Funnies handdoek strandlaken bedrukt met eigen tekst

Handdoek met naam bedrukt, verkrijgbaar in badlaken formaat en saunalaken formaat. Diverse kleuren op voorraad. De handdoeken op de voorbeeldfoto hebben onze nieuw smileys jongen en meisje, deze staan onderaan in de lijst met symbolen. Fuchsia Lime Marineblauw Grijs Geel Turquoise Zwart Afbeeldingen/Symbolen (u kiest de kleur van het symbool bij kleur bedrukking. Naam/tekst en symbool krijgen dezelde kleur). NIET MOGELIJK Alien Auto Basketballer Bloem Brandweer NIET MOGELIJK Dino DJ Smiley Dolfijn NIET MOGELIJK Graafmachine Hart Hartje achter Hockey 1 Hockey 2 Hond Hondenbot Hondenpoot Honkballer Hoofdletter Kroon Kroontje achter Label Leeuw Muzieknoot NIET MOGELIJK Naam in Ovaal NIET MOGELIJK Paard 1 Paard 2 Parasol Pijl Piraat Poes 1 Poes 2 Prinses Raceauto 1 Raceauto 2 Ridder Rits Robot Rugbybal Schaap NIET MOGELIJK Slippers Smiley 1 Smiley 2 Smiley 3 Smiley 4 NIET MOGELIJK Ster Ster achter NIET MOGELIJK Sterretjes Strandstoel NIET MOGELIJK Tennisbal Trein Vliegtuig Vlinder Vlinderstrik Voetbal 1 Voetbal 2 Voetballer Voetjes Vogel Vrachtwagen Zonnetje Zwemmen Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 17.95

lees verder

Momenten Vaderdag Moederdag
Product
 

Stoer Leger Army armbandje met naam

Stoer armbandje met naam gegraveerd. Gemaakt van silicone, verkrijgbaar in diverse maten. Wij graveren in lettertype ARMY, volledig in hoofdletters. Welke maat? Voor kleine kinderen maakt u de beste maatkeuze door de pols losjes op te meten (het smalste deel, vlakbij de hand) en hier 1 a 1,5 cm bij op te tellen. Valt de uitkomst precies tussen 2 maten in? Kies dan de grootste van de 2. Voor kinderen vanaf een jaar of 7 tm volwassenen maakt u de beste maatkeuze door de pols losjes op te meten en hier ca. 1,5 tot 2 cm bij op te tellen. Heeft iemand hele grote handen, kunt u beter een maatje groter nemen! Geen mogelijkheid om te meten? Wellicht kunnen deze richtlijnen helpen: kind 0-1 jaar: Maat 1: maat 13 cm omtrekkind 2-4 jaar: Maat 2: maat 14 cm omtrekkind 4-6 jaar: Maat 3: maat 15 cm omtrekkind 6-9 jaar: Maat 4: maat 16 cm omtrekkind vanaf 10 jaar en vrouwen: Maat 5: 18 cm omtrekGrote pubers en volwassenen: Maat 6: 20 cm omtrek Dit zijn richtlijnen. Meten = weten.

€ 5.95

lees verder

Kind Kinderaccessoires
Product
 

Snapback cap pet met naam tekst geborduurd

Pet met nam, cap met naam. Snapback cap voorzien van naamborduring/personalisering. Ook voor een pet of cap voor volwaaenen bent u bij Koter Kado aan het juiste adres! Deze 6 panelen cap met eigen tekst is in diverse kleuren leverbaar. De cap op de foto is geborduurd in Cin Block, in hoofdletters, met een punt achter de naam. Borduur Lettertypen:

€ 16.95

lees verder

Kind Kinderaccessoires
Product
 

Basic 5 panel cap pet met naam tekst geborduurd

Pet met nam, cap met naam. Basic katoenen pet voorzien van naamborduring/personalisering. Ook voor een pet of cap voor volwaaenen bent u bij Koter Kado aan het juiste adres! Deze 5 panelen cap met eigen tekst is in diverse kleuren leverbaar. De pet op de foto is geborduurd in lettertype Cin Block in hoofdletters, met een punt erachter. Borduur Lettertypen:

€ 11.95

lees verder

Kind Kinderaccessoires
Product
 

Heuptas met naam bedrukt

Heuptas of beltbag bedrukt met naam of eigen tekst. Voor kinderen én volwassenen door verstelbare band. Gemaakt van 100% polyester. Voorzien van 2 ritsen, 1 voor en 1 achter. Ideaal voor festivals, tijdens het reizen etc. Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 12.95

lees verder

Momenten Vaderdag Moederdag
Product
 

Mepal Campus Schoolbeker met naam

De speciale afdichtring in de schroefdeksel zorgt voor een hermetische sluiting. De drinkbeker is makkelijk door kinderhandjes te openen en te sluiten en kan tegen een stootje. Neem de beker mee tijdens een dagje uit, naar de speeltuin, naar zwemles of natuurlijk gewoon mee naar school. Waar je ook naar toe gaat, de schoolbeker van Mepal gaat met je mee! De beker heeft een inhoud van 300 ml en mag na gebruik gewoon in de vaatwasser. De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters. Afmeting : doorsnede 70 mm x 155 mm hoog.

€ 12.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Mepal (oude serie) Pop up Drinkfles met naam

Persoonlijke beker met je eigen naam bedrukt. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig! De naam wordt op de Mepal drinkfles gedrukt. Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen (muv de dop van de drinkfles). De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters. Afmeting : doorsnede 72 mm (gemeten met clip, doorsnede van de fles is ca. 60 mm) x 169 mm hoog, inhoud 275 ml.

€ 9.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Toilettas XL met naam bedrukt

Ruime toilettas gemaakt uit sterk 600D polyester. De toilettas heeft één groot binnenvak en een handige draagband en stevige ritssluiting. Kan ook prima als schoenentas gebruikt worden. Afbeeldingen/Symbolen (u kiest de kleur van het symbool bij kleur bedrukking. Tekst en afbeelding krijgen dezelfde kleur. Airforce Alien Auto Basketballer Bloem Brandweer Copyright Dino DJ Smiley Dolfijn Golf Graafmachine Hart Hartje achter Hockey 1 Hockey 2 Hond Hondenbot Hondenpoot Honkballer Hoofdletter Kroon Kroontje achter Label Leeuw Muzieknoot Naam in Hart Naam in Ovaal NIET MOGELIJK Paard 1 Paard 2 Parasol Pijl Piraat Poes 1 Poes 2 Prinses Raceauto 1 Raceauto 2 Ridder Rits Robot Rugbybal Schaap Schild Slippers Smiley 1 Smiley 2 Smiley 3 Smiley 4 Stencil Ster Ster achter Sterrenboog Sterretjes Strandstoel Streepjescode Tennisbal Trein Vliegtuig Vlinder Vlinderstrik Voetbal 1 Voetbal 2 Voetballer Voetjes Vogel Vrachtwagen Zonnetje Zwemmen Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking: (de getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren)

€ 12.95

lees verder

Momenten Juf Meester kadootjes
Product
 

Luxe Babydeken met naam bedrukt

Babydeken met naam. Afmeting 75 x 100 cm. 100% polyester. De dekentjes op de voorbeeldfoto zijn bedrukt in lettertype Aphrodite en met glitter opdruk. Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) (all star niet mogelijk, het lettertype Aphrodite van de voorbeeldfoto kunt u kiezen in het pulldown menu)

€ 23.95

lees verder

Baby Babyaccessoires
Product
 

Mepal Campus Pop up Drinkfles met naam

De pop-up drinkfles uit het assortiment van Mepal is echt ideaal. Druk en drink, dat is het principe. Druk op de drinktuit en de fles is open, druk nog een keer en hij is dicht. Reuze handig tijdens actieve momenten en voor een snelle slok tussendoor. Of om gewoon mee naar school te nemen natuurlijk! De Campus pop-up drinkfles is gegarandeerd lekvrij en ook makkelijk door kleine kinderhandjes te gebruiken. De fles is voorzien van een handig lusje, waarmee je hem zonder moeite meeneemt. Fijn voor papa en mama: de fles mag in zijn geheel in de vaatwasser en de dop is eenvoudig uit elkaar te halen. Deze Mepal drinkfles wordt door ons bedrukt met een naam naar keuze. De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters. Afmeting : doorsnede 70 mm x 184 mm hoog. Inhoud : 400 ml

€ 13.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Zachte Koala Pop (metoo doll) met naam bedrukt

Metoo Koala Pop met naam bedrukt. Uniek en origineel. Geweldig kado! Zie direct in onze voorbeeldgenerator hierboven hoe de naam er uit komt te zien in de diverse lettertypes en opdrukkleuren. De opdrukkleur glitter kan helaas niet worden weergegeven in de preview, het is een te gek glinsterende opdruk!

€ 29.95

lees verder

Baby Metoo Pop met naam
Product
 

Zachte Cat Poes Pop (metoo doll) met naam bedrukt

Zachte pop Metoo Cat/Poes Pop met naam bedrukt. Uniek en origineel. Geweldig kado! Zie direct in onze voorbeeldgenerator hierboven hoe de naam er uit komt te zien in de diverse lettertypes en opdrukkleuren. De opdrukkleur glitter kan helaas niet worden weergegeven in de preview, het is een te gek glinsterende opdruk!

€ 29.95

lees verder

Baby Metoo Pop met naam
Product
 

Mepal Campus Lunchbox met naam

Kies voor variatie met de lunchbox van Mepal inclusief uitneembaar bentobakje. De mogelijkheden voor een geweldige kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos. Vers brood én kleurrijk fruit mee? Of een hartig tussendoortje voor op school? Stukjes kaas, worst, noten of gedroogde vruchten? Kies en mix naar hartelust en houd het lekker makkelijk en mooi gescheiden! Dankzij het bento bakje wordt de lunchbox in verschillende vakken opgedeeld. Met twee aparte vakken houdt de bento alles in de lunchbox altijd heerlijk vers. Liever ´gewoon´ vier boterhammen? Het bentobakje eruit en je hebt ruimte genoeg! Uiteraard mogen de lunchbox en het bentobakje na gebruik gewoon in de vaatwasser. Koter Kado bedrukt het deksel van deze Mepal lunchbox met een naam en afbeelding naar keuze. Afmeting : 178 x 132 x 61 mm Inhoud : 750 ml

€ 12.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Mepal Campus Lunchbox en Schoolbeker met naam

Mepal lunchbox met naam en een mepal schoolbeker gepersonaliseerd met naam. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies voor variatie met de lunchbox en schoolbeker (met draaidop) van Mepal inclusief uitneembaar bentobakje. De mogelijkheden voor een geweldige kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos. Vers brood én kleurrijk fruit mee? Of een hartig tussendoortje voor op school? Stukjes kaas, worst, noten of gedroogde vruchten? Kies en mix naar hartelust en houd het lekker makkelijk en mooi gescheiden! Dankzij het bento bakje wordt de lunchbox in verschillende vakken opgedeeld. Met twee aparte vakken houdt de bento alles in de lunchbox altijd heerlijk vers. Liever ´gewoon´ vier boterhammen? Het bentobakje eruit en je hebt ruimte genoeg! Uiteraard mogen de lunchbox en het bentobakje na gebruik gewoon in de vaatwasser. Lunchbox afmeting : 178 x 132 x 61 mm, inhoud : 750 ml. Schoolbeker afmeting : doorsnede 70 mm x 155 mm hoog, inhoud 300 ml. Verbind je Lunchbox en je beker met de Connector: Bestel er een bijpassend onbedrukt fuitboxje bij:

€ 24.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Zachte Lion Leeuw Pop (metoo doll) met naam bedrukt

Zachte pop met naam bedrukt. Metoo Lion Leeuw Pop met naam bedrukt. Uniek en origineel. Geweldig kado! Zie direct in onze voorbeeldgenerator hierboven hoe de naam er uit komt te zien in de diverse lettertypes en opdrukkleuren. De opdrukkleur glitter kan helaas niet worden weergegeven in de preview, het is een te gek glinsterende opdruk! Let op: Hoe meer letters, hoe kleiner ze worden ivm de beperkte ruimte voor de opdruk op het lijf van de pop.

€ 29.95

lees verder

Baby Metoo Pop met naam
Product
 

Funnies hond gestreept, met naam bedrukt

Knuffel met eigen naam bedrukt. Leuk geboortekado! Deze knuffel is ca. 42 cm hoog en wordt op de oren door ons bedrukt. Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken) Kleuren bedrukking:

€ 16.95

lees verder

Baby Knuffels en labeldoekjes
Product
 

Nieuw Mepal Campus fruitbox onbedrukt

Mepal campus fruitbox, past in de lunchboxen. Verkrijgbaar in blauw, groen, lime, rood, roze en turquoise (de nieuwe Mepal Campus kleuren) Afmetingen 113 x 80 x 50 mm.

€ 4.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Nieuw Mepal Campus Connector

Mepal connector, om lunchbox en beker aan elkaar te verbinden.

€ 5.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Nieuw Mepal Campus Pop up Waterfles met naam

Mepal waterfles met naam of tekst bedrukt. De transparante, navulbare waterfles van Mepal is handig voor op school, tijdens het sporten, na de zwemles en voor onderweg. Je ziet precies hoeveel je al gedronken hebt en wordt gestimuleerd om de fles leeg te drinken. Dit draagt bij aan een gezonde levensstijl. De ruime inhoud van 500 ml maakt het makkelijker om de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. De dop van de waterfles is voorzien van het pop-up drinksysteem. Je opent de fles dus met één simpele druk op de knop. Even op de tuit drukken en de waterfles sluit zich weer. De waterfles is voorzien van een stevig draaglusje, waardoor je hem makkelijk meeneemt. De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters.

€ 14.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Mepal Campus Lunchbox en Pop up Drinkfles met naam

Mepal lunchbox met naam met een mepal drinkfles of drinkbus met naam gepersonaliseerd. In diverse kleuren leverbaar. Helemaal klaar voor een nieuwe schooldag met de lunchset van Mepal. Deze handige set bestaat uit een pop-up drinkfles en een lunchbox, voorzien van bentobakje en vorkje. De pop-up fles is ideaal; druk en drink, dat is het principe. De fles is gegarandeerd lekvrij en ook makkelijk door kleine kinderhandjes te gebruiken. De lunchbox biedt ruimte aan maximaal 4 boterhammen en wordt inclusief bentobakje en fruitvorkje geleverd. Zo wordt variatie rond de lunch écht kinderspel! Verras jouw zoon of dochter bijvoorbeeld eens met wat snoeptomaatjes tijdens de lunch of geef ze eens een stukje kaas of worst mee. De mogelijkheden worden bijna eindeloos! Dat wordt iedere dag een beetje extra genieten. Extra fijn voor papa en mama: zowel de pop-up drinkfles als de lunchbox mogen gewoon in de vaatwasser. Lunchbox afmeting : 178 x 132 x 61 mm, inhoud : 750 ml. Drinkfles afmeting : doorsnede 70 mm x 184 mm hoog, inhoud 400 ml. Verbind je Lunchbox en je beker met de Connector: Bestel er een bijpassend onbedrukt fuitboxje bij:

€ 25.95

lees verder

School Mepal lunchboxen bekers
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook