HEMA Baby Zwemshort Legergroen (legergroen)

HEMA Baby Zwemshort Legergroen (legergroen) nu voor slechts €8,-. Een baby zwemshort met korte pijpen en een binnenbroek. De short heeft een dessin van bladeren in verschillende blauwtinten die elkaar overlappen. Bij de taille zit een gele drawstring. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004869.

€ 8.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwembroek Lichtblauw (lichtblauw)

HEMA Baby Zwembroek Lichtblauw (lichtblauw) nu voor slechts €7,-. Een babyzwembroek met een felroze decoratiestrikje en ruches bij de taille. De zwembroek is lichtblauw met een dessin van bloemen, vogels en vlinders. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004883.

€ 7.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Badpak Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Baby Badpak Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €9,-. Een donkerblauw baby badpak met witte stippen. Het badpak heeft felroze verstelbare spaghettibandjes. Aan de voorkant zitten kleine bolletjes in dezelfde kleur als de bandjes. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. artikel nummer: 1000004896.

€ 9.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Badpak Lichtblauw (lichtblauw)

HEMA Baby Badpak Lichtblauw (lichtblauw) nu voor slechts €9,-. Een lichtblauw baby badpak met ruches bij de hals en een dessin van bloemen, vogels en vlinders. Het badpak heeft verstelbare kruislingse spaghettibandjes met een opvallende felroze kleur. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. artikel nummer: 1000004889.

€ 9.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwembroek Oranje (oranje)

HEMA Baby Zwembroek Oranje (oranje) nu voor slechts €7,-. Een oranje met wit gestreepte baby zwembroek met een donkerblauw haaiendessin. De zwembroek heeft korte pijpjes en een donkerblauwe drawstring bij de taille. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004903.

€ 7.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwembroek Roze (roze)

HEMA Baby Zwembroek Roze (roze) nu voor slechts €7,-. Een baby zwembroek met ruches bij de beenopeningen. Het zwembroekje is lichtroze met een dessin van bloemetjes en vogels. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004887.

€ 7.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Badpak Roze (roze)

HEMA Baby Badpak Roze (roze) nu voor slechts €10,-. Een baby badpak met ruches op de schouderbandjes en bij de beenopeningen. Het badpak is lichtroze met een dessin van bloemetjes en vogels. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. artikel nummer: 1000004894.

€ 10.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwemshort Lichtblauw (lichtblauw)

HEMA Baby Zwemshort Lichtblauw (lichtblauw) nu voor slechts €8,-. Een baby zwemshort met korte pijpen en een binnenbroek. De short is mintgroen met een dessin van papieren bootjes. Bij de taille zit een feloranje drawstring. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004867.

€ 8.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwemshort Oranje (oranje)

HEMA Baby Zwemshort Oranje (oranje) nu voor slechts €5,-. Een baby zwemshort met korte pijpen en een binnenbroek. De short is feloranje en bij de taille zit een drawstring. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004871.

€ 5.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA UV Pakje Baby Middenblauw (middenblauw)

HEMA UV Pakje Baby Middenblauw (middenblauw) nu voor slechts €10,-. Bescherm je baby tegen de zon met dit jongens UV pakje. Het pakje bestaat uit een t-shirt en een broekje. Geschikt om in te zwemmen, UPF 50+.De producteigenschappen: *: Geschikt om in te zwemmen, UPF 50+. materiaal samenstelling: 80% polyamide / 20% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. artikel nummer: 1000004864.

€ 10.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwembroek Felblauw (felblauw)

HEMA Baby Zwembroek Felblauw (felblauw) nu voor slechts €7,-. Een lichtblauwe baby zwembroek met witte walvissen. De zwembroek heeft korte pijpjes en een witte drawstring bij de taille. Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: Fluokleuren zijn kwetsbaarder dan gewone kleuren. Ze kunnen door zonlicht, zwemmen en in de was iets lichter worden. Lees altijd even het wasvoorschrift. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004878.

€ 7.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwempak UV Beschermend Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Baby Zwempak UV Beschermend Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €10,-. Een baby zwempak met lange mouwen, korte pijpen en een ronde hals. Het pak is blauw met wit stippen en heeft een felroze ritssluiting aan de voorkant. Het zwempak heeft een beschermingsfactor van UPF 50+. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor of andere bescherming op delen van de huid die blootgesteld worden aan de zon. Wasvoorschriften: wassen met gelijke kleuren en binnenstebuiten wassen en strijken. kleuren van natte badkleding kunnen uitlopen of afgeven op lichtere materialen. direct na gebruik uitspoelen en uithangenDe producteigenschappen: *: Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor of andere bescherming op delen van de huid die blootgesteld worden aan de zon. Wasvoorschriften: wassen met gelijke kleuren en binnenstebuiten wassen en strijken. kleuren van natte badkleding kunnen uitlopen of afgeven op lichtere materialen. direct na gebruik uitspoelen en uithangen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. halslijn: ronde hals. type sluiting: ritssluiting, . artikel nummer: 1000004900.

€ 10.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwemshort Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Baby Zwemshort Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €8,-. Een baby zwemshort met korte pijpen en een binnenbroek. De short is wit met blauw gestreept. Bij de taille zit een gele drawstring. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004873.

€ 8.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwembroek Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Baby Zwembroek Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €7,-. Een donkerblauwe baby zwembroek met witte visjes. De zwembroek heeft korte pijpjes en een felgele drawstring bij de taille. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004875.

€ 7.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Badpak Zilver (zilver)

HEMA Baby Badpak Zilver (zilver) nu voor slechts €10,-. Een baby badpak met dubbele ruches en kruislingse schouderbandjes. Het badpak is wit met zwarte strepen en zilveren hartjes. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. artikel nummer: 1000004891.

€ 10.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Zwembroek Zwart wit (zwart wit)

HEMA Baby Zwembroek Zwart/wit (zwart/wit) nu voor slechts €7,-. Een babyzwembroek met ruches en een decoratief strikje bij de taille. Het zwembroekje is zwart met wit gestreept en heeft een dessin van zilveren hartjes. wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren.De producteigenschappen: *: wasvoorschriften: Wassen met gelijke kleuren. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. soort tailleband: elastisch. artikel nummer: 1000004905.

€ 7.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Meisjes Badpak Blauw (blauw)

HEMA Baby Meisjes Badpak Blauw (blauw) nu voor slechts €6,-. Een blauw baby meisjes badpak met een streepdessin op de bovenkant en een stippendessin op de onderkant, gescheiden door een neongele streep met een strikje. Het badpakje heeft kruislingse schouderbandjes die je kunt verstellen. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 85% polyester / 15% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: kledingstuk mag niet in de droger. artikel nummer: 1000004814.

€ 6.00

leees verder

Zwemkleding
Product
 

HEMA Baby Sweatvest Bordeauxrood (bordeauxrood)

HEMA Baby Sweatvest Bordeauxrood (bordeauxrood) nu voor slechts €10,-. Een rood baby sweatvest met lange mouwen en een capuchon. Het vest heeft ribgebreide boorden bij de mouwuiteinden en aan de onderkant. Aan de voorkant zit een ritssluiting. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: alleen in de droger op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. mouwlengte: lange mouw. halslijn: capuchon. dessin: uni, . stretch: zonder stretch. artikel nummer: 1000008292.

€ 10.00

leees verder

Truien en vesten
Product
 

HEMA Babyvest Donkergrijs (donkergrijs)

HEMA Babyvest Donkergrijs (donkergrijs) nu voor slechts €19,-. Een gebreid babyvest met lange mouwen en een capuchon met oortjes. Het vest heeft een strependessin en aan de voorkant zit een knoopsluiting. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: alleen in de droger op een lage temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. mouwlengte: lange mouw. halslijn: capuchon. dessin: gestreept, . type sluiting: knoopsluiting, . stretch: zonder stretch. artikel nummer: 1000008458.

€ 19.00

leees verder

Truien en vesten
Product
 

HEMA Baby Trui Gebroken Wit (gebroken wit)

HEMA Baby Trui Gebroken Wit (gebroken wit) nu voor slechts €14,-. Een witte baby trui met een ronde hals en lange mouwen. De trui heeft een gekleurd dessin van driehoeken en rondjes. Bij de hals zitten twee drukknoopjes voor het gemakkelijk aan- en uitkleden. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 77% katoen / 23% polyamide. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: alleen in de droger op een lage temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. mouwlengte: lange mouw. halslijn: ronde hals. dessin: dessin, . stretch: zonder stretch. artikel nummer: 1000008347.

€ 14.00

leees verder

Truien en vesten
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook