagels (dit voor een paar seconden) en veeg vervolgens de nagellak ermee af. Herhaal dit totdat de nagels helemaal schoon zijn. Het bereidt de nagels ook voor om nog beter gelakt te worden. Inhoud: 236 ml (8oz) Deze remover heeft 2013 de In Style Best Beauty Buys prijs gewonnen.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Pandora Nagellak

Zoya nagellak Pandora kan het best omschreven worden als: Een roze-beige tint met blauwe en paarse ondertoon en een vleugje zilver parelmoer. Een ondoorzichtige, goed dekkende kleur die prachtig werkt bij koele huidtypes. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 à 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Rebel Nagellak

Een volledig dekkende metallic blauwe hemel kleur met een zilveren glans. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is ze lfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Rekha Nagellak

Zoya nagellak Rekha kan het best worden omschreven als: Vet medium bloedrood met een glanzende afwerking. Een tint gemaakt door modeontwerper Bibhu Mohapatra. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 à 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Zoya Natty Nagellak

Zoya nagellak Natty kan het best worden omschreven als: Smoky, diep staalblauw met een ondoorzichtige finish. Een opvallende rookblauw voor een onverwachte, maar zeer draagbare uitstraling. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Zoya
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook