Assortiment:

Gele insectenval insectenvanger 18 cm van glas

Wespenvanger/wespenval geel 18 cm gemaakt van glas. In deze wespenval plaatst u een lokmiddel, zodat wespen in de nabije omgeving u met rust laten en zichzelf opsluiten in de wespenvanger. Formaat diameter: 12,8, hoogte: 17,5 cm. Materiaal: glas. Lokmiddel niet inbegrepen. Insectenbestrijding voor in de tuin/zomer.

€ 3.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vogel vetbollen houder hangend voor 9 bollen

Vogel vetbollen houder hangend. Deze hangende vetbol houder voor vogels is voorzien van 9 haakjes om vetbollen, pindanetjes of stukjes fruit aan te bevestigen. Door de open structuur kunnen vogels er gemakkelijk van alle kanten bij en met meerdere tegelijkertijd. Formaat: ongeveer 10,5 x 10,5 x 40 cm. Wordt geleverd exclusief vetbollen. Materialen: gepoedercoat metaal. Vogelvoer vetbollen houder voor in de tuin.

€ 3.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Tuindecoratie voedernetje met rode pindas set 2

Vogelvoer pinda netje 2 stuks. Twee pinda netjes met rode pindas voor tuinvogels. De pindas kunnen het hele jaar door aan vogels gevoerd worden. Het formaat is ongeveer 15 x 5 x 23 cm en de inhoud is ongeveer 400 gram.

€ 4.50

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Gemixte buiten vogelvoer mix 2,5 kilo

Vogel strooivoer 2,5 kg. Deze vogelvoermix is te gebruiken als strooivoer of in een vogelvoederhuisje. Het voer is bijzonder voedzaam en voorzien van alle benodigde prote?nen en vitaminen voor allerlei soorten tuinvogels. De ingredi?nten van het strooivoer zijn zo samengesteld dat ze het hele jaar door aan vogels gevoerd kunnen worden. Afmeting: 27,5 x 12 x 30 cm.

€ 5.50

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Tuinvogel vetbollenhouder 500 gram

Buiten vogelvoer vetbol in houder 500 gram. Deze vetbollenhouder met een reuze vetbol is al kant-en-klaar om direct in gebruik te worden genomen en opgehangen te worden. De vetbol zit verpakt in een vierkante kartonnen houder dat dankzij het koord bovendien erg eenvoudig op te hangen is in de tuin. De vier openingen bieden meerdere vogels tegelijk de mogelijkheid om bij de vetbol te komen. Formaat: ongeveer 10 x10 x16 cm. Inhoud: ongeveer 500 gram. Let op: u ontvangt een willekeurige verpakking.

€ 2.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Tuindecoratie vogelvoer fles van glas 20 cm

Vogelvoer decoratie fles van glas. Glazen vintage decoratiefles voor vogelvoer. De schotel aan de onderkant zorgt ervoor dat het voer in de silo blijft. Tevens heeft de schotel een drainage gat dat zorgt dat de regen netjes wordt afgevoerd en dus niet in het voer blijft liggen. De voederfles kan gemakkelijk worden opgehangen d.m.v de meegeleverde ketting. Het formaat is ongeveer 20,4 x 20,4 x 8,2 cm. Materialen: Glas en metaal. Wordt geleverd exclusief voer.

€ 14.95

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vogel vetbollen automaat staand 27 cm

Vogel vetbollen houder staand. Deze staande vetbol houder voor vogels biedt ruimte voor 4 vetbollen. Kan zowel staand als hangend gebruikt worden. Formaat: ongeveer 12,4 x 12,4 x 27 cm. Wordt geleverd exclusief vetbollen. Materialen: Gegalvaniseerd metaal en zink.

€ 5.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Pindakaas vogelvoederhuisje 20 cm

Vogel voederhuisje met pindakaas pot. Dit huisje is gemaakt om buiten vogels speciale vogel pindakaas te voeren en wordt geleverd inclusief 1 pot pindakaas. Het vogelvoederhuisje heeft een formaat van ongeveer 15 x 13 x 20 cm. De pot heeft een formaat van ongeveer 8,2 x 8,2 x 10,1 cm en heeft een inhoud van ongeveer 340 gram. Ingredienten: vetten, maismeel, pindameel, gierst en sorghum. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Buiten vogelvoeder pindakaashuisje 20 cm, 1x Pindakaas voor vogels 340 gram

€ 9.49

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Roze huisje voor insecten 30 cm vlinderhuis bijenhuis wespenhotel

Een roze insecten hotel huisje voor o.a. vlinders, lieveheersbeestjes, kevers, duizendpoten en bijen. In dit insectenhotel kunnen de insecten uitrusten/overwinteren. Incl. ophangoog. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Afmeting: 25 x 10 x 30 cm. Materiaal: hout. Dit diervriendelijke tuindecoratie accessoires bijenhuis/vlinderhuis insectenhotel draagt bij aan het ecosysteem en de biodiversiteit in uw tuin. Een habitat voor bestuivers en natuurlijke ongediertebestrijders. Een must-have voor tuinliefhebbers/natuurliefhebbers.

€ 11.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Groen huisje voor insecten 30 cm vlinderhuis bijenhuis wespenhotel

Een groen insecten hotel huisje voor o.a. vlinders, lieveheersbeestjes, kevers, duizendpoten en bijen. In dit insectenhotel kunnen de insecten uitrusten/overwinteren. Incl. ophangoog. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Afmeting: 25 x 10 x 30 cm. Materiaal: hout. Dit diervriendelijke tuindecoratie accessoires bijenhuis/vlinderhuis insectenhotel draagt bij aan het ecosysteem en de biodiversiteit in uw tuin. Een habitat voor bestuivers en natuurlijke ongediertebestrijders. Een must-have voor tuinliefhebbers/natuurliefhebbers.

€ 11.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Oranje huisje voor insecten 30 cm vlinderhuis bijenhuis wespenhotel

Een oranje insecten hotel huisje voor o.a. vlinders, lieveheersbeestjes, kevers, duizendpoten en bijen. In dit insectenhotel kunnen de insecten uitrusten/overwinteren. Incl. ophangoog. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Afmeting: 25 x 10 x 30 cm. Materiaal: hout. Dit diervriendelijke tuindecoratie accessoires bijenhuis/vlinderhuis insectenhotel draagt bij aan het ecosysteem en de biodiversiteit in uw tuin. Een habitat voor bestuivers en natuurlijke ongediertebestrijders. Een must-have voor tuinliefhebbers/natuurliefhebbers.

€ 11.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Geel huisje voor insecten 30 cm vlinderhuis bijenhuis wespenhotel

Een geel insecten hotel huisje voor o.a. vlinders, lieveheersbeestjes, kevers, duizendpoten en bijen. In dit insectenhotel kunnen de insecten uitrusten/overwinteren. Incl. ophangoog. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Afmeting: 25 x 10 x 30 cm. Materiaal: hout. Dit diervriendelijke tuindecoratie accessoires bijenhuis/vlinderhuis insectenhotel draagt bij aan het ecosysteem en de biodiversiteit in uw tuin. Een habitat voor bestuivers en natuurlijke ongediertebestrijders. Een must-have voor tuinliefhebbers/natuurliefhebbers.

€ 11.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Groen vogelhuisje voor kleine vogels 24 cm

Een houten vogelhuisje/nestkastje met een groen dak. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Afmeting: ca. 24 x 18 x 14 cm. Materiaal: hout. Met ophangring aan de achterkant. Diervriendelijke tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje. Een must-have voor natuurliefhebbers.

€ 5.50

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Tropisch vogelhuisje 28 x 17,5 x 33 cm

Tropisch vogelhuis Maui 28 x 17,5 x 33 cm. Fel gekleurd vogelhuisje met tropische print. Gemaakt van hout, formaat ongeveer: 28 x 17,5 x 33 cm

€ 26.95

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Roze eenhoorn voor in bad 6,5 cm

Een roze badeend in de vorm van een eenhoorn. Knijp in de eenhoorn en laat deze onder water weer los zodat zij zich vult met water. Wanneer je er daarna weer in knijpt zal ze water uit haar mond spuwen. Afmeting: ca. 5,5 x 5 x 6,5 cm. Materiaal: vinyl.

€ 3.99

Lees verder

Speelgoed Speelgoed diversen
Product
 

Speelgoed badeend douchemuts 8 cm

Waterworld rubber badeendje met badmuts. Formaat: ongeveer L 8 x B 7 x H 8 cm.

€ 4.50

Lees verder

Speelgoed Speelgoed diversen
Product
 

Badeendjes bruiloft

Bruid en bruidegom badeendjes. Badeendjes die aangekleed zijn als bruid en bruidegom. Leuk voor de kleine in bad, maar natuurlijk ook voor de verzamelaar! Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar! Ongeveer 5 cm groot. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Bruidegom badeendje, 1x Bruid badeendje

€ 3.50

Lees verder

Speelgoed Speelgoed diversen
Product
 

5x Plastic dino figuren speelgoed

Speelset dinosaurus 5 delig. Deze set bestaat uit 5 speelgoed dinosaurussen. Materiaal: kunststof. Plastic speelgoed dieren dino figuren voor kinderen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar in verband met kleine onderdelen.

€ 5.99

Lees verder

Speelgoed Speelfiguren sets
Product
 

5x Plastic boerderijdieren figuren speelgoed

Speelset boerderijdieren 5 delig. Deze set bestaat uit 5 speelgoed boerderijdieren, waaronder een paard, varken/big, koe, geit en ram. Materiaal: kunststof. Plastic speelgoed dieren boerderij figuren voor kinderen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar in verband met kleine onderdelen.

€ 5.99

Lees verder

Speelgoed Speelfiguren sets
Product
 

Speel stal voor speelgoed dieren 30 cm

Speel schuur voor plastic diertjes. Leuk speel huisje dat gebruikt kan worden voor verschillende dieren en poppetjes. Bruine schuur van ongeveer 30 x 18 x 26 cm.

€ 18.95

Lees verder

Speelgoed Houten speelgoed
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook