HEMA Baby Handschoenen (bruin)

HEMA Baby Handschoenen (bruin) nu voor slechts €4,-. Een set gebreide bruine baby handschoenen met een wit streepdessin. De handschoenen zitten aan elkaar vast door middel van een lange draad. De producteigenschappen: droogvoorschriften: mag niet in de droger. voering: volledig gevoerd. artikel nummer: 33260210.

€ 4.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA Baby Handschoenen (donkergrijs)

HEMA Baby Handschoenen (donkergrijs) nu voor slechts €4,-. Een set gebreide baby handschoenen in een zwarte kleur met een wit kruisdessin. De handschoenen zitten aan elkaar vast door middel van een lange blauwe draad. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% acryl. droogvoorschriften: mag niet in de droger. voering: volledig gevoerd. artikel nummer: 33261100.

€ 4.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA Babysjaal (ecru)

HEMA Babysjaal (ecru) nu voor slechts €5,-. Een gebreide babysjaal met een heerlijk zachte voering. Aan een van de uiteinden van de ecrukleurige sjaal zit een dierenpoot. Haal de sjaal door de opening, dan blijft de sjaal goed om de nek van je baby zitten. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: outside: 100% acryl / lining: 100% polyester. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: niet trommeldrogen. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. dessin: uni, . lengte cm: 75. breedte cm: 10. artikel nummer: 33261500.

€ 5.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA Babysjaal (donkergrijs)

HEMA Babysjaal (donkergrijs) nu voor slechts €5,-. Een gebreide babysjaal met een heerlijk zachte voering. De uiteinden van de zwarte sjaal met witte kruizen zijn in boordsteek gebreid. Haal de sjaal door de opening, dan blijft de sjaal goed om de nek van je baby zitten. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: outside: 100% acryl / lining: 100% polyester. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: niet trommeldrogen. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. dessin: dessin, . lengte cm: 80. breedte cm: 11. artikel nummer: 33261000.

€ 5.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA Baby Muts Donkergrijs (donkergrijs)

HEMA Baby Muts Donkergrijs (donkergrijs) nu voor slechts €4,-. Een gebreide zwarte baby muts met aan de bovenkant een blauwe pompom. De muts heeft een wit dessin en aan de zijkant van de muts zitten twee stukken stof, die de oren lekker warm houden. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% acryl. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: mag niet in de droger. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. dessin: dessin, . artikel nummer: 1000008516.

€ 4.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA 2 pak Newborn Baby Haarbanden (roze)

HEMA 2-pak Newborn Baby Haarbanden (roze) nu voor slechts €4,-. Een set van twee newborn baby haarbanden, waarvan een roze en de ander geel met witte vierkanten. Beide elastische haarbanden hebben een strik als detail. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 95% katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. breedte cm: 4. aantal stuks: 2. artikel nummer: 33466200.

€ 4.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA Newborn Setje Muts En Slofjes Wit (wit)

HEMA Newborn Setje Muts En Slofjes Wit (wit) nu voor slechts €7,-. Een wit newborn baby setje, bestaande uit een muts en bijbehorende slofjes. Beiden hebben een zwart streepjes dessin. De boorden van de slofjes en de oortjes op de muts zijn bruin. Combineer dit setje met de bijpassende jumpsuit, romper, t-shirt of broekje. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 47.5% viscose van bamboe / 47.5% katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. dessin: gestreept, . artikel nummer: 1000017645.

€ 7.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA Newborn Slofjes En Muts

HEMA Newborn Slofjes En Muts nu voor slechts €7,-. Een wit newborn baby setje met bruine strepen, bestaande uit een muts met oortjes en bijbehorende slofjes. De boorden van de slofjes, de oortjes op de muts en de onderkant van de slofjes zijn bruin. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 95% katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. dessin: gestreept, . keurmerk: Biologisch katoen, . artikel nummer: 33423631.

€ 7.00

leees verder

Handschoenen, mutsen en sjaals
Product
 

HEMA 2 pak Baby T shirts Mintgroen (mintgroen)

HEMA 2-pak Baby T-shirts Mintgroen (mintgroen) nu voor slechts €6,-. Een set van twee baby t-shirts met korte mouwen en een elastische, gerimpelde ronde hals. Eén shirt is groen met witte stippen en heeft aan de voorkant de tekst 'love our planet' in glitters, de ander is zalmroze. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. mouwlengte: korte mouw. halslijn: ronde hals. dessin: gestipt, . stretch: zonder stretch. artikel nummer: 1000010868.

€ 6.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA 2 pak Baby T shirts Blauw (blauw)

HEMA 2-pak Baby T-shirts Blauw (blauw) nu voor slechts €6,-. Een set van twee baby t-shirts met korte mouwen en een ronde hals. Eén shirt is groen en wit gestreept met de tekst 'into the wild', het andere shirt is effen groen. De shirts sluiten met drukknopen op de schouder. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. mouwlengte: korte mouw. halslijn: ronde hals. dessin: gestreept, tekst, uni, . type sluiting: drukknoop, . stretch: zonder stretch. artikel nummer: 1000010852.

€ 6.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Baby T shirt Bamboe Mintgroen (mintgroen)

HEMA Baby T-shirt Bamboe Mintgroen (mintgroen) nu voor slechts €3,-. Een mintgroen baby t-shirt met korte mouwen en een ronde hals. Het shirt sluit met twee drukknopen op de schouder. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 48% bamboe / 47% katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. mouwlengte: korte mouw. halslijn: ronde hals. dessin: uni, . type sluiting: drukknoop, . stretch: met stretch. artikel nummer: 1000013206.

€ 3.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Baby T shirt Bamboe Zwart (zwart)

HEMA Baby T-shirt Bamboe Zwart (zwart) nu voor slechts €3,-. Een zwart baby t-shirt met korte mouwen en een ronde hals. Het shirt heeft eeen dessin van donkerrode brandweerauto's en sluit op de schouder met drukknopen. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 48% bamboe / 48% katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. mouwlengte: korte mouw. halslijn: ronde hals. dessin: uni, . stretch: met stretch. artikel nummer: 1000012983.

€ 3.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Baby T shirt Groen (groen)

HEMA Baby T-shirt Groen (groen) nu voor slechts €5,-. Een groen baby t-shirt met een vijfpuntige groene badstof ster op de voorkant. Het shirt heeft lange mouwen, een ronde hals en drukknoopjes op de schouder voor het makkelijk aan- en uittrekken. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor heet strijken. mouwlengte: lange mouw. halslijn: ronde hals. dessin: sterren, . type sluiting: drukknoop, . artikel nummer: 1000017506.

€ 5.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Baby T shirt Geel (geel)

HEMA Baby T-shirt Geel (geel) nu voor slechts €7,-. Een geel baby t-shirt met een ronde hals en korte mouwen. Op het shirt staat een dessin met regenbogen en zwarte stipjes. Het shirt sluit aan de achterkant van de hals met twee drukknopen, zodat je deze makkelijk aan en uit kunt trekken. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor heet strijken. mouwlengte: korte mouw. halslijn: ronde hals. dessin: dessin, . type sluiting: drukknoop, . artikel nummer: 1000017486.

€ 7.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Newborn T shirt Blauw (blauw)

HEMA Newborn T-shirt Blauw (blauw) nu voor slechts €8,-. Een lichtblauw newborn t-shirt met een ronde hals en lange mouwen. Op de voorkant van het shirt staat een opdruk van een panda met de tekst 'I like you'. De panda houdt een klein bruin beertje vast en het lijfje voelt zacht aan. Op de schouder zitten twee drukknopen, zodat je het shirt makkelijk aan en uit kunt trekken. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 47.5% bamboe / 47.5% katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. mouwlengte: lange mouw. halslijn: ronde hals. dessin: geprint, . type sluiting: drukknoop, . artikel nummer: 1000017652.

€ 8.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Newborn T shirt Wit (wit)

HEMA Newborn T-shirt Wit (wit) nu voor slechts €8,-. Een wit newborn t-shirt met een ronde hals en lange mouwen. Op de voorkant van het shirt staat een opdruk van een bruine kat met in zachte, zwarte letters de tekst 'lazy days are the best'. Op de schouder zitten twee drukknopen, zodat je het shirt makkelijk aan en uit kunt trekken. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 95% biologisch katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. mouwlengte: lange mouw. halslijn: ronde hals. dessin: geprint, . type sluiting: drukknoop, . artikel nummer: 1000017651.

€ 8.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Newborn Set Blauw (blauw)

HEMA Newborn Set Blauw (blauw) nu voor slechts €14,-. Deze newborn baby set bestaat uit een wit t-shirt met een ronde hals en lange mouwen en een blauwe sweatbroek met lange pijpen. Het t-shirt heeft blauwe strepen en op de voorkant staat een opdruk van een hondje. Op de broek staat een zwart dessin van golfjes. De broek heeft een elastische tailleband, een treksluiting en een buidelzak. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: tshirt: 95% katoen / 5% elastaan / trousers: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor heet strijken. soort tailleband: elastisch. mouwlengte: lange mouw. halslijn: ronde hals. dessin: gestreept, geprint, . type sluiting: drukknoop, treksluiting, . artikel nummer: 1000017659.

€ 14.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Baby T shirt Zalmroze (zalmroze)

HEMA Baby T-shirt Zalmroze (zalmroze) nu voor slechts €7,-. Een wit baby t-shirt met een ronde hals en lange mouwen. Het shirt heeft roze streepjes en op de voorkant staat een opdruk van een regenboog en goudkleurige glitterdetails. Bij de schouder van het t-shirt zitten drukknopen, zodat je deze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 95% biologisch katoen / 5% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. mouwlengte: lange mouw. halslijn: ronde hals. dessin: gestreept, geprint, . keurmerk: Biologisch katoen, . type sluiting: drukknoop, . artikel nummer: 1000017773.

€ 7.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA Baby T shirt Koraal (koraal)

HEMA Baby T-shirt Koraal (koraal) nu voor slechts €7,-. Een koraalrood baby t-shirt met een grote ronde 'ocean of wonders' applicatie op de voorkant. Het shirt heeft korte mouwen met een omslag, een ronde hals en drukknoopjes op de schouder voor het makkelijk aan- en uittrekken. De achterkant van het shirt is net iets langer dan de voorkant en de zoom loopt rond. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 60°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor heet strijken. mouwlengte: korte mouw. halslijn: ronde hals. dessin: geprint, . type sluiting: drukknoop, . artikel nummer: 1000018083.

€ 7.00

leees verder

T shirts en blouses
Product
 

HEMA 2 pak Baby Shorts Multi (multi)

HEMA 2-pak Baby Shorts Multi (multi) nu voor slechts €10,-. Een set van twee baby shorts met korte, omgeslagen pijpen. Een broek is gemêleerd blauw met witte strepen, de andere is gemêleerd grijs met witte strepen. Bij beide broeken sluit de elastische tailleband met een drawstring. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 55% katoen / 45% polyester. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. soort tailleband: elastisch. dessin: gestreept, . type sluiting: treksluiting, . stretch: zonder stretch. artikel nummer: 1000013011.

€ 10.00

leees verder

Broeken en leggings
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook