Ikbenzomooi_nl - moederdag 10 mei

https://www.ikbenzomooi.nl/nl/moederdag/moederdag-actie/

 

Ikbenzomooi.nl heeft een grote unieke collectie voor baby's, kids en mama's. Hippe babykleding en kinderkleding, toffe lifestyle items, mooie kraamcadeaus en het allerleukste speelgoed.

Ikbenzomooi_nl - moederdag 10 mei

Assortiment Ikbenzomooi

Schoolspullen bij Kidzincolor

 

 

Kidzincolor is marktleider op het gebied van gepersonaliseerde kinderproducten. Of het nu gaat om de stoerste rugtas, sporttas of gave broodtrommel, wij leveren ze en snel ook! Kidzincolor heeft haar eigen opdrukstudio en kan jij helemaal zelf je eigen opdruk bepalen, uniek? Zeker, want geen enkel product is namelijk hierdoor hetzelfde.

Kidzincolor

 

Gratis oppasapp Bsit

Wil je weleens een avondje uit, maar heb je geen goede oppas? Als je ouders of het buurmeisje toevallig niet kunnen helpt Bsit je snel een betrouwbare oppas te vinden. Ouders in de buurt delen hun oppas, waar jij vervolgens een beroep op kunt doen. Via de app kun je ook makkelijk met ouders in de buurt chatten of bellen. Super handig!

Download Bsit

Familieplanning met Cozi gratis familie app

app-cozi33.jpgIn een gezin heeft iedereen zijn eigen drukke leven. De kinderen moeten naar school en hebben als ze ouder worden verschillende roosters. Zelf moet je werken, boodschappen doen en de was moet ook nog gedaan worden. Kortom een gezin is een drukke bedoeling waar het moeilijk is om het overzicht te bewaren Cozi is een gratis app die kan helpen om de drukke familieplanning samen te brengen. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan. Verjaardagen, afspraken bij de dokter en alle andere plannen komen bij elkaar in deze overzichtelijke gratis app.

Download de app

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt — of dat nu voor de vaste woensdagmiddag is of een last minute avondje uit. Zoek, selecteer & boek. Met één druk op de knop boeken ouders via onze Oppas App een persoonlijke gescreende oppas — ook wel Oppas Angel genoemd. Onze Angels worden na iedere oppasdienst verplicht beoordeeld door de ouder, op deze manier houden we ons netwerk transparant en betrouwbaar. Inmiddels heeft Charly Cares al meer dan 30.000 betaalde oppasdiensten afgerond, 8.000 ouders (per september 2017) en 5.500 Oppas Angels. Ook zijn wij al actief in zes steden: Amsterdam, Amstelveen, Haarlem e.o., Den Haag, Rotterdam en Utrecht!

Oppasland brengt ouders en oppassers of gastouders bij elkaar