Assortiment:

Petsafe Easy Walk Deluxe Anti Trek Tuig Blauw S

Petsafe Easy Walk Deluxe Anti Trek Tuig Het Easy Walk anti trek tuig is speciaal ontworpen om trekken te voorkomen. Door de lijn te bevestigen aan de ring op de borst haal je de hond uit balans en gericht op de baas. * De martingaal borstlus lus herleidt voorwaartse beweging * Twee, snelklikgespen voor het gemakkelijk aandoen * Gemaakt van zacht nylon * Reflecterend * Neopreen voering voor extra comfort * Inclusief 1,8 m nylon riem * Gebruiksaanwijziging voor passend maken

€ 13.22

Lees verder

Hond Petsafe
Product
 

Rebel Petz Basic Hondenkussen Taupe 125 x 80 cm

Rebel Petz Basic Hondenkussen Heerlijk comfortabel en zacht hondenkussen. Het kussen is gemaakt van katoen en de randen zijn in dezelfde kleur als de rest van het kussen. * Met afneembare hoes * Kan gewassen worden in wasmachine * Verkrijgbaar in 2 maten

€ 35.99

Lees verder

Hond Rebel Petz
Product
 

Easyline WLS Vetstofwisseling 60 vegacaps

Vedax EasylineWLS Vetstofwisseling capsules Easyline WLS Vetstofwisseling capsules ondersteund de vetstofwisseling waardoor je een extra boost krijgt tijdens het afslanken. Easyline WLS Vetstofwisseling Capsules bestaan uit een heilzaam mengsel van Sinetrol, cafene, biotine1, zink2 en chroom3. Deze unieke formule ondersteunt specifiek de stofwisseling van vetten1, vetzuren2 en lipiden3. * Extra boost tijdens het afslanken * Ondersteund de vetstofwisseling * Plantaardig product * Geschikt voor vegetariers en veganisten.

€ 12.83

Lees verder

Afslanken sport Easyline
Product
 

Rosewood Knaagkubus Hooi 20 x 20 x 20 cm

Rosewood Naturals Knaagkubus Deze kubus vraagt erom om opgegeten te worden. De vlakken zijn gemaakt van gedroogd weidehooi en goudsbloemen. De hartvormige openingen in de kubus bieden jou de gelegenheid de kubus met allerlei lekkers te vullen. * Goed voor de tanden * Geschikt voor konijnen, cavia's, chinchilla's, degus, hamsters, muizen en gerbils. * Verkrijgbaar in 2 maten

€ 9.64

Lees verder

Knaagdier Rosewood
Product
 

Oenobiol Silhouette Boost 90 capsules

Oenobiol Paris Silhouette Boost -400 kcal Oenobiol Paris Boost is een natuurlijke, unieke en gepatenteerde formule op basis van wakame die je helpt tot 400 kcal/dag extra te verbranden. * Verbrandt tot -400 kcal / per dag * Verhoogt het energieverbruik in het lichaam * Helpt vet te verbranden

€ 30.13

Lees verder

Afslanken sport Oenobiol
Product
 

Voskes Geperst Bot L 3 stuks

Voskes Geperst Bot Geperst bot van gedroogde runderhuid. Honden vinden het heerlijk om op de gedroogde huid te kauwen en het draagt ook bij aan het schoonhouden van het gebit * 100% Natuurlijk * Goed voor tanden en tandvlees * Voorkomt tandplak * Suikervrij

€ 5.49

Lees verder

Hond Voskes
Product
 

Rebel Petz Standaard Hondenlijn Groen L

Rebel Petz Standaard Hondenriem De standaard hondenlijn van Rebel Petz kan eenvoudig worden bevestigd aan de halsband van jouw hond door middel van een draaibare musketonhaak. Deze musketonhaak past zich aan de bewegingen van jouw hond aan. * Draaibare musketonhaak * Gemaakt van hoogwaardig polypropeen en duurzaam nylon * Ligt comfortabel in de hand * Blijft drijven op water * Onderhoudsvriendelijk * Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren * Ideaal voor dagelijkse wandelingen

€ 15.13

Lees verder

Hond Rebel Petz
Product
 

Nuk Fopspeen Genius maat 1 0 6 mnd Jongen 2 stuks

Nuk Fopspeen Genius Maat 1 0-6 maanden Jongen De Genius fopspeen is ontwikkeld door intensieve samenwerking met diverse tandartsen en het toepassen van de laatste medische ontwikkelingen. Het resultaat is een fopspeen die niet alleen je baby kalmeert maar ook een belangrijke bijdrage levert aan de algehele mond- en kaakontwikkeling van je baby.

€ 4.65

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Genius maat 1 0 6 mnd Meisje 2 stuks

Nuk Fopspeen Genius Maat 1 0-6 maanden Meisje De Genius fopspeen is ontwikkeld door intensieve samenwerking met diverse tandartsen en het toepassen van de laatste medische ontwikkelingen. Het resultaat is een fopspeen die niet alleen je baby kalmeert maar ook een belangrijke bijdrage levert aan de algehele mond- en kaakontwikkeling van je baby.

€ 4.65

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Genius maat 2 6 18 mnd Meisje 2 stuks

Nuk Fopspeen Genius Maat 2 6 - 18 maanden Meisje De Genius fopspeen is ontwikkeld door intensieve samenwerking met diverse tandartsen en het toepassen van de laatste medische ontwikkelingen. Het resultaat is een fopspeen die niet alleen je baby kalmeert maar ook een belangrijke bijdrage levert aan de algehele mond- en kaakontwikkeling van je baby.

€ 5.99

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Genius maat 3 18 mnd Meisje 2 stuks

Nuk Fopspeen Genius Maat 3 18+ maanden Meisje De Genius fopspeen is ontwikkeld door intensieve samenwerking met diverse tandartsen en het toepassen van de laatste medische ontwikkelingen. Het resultaat is een fopspeen die niet alleen je baby kalmeert maar ook een belangrijke bijdrage levert aan de algehele mond- en kaakontwikkeling van je baby.

€ 6.09

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Freestyle maat 1 0 6 mnd Jongen 2 stuks

Nuk Fopspeen Freestyle Maat 1 0-6 maanden Jongen De Nuk Freestyle is een bijzonder comfortabele en innovatieve fopspeen. De fopspeen heeft afgeplatte siliconen speen die is ontwikkeld op basis van de moederborst tijdens de borstvoeding. De tong heeft voldoende ruimte om de natuurlijke zuigbewegingen te maken en tot rust te komen. De gewelfde bovenzijde is aangepast aan het gehemelte van de baby. Hierdoor ondersteunt de Nuk Freestyle fopspeen een gezonde ontwikkeling van de kaak, het gehemelte, de tong en de lippen.

€ 4.35

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Freestyle maat 2 6 18 mnd Meisje 2 stuks

Nuk Fopspeen Freestyle Maat 2 6-18 maanden Meisje De Nuk Freestyle is een bijzonder comfortabele en innovatieve fopspeen. De fopspeen heeft afgeplatte siliconen speen die is ontwikkeld op basis van de moederborst tijdens de borstvoeding. De tong heeft voldoende ruimte om de natuurlijke zuigbewegingen te maken en tot rust te komen. De gewelfde bovenzijde is aangepast aan het gehemelte van de baby. Hierdoor ondersteunt de Nuk Freestyle fopspeen een gezonde ontwikkeling van de kaak, het gehemelte, de tong en de lippen.

€ 5.40

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Freestyle maat 3 18 mnd Meisje 2 stuks

Nuk Fopspeen Freestyle Maat 3 18+ maanden Meisje De Nuk Freestyle is een bijzonder comfortabele en innovatieve fopspeen. De fopspeen heeft afgeplatte siliconen speen die is ontwikkeld op basis van de moederborst tijdens de borstvoeding. De tong heeft voldoende ruimte om de natuurlijke zuigbewegingen te maken en tot rust te komen. De gewelfde bovenzijde is aangepast aan het gehemelte van de baby. Hierdoor ondersteunt de Nuk Freestyle fopspeen een gezonde ontwikkeling van de kaak, het gehemelte, de tong en de lippen.

€ 6.23

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Trendline maat 1 0 6 mnd Jongen 2 stuks

Nuk Trendline Fopspeen Maat 1 0-6 maanden Jongen De Nuk Trendline fopspenen hebben de unieke orthodontische Nuk vorm die je baby ondersteunt in het trainen van de spieren in het gezicht en de mond. Deze spieren zijn belangrijk voor een goede ademhaling, kauwen, slikken en de spraak. Zo draagt de Nuk Trendline fopspeen bij aan een gezonde tand-, kaak- en spraakontwikkeling. Het anatomisch gevormde mondschild van de Nuk Trendline fopspenen is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dankzij het Nuk Air systeem kan lucht uit de speen ontsnappen via het ventiel in de nek van de speen. Hierdoor blijft de speen zacht en plat en helpt zo de scheefgroei van de kaak te voorkomen. De siliconen speen is BPA-vrij, hittebestendig en smaakloos. De Nuk Trendline fopspenen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en leuke uitvoeringen.

€ 5.79

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Trendline maat 1 0 6 mnd Meisje 2 stuks

Nuk Trendline Fopspeen Maat 1 0-6 maanden Meisje De Nuk Trendline fopspenen hebben de unieke orthodontische Nuk vorm die je baby ondersteunt in het trainen van de spieren in het gezicht en de mond. Deze spieren zijn belangrijk voor een goede ademhaling, kauwen, slikken en de spraak. Zo draagt de Nuk Trendline fopspeen bij aan een gezonde tand-, kaak- en spraakontwikkeling. Het anatomisch gevormde mondschild van de Nuk Trendline fopspenen is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dankzij het Nuk Air systeem kan lucht uit de speen ontsnappen via het ventiel in de nek van de speen. Hierdoor blijft de speen zacht en plat en helpt zo de scheefgroei van de kaak te voorkomen. De siliconen speen is BPA-vrij, hittebestendig en smaakloos. De Nuk Trendline fopspenen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en leuke uitvoeringen.

€ 4.35

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Trendline maat 2 6 18 mnd Jongen 2 stuks

Nuk Trendline Fopspeen Maat 2 6-18 maanden Jongen De Nuk Trendline fopspenen hebben de unieke orthodontische Nuk vorm die je baby ondersteunt in het trainen van de spieren in het gezicht en de mond. Deze spieren zijn belangrijk voor een goede ademhaling, kauwen, slikken en de spraak. Zo draagt de Nuk Trendline fopspeen bij aan een gezonde tand-, kaak- en spraakontwikkeling. Het anatomisch gevormde mondschild van de Nuk Trendline fopspenen is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dankzij het Nuk Air systeem kan lucht uit de speen ontsnappen via het ventiel in de nek van de speen. Hierdoor blijft de speen zacht en plat en helpt zo de scheefgroei van de kaak te voorkomen. De siliconen speen is BPA-vrij, hittebestendig en smaakloos. De Nuk Trendline fopspenen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en leuke uitvoeringen.

€ 5.79

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

Nuk Fopspeen Trendline maat 2 6 18 mnd Meisje 2 stuks

Nuk Trendline Fopspeen Maat 2 6-18 maanden Meisje De Nuk Trendline fopspenen hebben de unieke orthodontische Nuk vorm die je baby ondersteunt in het trainen van de spieren in het gezicht en de mond. Deze spieren zijn belangrijk voor een goede ademhaling, kauwen, slikken en de spraak. Zo draagt de Nuk Trendline fopspeen bij aan een gezonde tand-, kaak- en spraakontwikkeling. Het anatomisch gevormde mondschild van de Nuk Trendline fopspenen is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dankzij het Nuk Air systeem kan lucht uit de speen ontsnappen via het ventiel in de nek van de speen. Hierdoor blijft de speen zacht en plat en helpt zo de scheefgroei van de kaak te voorkomen. De siliconen speen is BPA-vrij, hittebestendig en smaakloos. De Nuk Trendline fopspenen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en leuke uitvoeringen.

€ 4.35

Lees verder

Flessen spenen NUK
Product
 

DentaLife Kauwstaaf Small 7 12 kg 21 stuks

DentaLife Oral Care Hond Kauwstaaf Je hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Purina, Purina DentaLife ontwikkeld, een innovatieve tandverzorgende stick om op te kauwen. Wetenschappelijk is bewezen dat Purina DentaLife zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming. De tandverzorgende sticks om op te kauwen zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik. * Flexibele kauwbare textuur * Reinigt zelfs de moeilijkst te bereiken tanden * Wetenschappelijk bewezen vermindering van tandsteenvorming * Geen toegevoegde kunstmatige aroma's of kleurstoffen * Met voedzame ingredinten (mas, tarwe) * Vitamine D & Calcium voor sterke tanden * Geen toegevoegd suiker en laag in vet

€ 3.59

Lees verder

Hond DentaLife
Product
 

DentaLife Kauwstaaf Large 25 40 kg 12 stuks

DentaLife Oral Care Hond Kauwstaaf Je hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Purina, Purina DentaLife ontwikkeld, een innovatieve tandverzorgende stick om op te kauwen. Wetenschappelijk is bewezen dat Purina DentaLife zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming. De tandverzorgende sticks om op te kauwen zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik. * Flexibele kauwbare textuur * Reinigt zelfs de moeilijkst te bereiken tanden * Wetenschappelijk bewezen vermindering van tandsteenvorming * Geen toegevoegde kunstmatige aroma's of kleurstoffen * Met voedzame ingredinten (mas, tarwe) * Vitamine D & Calcium voor sterke tanden * Geen toegevoegd suiker en laag in vet

€ 3.59

Lees verder

Hond DentaLife
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook