NIEUW Mepal Schoolbeker met naam

De speciale afdichtring in de schroefdeksel zorgt voor een hermetische sluiting. De drinkbeker is makkelijk door kinderhandjes te openen en te sluiten en kan tegen een stootje. Neem de beker mee tijdens een dagje uit, naar de speeltuin, naar zwemles of natuurlijk gewoon mee naar school. Waar je ook naar toe gaat, de schoolbeker van Mepal gaat met je mee! De beker heeft een inhoud van 300 ml en mag na gebruik gewoon in de vaatwasser. De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters. Afmeting : doorsnede 70 mm x 155 mm hoog.

€ 12.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

NIEUW Mepal Drinkfles met naam

De pop-up drinkfles uit het assortiment van Mepal is echt ideaal. Druk en drink, dat is het principe. Druk op de drinktuit en de fles is open, druk nog een keer en hij is dicht. Reuze handig tijdens actieve momenten en voor een snelle slok tussendoor. Of om gewoon mee naar school te nemen natuurlijk! De Campus pop-up drinkfles is gegarandeerd lekvrij en ook makkelijk door kleine kinderhandjes te gebruiken. De fles is voorzien van een handig lusje, waarmee je hem zonder moeite meeneemt. Fijn voor papa en mama: de fles mag in zijn geheel in de vaatwasser en de dop is eenvoudig uit elkaar te halen. Deze Mepal drinkfles wordt door ons bedrukt met een naam naar keuze. De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters. Afmeting : doorsnede 70 mm x 184 mm hoog. Inhoud : 400 ml

€ 13.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

NIEUW Mepal Lunchbox met naam

Kies voor variatie met de lunchbox van Mepal inclusief uitneembaar bentobakje. De mogelijkheden voor een geweldige kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos. Vers brood én kleurrijk fruit mee? Of een hartig tussendoortje voor op school? Stukjes kaas, worst, noten of gedroogde vruchten? Kies en mix naar hartelust en houd het lekker makkelijk en mooi gescheiden! Dankzij het bento bakje wordt de lunchbox in verschillende vakken opgedeeld. Met twee aparte vakken houdt de bento alles in de lunchbox altijd heerlijk vers. Liever ´gewoon´ vier boterhammen? Het bentobakje eruit en je hebt ruimte genoeg! Uiteraard mogen de lunchbox en het bentobakje na gebruik gewoon in de vaatwasser. Koter Kado bedrukt het deksel van deze Mepal lunchbox met een naam en afbeelding naar keuze. Afmeting : 178 x 132 x 61 mm Inhoud : 750 ml

€ 12.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

NIEUW Mepal Lunchbox en Schoolbeker met naam

Mepal lunchbox met naam en een mepal schoolbeker gepersonaliseerd met naam. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies voor variatie met de lunchbox en schoolbeker (met draaidop) van Mepal inclusief uitneembaar bentobakje. De mogelijkheden voor een geweldige kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos. Vers brood én kleurrijk fruit mee? Of een hartig tussendoortje voor op school? Stukjes kaas, worst, noten of gedroogde vruchten? Kies en mix naar hartelust en houd het lekker makkelijk en mooi gescheiden! Dankzij het bento bakje wordt de lunchbox in verschillende vakken opgedeeld. Met twee aparte vakken houdt de bento alles in de lunchbox altijd heerlijk vers. Liever ´gewoon´ vier boterhammen? Het bentobakje eruit en je hebt ruimte genoeg! Uiteraard mogen de lunchbox en het bentobakje na gebruik gewoon in de vaatwasser. Lunchbox afmeting : 178 x 132 x 61 mm, inhoud : 750 ml. Schoolbeker afmeting : doorsnede 70 mm x 155 mm hoog, inhoud 300 ml.

€ 24.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

NIEUW Mepal Lunchbox en Drinkfles met naam

Mepal lunchbox met naam met een mepal drinkfles of drinkbus met naam gepersonaliseerd. In diverse kleuren leverbaar. Helemaal klaar voor een nieuwe schooldag met de lunchset van Mepal. Deze handige set bestaat uit een pop-up drinkfles en een lunchbox, voorzien van bentobakje en vorkje. De pop-up fles is ideaal; druk en drink, dat is het principe. De fles is gegarandeerd lekvrij en ook makkelijk door kleine kinderhandjes te gebruiken. De lunchbox biedt ruimte aan maximaal 4 boterhammen en wordt inclusief bentobakje en fruitvorkje geleverd. Zo wordt variatie rond de lunch écht kinderspel! Verras jouw zoon of dochter bijvoorbeeld eens met wat snoeptomaatjes tijdens de lunch of geef ze eens een stukje kaas of worst mee. De mogelijkheden worden bijna eindeloos! Dat wordt iedere dag een beetje extra genieten. Extra fijn voor papa en mama: zowel de pop-up drinkfles als de lunchbox mogen gewoon in de vaatwasser. Lunchbox afmeting : 178 x 132 x 61 mm, inhoud : 750 ml. Drinkfles afmeting : doorsnede 70 mm x 184 mm hoog, inhoud 400 ml.

€ 25.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Mepal (oude serie) Fruitbakje met naam

Persoonlijk fruitbakje of koekendoosje met eigen naam bedrukt. Deze Mepal mini is geschikt voor 2 boterhammen of wat fruit of koek. Leuk doosje met eigen naam!De naam wordt op het Mepal fruitbakje/fruitdoosje gedrukt, vaatwasbestendig. Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen. Afmeting : 135 x105 x 55 mm. Let op, dit is de kleine uitvoering! Voor grotere eters (4 boterhammen bijvoorbeeld) kunt u de Mepal lunchbox selecteren.

€ 8.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Mepal (oude serie) Lunchbox met naam

Mepal broodtrommel of lunchbox met eigen naam bedrukt. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig! De naam wordt op de Mepal lunchbox/broodtrommel/brooddoos gedrukt. Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen. Afmeting : 176x132x58 mm. Nieuw: u kunt er een (onbedrukte) Mepal Campus Fruitbox bij bestellen. Deze past in de lunchbox: Formaat van het fruitboxje is 113 x 80 x 50 mm.Met deze fruitbox van Rosti Mepal wordt het meenemen van fruit en stukjes fruit kinderspel. De transparante fruitbox is groot genoeg voor een appel, peer of banaan en past precies in de lunchbox Campus midi. Het dekseltje sluit het fruitbakje goed af, maar is ook prima door kinderhanden te openen. Het meegeleverde fruitvorkje zorgt ervoor dat kinderen het fruit veilig en eenvoudig op kunnen eten. De Campus fruitbox is onbreekbaar en mag gewoon in de vaatwasser.

€ 9.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Mepal (oude serie) Schoolbeker met naam

Mepal beker met eigen naam bedrukt. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig! De naam wordt op de Mepal schoolbeker gedrukt. Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen (muv de dop ivm anti-lek systeem) De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters. Afmeting : doorsnede 72 mm (deksel) x 149 mm hoog

€ 8.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Mepal (oude serie) Drinkfles met naam

Persoonlijke beker met je eigen naam bedrukt. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig! De naam wordt op de Mepal drinkfles gedrukt. Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen (muv de dop van de drinkfles). De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters. Afmeting : doorsnede 72 mm (gemeten met clip, doorsnede van de fles is ca. 60 mm) x 169 mm hoog, inhoud 275 ml.

€ 9.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Luxe handdoek strandlaken met naam bedrukt

Handdoek met naam bedrukt, in 11 kleuren leverbaar. Verzending binnen 1-3 werkdagen. Afbeeldingen/Symbolen (u kiest de kleur van het symbool bij kleur bedrukking. NIET MOGELIJK Alien Auto Basketballer Bloem Brandweer NIET MOGELIJK Dino DJ Smiley Dolfijn NIET MOGELIJK Graafmachine Hart Hartje achter Hockey 1 Hockey 2 Hond Hondenbot Hondenpoot Honkballer Hoofdletter Kroon Kroontje achter Label Leeuw Muzieknoot NIET MOGELIJK Naam in Ovaal NIET MOGELIJK Paard 1 Paard 2 Parasol Pijl Piraat Poes 1 Poes 2 Prinses Raceauto 1 Raceauto 2 Ridder Rits Robot Rugbybal Schaap NIET MOGELIJK Slippers Smiley 1 Smiley 2 Smiley 3 Smiley 4 NIET MOGELIJK Ster Ster achter NIET MOGELIJK Sterretjes Strandstoel NIET MOGELIJK Tennisbal Trein Vliegtuig Vlinder Vlinderstrik Voetbal 1 Voetbal 2 Voetballer Voetjes Vogel Vrachtwagen Zonnetje Zwemmen Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 19.95

lees verder

Momenten Vaderdag Moederdag
Product
 

Sport handdoek met naam bedrukt

Sporthanddoek met naam, verkrijgbaar in diverse kleuren. Verzending binnen 1-3 werkdagen. Het formaat van deze sporthanddoek is 30 x 140 cm. Afbeeldingen/Symbolen (u kiest de kleur van het symbool bij kleur bedrukking. NIET MOGELIJK Alien Auto Basketballer Bloem Brandweer NIET MOGELIJK Dino DJ Smiley Dolfijn NIET MOGELIJK Graafmachine Hart Hartje achter Hockey 1 Hockey 2 Hond Hondenbot Hondenpoot Honkballer Hoofdletter Kroon Kroontje achter Label Leeuw Muzieknoot NIET MOGELIJK Naam in Ovaal NIET MOGELIJK Paard 1 Paard 2 Parasol Pijl Piraat Poes 1 Poes 2 Prinses Raceauto 1 Raceauto 2 Ridder Rits Robot Rugbybal Schaap NIET MOGELIJK Slippers Smiley 1 Smiley 2 Smiley 3 Smiley 4 NIET MOGELIJK Ster Ster achter NIET MOGELIJK Sterretjes Strandstoel NIET MOGELIJK Tennisbal Trein Vliegtuig Vlinder Vlinderstrik Voetbal 1 Voetbal 2 Voetballer Voetjes Vogel Vrachtwagen Zonnetje Zwemmen Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 14.95

lees verder

Momenten Vaderdag Moederdag
Product
 

Juf of Meester Etui bedrukt met eigen tekst

Etui met naam bedrukt, pennenzak gepersonaliseerd. In diverse kleuren verkrijgbaar. De roze etui op de productfoto is bedrukt met ons nieuwe lettertype Aphrodite. Afbeeldingen/Symbolen (u kiest de kleur van het symbool bij kleur bedrukking). NIET MOGELIJK Alien Auto Basketballer Bloem Brandweer NIET MOGELIJK Dino DJ Smiley Dolfijn Golf Graafmachine Hart Hartje achter Hockey 1 Hockey 2 Hond Hondenbot Hondenpoot Honkballer Hoofdletter Kroon Kroontje achter Label Leeuw Muzieknoot Naam in Hart Naam in Ovaal NIET MOGELIJK Paard 1 Paard 2 Parasol Pijl Piraat Poes 1 Poes 2 Prinses Raceauto 1 Raceauto 2 Ridder Rits Robot Rugbybal Schaap NIET MOGELIJK Slippers Smiley 1 Smiley 2 Smiley 3 Smiley 4 Stencil Ster Ster achter Sterrenboog Sterretjes Strandstoel NIET MOGELIJK Tennisbal Trein Vliegtuig Vlinder Vlinderstrik Voetbal 1 Voetbal 2 Voetballer Voetjes Vogel Vrachtwagen Zonnetje Zwemmen Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 9.95

lees verder

Momenten Juf Meester kadootjes
Product
 

Juf of Meester handdoek strandlaken met eigen tekst bedrukt

Handdoek met eigen tekst bedrukt, in 11 kleuren leverbaar. Verzending binnen 1-3 werkdagen. Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) (Juf Ank staat in lettertype Aphrodite) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 19.95

lees verder

Momenten Juf Meester kadootjes
Product
 

Juf of Meester Sport handdoek met eigen tekst bedrukt

Sporthanddoek met tekst bedrukt, verkrijgbaar in diverse kleuren. Verzending binnen 1-3 werkdagen. Het formaat van deze sporthanddoek is 30 x 140 cm. Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) De handdoek op de productfoto heeft lettertype Aphrodite. Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 14.95

lees verder

Momenten Juf Meester kadootjes
Product
 

Juf of Meester Katoenen tas bedrukt met eigen tekst

Juffen of Meester katoenen tasje met lange hengsels, bedrukt met eigen tekst. Verkrijgbaar in diverse kleuren: Op de voorbeelfoto is lettertype Aphrodite gebruikt, een prachtig sierlijk lettertype. U kunt zelf kiezen hoe u de tekt geplaatst wilt hebben: Centreren Links uitlijnen Rechts uitlijnen Enkele leuke voorbeelden: (teksten zijn gecentreerd) Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) All Star niet mogelijk. Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 9.95

lees verder

Momenten Juf Meester kadootjes
Product
 

Juf of Meester Grote vilten tas bedrukt met eigen tekst

Juf of Meester tas. Grijze vilten tas bedrukt met naam of eigen tekst. Centreren Links uitlijnen Rechts uitlijnen Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) De tas op het voorbeeld is bedrukt in lettertype Aphrodite. Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 14.95

lees verder

Momenten Juf Meester kadootjes
Product
 

Schrijfmap met naam bedrukt

Schrijfmap met naam, notitiemap met naam A4 map met naam bedrukt. Binnenin zit een dun notieblok A4. Deze kan worden vervangen zodra hij vol is. Deze schrijfmap met naam is ook zeer geschikt om huiswerk/tekeningen van school mee naar huis en andersom te nemen, zodat het werk netjes blijft en zonder kreukels. De map sluit met een klitteband. Afbeeldingen/Symbolen (u kiest de kleur van het symbool bij kleur bedrukking) Airforce Alien Auto Basketballer Bloem Brandweer Copyright Dino DJ Smiley Dolfijn Golf Graafmachine Hart Hartje achter Hockey 1 Hockey 2 Hond Hondenbot Hondenpoot Honkballer Hoofdletter Kroon Kroontje achter Label Leeuw Muzieknoot Naam in Hart Naam in Ovaal Naam in Stropdas Paard 1 Paard 2 Parasol Pijl Piraat Poes 1 Poes 2 Prinses Raceauto 1 Raceauto 2 Ridder Rits Robot Rugbybal Schaap Schild Slippers Smiley 1 Smiley 2 Smiley 3 Smiley 4 Stencil Ster Ster achter Sterrenboog Sterretjes Strandstoel Streepjescode Tennisbal Trein Vliegtuig Vlinder Vlinderstrik Voetbal 1 Voetbal 2 Voetballer Voetjes Vogel Vrachtwagen Zonnetje Zwemmen Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 12.95

lees verder

Momenten Vaderdag Moederdag
Product
 

Snoozebaby Wrapping omslagdoek wikkeldoek met naam

Trendy wrapping mét naam. Prachtig gepersonaliseerde wikkeldoek van Snoozebaby. Zachte omslagdoek met naamborduring. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Fading Blue Funky Pink Forest Green Lovely Grey Indigo Blue Mint Powder Pink Storm Grey Sunset Coral Misty Green Orchid Blush Informatie van de fabrikant: Trendy Wrapping is een wikkeldeken die een kindje lekker warm houdt. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van coral (de luxe) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Trendy Wrapping de Luxe (80 x 80 cm en met 8 labels) heeft een voetenzakje, een capuchonnetje en een drukknoopje – handig voor in een wippertje, buggy, draagzak of autostoel.Wrap blanket: Gewicht: 420 gram Breedte: 80 cm Hoogte: 80 cm Borduur Lettertypen:

€ 41.95

lees verder

Baby Snoozebaby
Product
 

Snoozebaby Wrapping omslagdoek wikkeldoek

Trendy Wrapping van Snoozebaby, heerlijk warme wikkeldoek of omslagdoek van uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Fading Blue Funky Pink Forest Green Lovely Grey Indigo Blue Mint Powder Pink Storm Grey Sunset Coral Misty Green Orchid Blush Informatie van de fabrikant: Trendy Wrapping is een wikkeldeken die een kindje lekker warm houdt. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van coral (de luxe) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Trendy Wrapping de Luxe (80 x 80 cm en met 8 labels) heeft een voetenzakje, een capuchonnetje en een drukknoopje – handig voor in een wippertje, buggy, draagzak of autostoel.Wrap blanket: Gewicht: 420 gramBreedte: 80 cmHoogte: 80 cm

€ 38.95

lees verder

Baby Snoozebaby
Product
 

Kookschort BBQ Schort voor volwassenen, bedrukt met naam

Afmetingen: 70 cm breed x 90 cm lang (de oranje schorten zijn 100 cm lang). Gemaakt van 65% polyster en 35% katoen in een stevige kwaliteit van 245 g/m2. Wasbaar op 65 graden. Ontwerpen: Barbeque King Barbeque Queen Grillmaster Super Chef Super Kok Top Chef Thumbs up Bedrukking wordt 23 cm breed, de hoogte van de bedrukking is afhankelijk van het gekozen ontwerp. Kleuren bedrukking:

€ 19.95

lees verder

Momenten Vaderdag Moederdag
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook