zoek produkt:

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt — of dat nu voor de vaste woensdagmiddag is of een last minute avondje uit. Zoek, selecteer & boek. Met één druk op de knop boeken ouders via onze Oppas App een persoonlijke gescreende oppas — ook wel Oppas Angel genoemd. Onze Angels worden na iedere oppasdienst verplicht beoordeeld door de ouder, op deze manier houden we ons netwerk transparant en betrouwbaar. Inmiddels heeft Charly Cares al meer dan 30.000 betaalde oppasdiensten afgerond, 8.000 ouders (per september 2017) en 5.500 Oppas Angels. Ook zijn wij al actief in zes steden: Amsterdam, Amstelveen, Haarlem e.o., Den Haag, Rotterdam en Utrecht!

de winter-editie van de Ouders Natuurlijk beurs!

Ouders Natuurlijk Beurs
Logo On Beurs

Entree

Kaarten voor de winter-editie kunnen alleen in de voorverkoop gekocht worden! Er is 4 november geen kassaverkoop ter plekke. De kaartverkoop loopt door het aantal van 750 kaarten bereikt is. Wil je zeker zijn van een entreekaart bestel hem dan online via hier.

Programma

Het programma voor de winter-editie van 4 november is rond! En wat is het een mooi programma geworden!

De tijden van de lezingen & workshops staat online, klik hier om het overzicht te bekijken.

Benieuwd naar de inhoud van de lezingen & workshops? Alle informatie staat op de website, klik hier voor de lezingen en hier voor de workshops.

Het volgen van de workshops & lezingen is gratis. Alleen geldt vol=vol.


 

Knutselen en spelen

Ook kun je zaterdag 4 november lekker knutselen met je kind(eren) of juist lekker rustig alleen :-) Als je kinderen bij je hebt is er ook voor hen voldoende te beleven. Ze kunnen onder andere lekker wobbelen, broodjes bakken en snuffelen in het rariteitenkabinet van de Burgemeester van Buiten. Alle activiteiten vind je hier.


 
Standhouders Het overzicht met standhouders is nu dan echt compleet! Het is een ontzettend mooie lijst geworden met leuke deelnemers en mooie producten! Dit wordt een heerlijke dag om lekker te shoppen en te genieten.


Wie weet tot volgende week!

Groetjes Petra
Programma 
 Lees verder

Bericht van de Rijksoverheid: Kinderopvangtoeslag voor alle ouders omhoog

Voor alle werkende ouders gaat de kinderopvangtoeslag vanaf 1 januari 2016 omhoog. Ouders ontvangen voor elk kind dat naar de opvang gaat meer kinderopvangtoeslag. Dit schrijft minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vandaag aan de Tweede Kamer.

Zo wordt de kinderopvang voor een gezin, bijvoorbeeld een politieagent die voltijd werkt en een verpleegkundige die drie dagen in de week werkt, ruim honderd euro per maand goedkoper. Dat geldt als zij twee kinderen hebben die drie hele dagen naar de opvang gaan. Als kinderen twee dagen naar de opvang gaan, betalen de ouders zeventig euro per maand minder. Hetzelfde gezin dat alleen gebruikt maakt van drie dagen BSO betaalt ruim vijftig euro minder. Voor ouders met een laag inkomen geldt dat de overheid maximaal 94 procent van de kosten van de kinderopvang vergoedt.

Jonge ouders zitten in de drukste fase van hun leven. Het kabinet vindt het belangrijk dat zij werk en privé goed kunnen combineren. Goede en betaalbare kinderopvang helpt daarbij. Minister Asscher: 'Goede kinderopvang biedt een vertrouwde en veilige omgeving gericht op de ontwikkeling van je kind. Daar breng je als werkende ouder met een gerust hart je kind naar toe. De kinderopvang heeft meerwaarde voor ouders en kinderen. Van die meerwaarde moeten ouders en kinderen gebruik kunnen maken.'

De verhoging van de kinderopvangtoeslag kost 290 miljoen euro structureel per jaar. De maatregel staat in de begroting die het ministerie met Prinsjesdag openbaar maakt. Asscher stuurt de maatregel nu naar de Tweede Kamer zodat het begin volgend jaar al in kan gaan.

Oppasland brengt ouders en oppassers of gastouders bij elkaar

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook