Assortiment:

NAME IT Asymmetrisch Geprint T shirt Dames Grijs

T-shirt met korte mouwen Asymmetrische zoom Print-motief op de borst Geborduurde details Ronde hals Wij geven om onze aarde. Daarom is dit product gemaakt van biologisch katoen dat is geteeld zonder gebruik te maken van pesticiden en synthetische meststoffen. Dit maakt het gezonder voor het milieu, de katoentelers en voor je kinderen die het dragen. En het is ook nog eens heerlijk zacht.

€ 7.50

lees verder

T shirt
Product
 

NAME IT Afneembare Patch T shirt Heren Grijs

- T-shirt met korte mouwen. Grafische print op de borst. Ronde hals. Afneembare patches met klittenband Wij geven om onze aarde. Daarom is dit product gemaakt van biologisch katoen dat is geteeld zonder gebruik te maken van pesticiden en synthetische meststoffen. Dit maakt het gezonder voor de katoentelers en beter voor de natuur – daarom houden we ervan. Het voelt ook natuurlijk aan, en is heerlijk zacht om te dragen.

€ 8.50

lees verder

T shirt
Product
 

NAME IT Geborduurd T shirt Dames Green

- Katoenen T-shirt. Ton-sur-ton geborduurde letters. Regular fit. Ronde hals Biologisch katoen wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmest en schadelijke pesticiden. Dit zorgt voor betere omstandigheden voor katoenboeren, de natuur en voor je kind.

€ 9.99

lees verder

T shirt
Product
 

NAME IT Katoenen Panty Dames Roze

- Basic maillot. Effen gekleurd. Elastiek in de taille. Zachte elastische stof

€ 2.40

lees verder

Panty's
Product
 

NAME IT Glitter Panty Dames White

Maillot met glitter Effen gekleurd Elastische taille Zachte katoenmix Comfortabele stretchstof

€ 9.99

lees verder

Panty's
Product
 

NAME IT Bedrukte Sweatshort Heren Blauw

- Katoenen sweatshorts. Met verstelbare taille. Inzetstuk langs de zijkanten. Grafische print op één bovenbeen. Met handige zakken. Ongeborstelde binnenkant Wij geven om onze aarde. Daarom is dit product gemaakt van biologisch katoen dat is geteeld zonder gebruik te maken van pesticiden en synthetische meststoffen. Dit maakt het gezonder voor de katoentelers en beter voor de natuur – daarom houden we ervan. Het voelt ook natuurlijk aan, en is heerlijk zacht om te dragen.

€ 8.50

lees verder

Sweatshort
Product
 

NAME IT Katoenen Panty Dames White

Basic maillot Effen gekleurd Elastische taille Zachte katoenmix

€ 5.00

lees verder

Panty's
Product
 

NAME IT Effen Panty Dames White

Basic panty Effen gekleurd Elastische taille Comfortabele stretchstof

€ 4.50

lees verder

Panty's
Product
 

NAME IT Zacht Biologisch Sweatbroek Heren Blauw

Sweatbroek Strepen langs de zijkanten Verstelbaar in de taille Rib aan alle boorden Zacht biologisch katoen Wij geven om onze aarde. Daarom is dit product gemaakt van biologisch katoen dat is geteeld zonder gebruik te maken van pesticiden en synthetische meststoffen. Dit maakt het gezonder voor het milieu, de katoentelers en voor je kinderen die het dragen. En het is ook nog eens heerlijk zacht.

€ 7.50

lees verder

Sweatbroek
Product
 

NAME IT Kruip Panty Dames Roze

Katoenen maillot Rubber vullingen op de knieën Elastische taille Zachte elastische stof Kruipmaillot met rubber vullingen op de knieën. Deze maillot is ontworpen voor een betere stabiliteit van uw kind bij het leren kruipen.

€ 3.60

lees verder

Panty's
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook