Assortiment:

Vliegenmepper roze uitschuifbaar 76 cm

Een roze uitschuifbare vliegenmepper, met een lengte van minimaal 34 tot maximaal 76 cm. Materiaal: metaal/kunststof.

€ 2.50

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vliegenmepper geel uitschuifbaar 76 cm

Een gele uitschuifbare vliegenmepper, met een lengte van minimaal 34 tot maximaal 76 cm. Materiaal: metaal/kunststof.

€ 2.50

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vliegenmepper groen uitschuifbaar 76 cm

Een groene uitschuifbare vliegenmepper, met een lengte van minimaal 34 tot maximaal 76 cm. Materiaal: metaal/kunststof.

€ 2.50

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vliegenmepper blauw uitschuifbaar 76 cm

Een blauwe uitschuifbare vliegenmepper, met een lengte van minimaal 34 tot maximaal 76 cm. Materiaal: metaal/kunststof.

€ 2.50

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Groene vliegenmepper extra groot

Jumbo vliegenmepper groen 79 cm. Extra grote Whyfly vliegenmepper in de kleur groen. De vliegenmepper is ongeveer 79 x 17 cm.

€ 2.50

Lees verder

Diversen Huishouden
Product
 

Vissers accesoires set

Vis accessoire set. Game on Fishing vis accessoire set. De set bestaat uit diverse haakjes en loodjes, 45 meter vislijn, 1 tuigje en 1 extra dobber. Verpakt op blisterkaart.

€ 4.99

Lees verder

Speelgoed Buitenspeelgoed
Product
 

3x Vogelvoerbak eikel aan hanger 22 cm

3x Vogel voedersilos eikels aan hanger 22 cm. Hangende vogelvoer silo in de vorm van een eikel. Geschikt om te vullen met pindas en/of noten. De silo heeft een ring aan de bovenzijde waaraan deze opgehangen kan worden (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen). Door de ophangring los te draaien kan het deksel eraf gehaald worden en kunt u het onderste gedeelte vullen met voer. Materiaal: PVC, ijzer. Formaat diameter: 14 cm, hoogte: 22,2 cm. Vogelliefhebbers vogels voeren voedersilo. Tuindecoraties voederplekken voor het voederen/bijvoeren van vogels in de winter. U ontvangt 3 silos.

€ 32.97

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

2x Vogelvoerbak eikel aan hanger 22 cm

2x Vogel voedersilos eikels aan hanger 22 cm. Hangende vogelvoer silo in de vorm van een eikel. Geschikt om te vullen met pindas en/of noten. De silo heeft een ring aan de bovenzijde waaraan deze opgehangen kan worden (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen). Door de ophangring los te draaien kan het deksel eraf gehaald worden en kunt u het onderste gedeelte vullen met voer. Materiaal: PVC, ijzer. Formaat diameter: 14 cm, hoogte: 22,2 cm. Vogelliefhebbers vogels voeren voedersilo. Tuindecoraties voederplekken voor het voederen/bijvoeren van vogels in de winter. U ontvangt 2 silos.

€ 21.98

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vogelvoerbak eikel aan hanger 22 cm

Vogel voedersilo eikel aan hanger 22 cm. Hangende vogelvoer silo in de vorm van een eikel. Geschikt om te vullen met pindas en/of noten. De silo heeft een ring aan de bovenzijde waaraan deze opgehangen kan worden (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen). Door de ophangring los te draaien kan het deksel eraf gehaald worden en kunt u het onderste gedeelte vullen met voer. Materiaal: PVC, ijzer. Formaat diameter: 14 cm, hoogte: 22,2 cm. Vogelliefhebbers vogels voeren voedersilo. Tuindecoraties voederplekken voor het voederen/bijvoeren van vogels in de winter.

€ 10.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

4 seizoenen vetblok voor vogels 1 stuk

Vogelvoer vetblok. Dit 4 seizoenen vetblok voor tuinvogels is verpakt per 1 stuk met een gewicht van ongeveer 300 gram. Het vetblok is bijzonder voedzaam en voorzien van alle benodigde proteinen en vitaminen voor allerlei soorten tuinvogels. De ingredienten van dit vetblok is zo samengesteld dat ze het hele jaar door aan vogels gevoerd kunnen worden en bestaat uit talg, gele gierst, zonnebloempitten, lijnzaad, gehakseld ma?s, tarwe en olie plantenzaden.

€ 2.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Buiten vogelvoedersilo fles 45 cm

Vogelvoederfles 45 cm. Grote vogelvoederfles van glas inclusief houten ophangconstructie. Deze vogelvoederfles silo heeft een formaat van ongeveer 13 x 16 x 45 cm. Materiaal: hout en glas.

€ 12.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vogelhuisje met solar verlichting

Vogelhotel met LED solar lamp 110 cm van plastic. Luxe vogelhuisje op paal, inclusief solar verlichting. Het vogelhotel is ongeveer 110 cm groot en 50 cm breed.

€ 43.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Vogels voederhuisje op voet hout 115 cm

Houten vogel voederhuis op voet 115 cm. Dit voederhuis voor vogels is gemaakt van hout en heeft een hoogte van ca. 115 cm. Verwelkom vogels in de tuin in dit vrijstaande vogelhuisje. Het dakje beschermt het voer tegen neerslag. Het voederhuis ontvang je als bouwpakket, inclusief montagemateriaal. Formaat: 115 x 35 x 35 cm. Materiaal: Hout. Tuin vogel voeder accessoires.

€ 19.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Wit vogelhuisje strandhuis voor kleine vogels 21 cm

Wit houten vogelhuisje/nestkastje met grijs dak gedecoreerd als strandhuisje. Het formaat is ongeveer 14 x 13 x 21 cm. Materiaal: MDF. Aan de bovenzijde zit een koord om het vogelhuis mee op te hangen. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Door langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden zal het product verkleuren en de verf/opdruk vervagen. Tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje.

€ 13.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Lichtblauw vogelhuisje strandhuis voor kleine vogels 21 cm

Lichtblauw houten vogelhuisje/nestkastje met grijs dak gedecoreerd als strandhuisje. Het formaat is ongeveer 14 x 13 x 21 cm. Materiaal: MDF. Aan de bovenzijde zit een koord om het vogelhuis mee op te hangen. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Door langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden zal het product verkleuren en de verf/opdruk vervagen. Tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje.

€ 13.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Donkerblauw vogelhuisje strandhuis voor kleine vogels 21 cm

Donkerblauw houten vogelhuisje/nestkastje met grijs dak gedecoreerd als strandhuisje. Het formaat is ongeveer 14 x 13 x 21 cm. Materiaal: MDF. Aan de bovenzijde zit een koord om het vogelhuis mee op te hangen. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Door langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden zal het product verkleuren en de verf/opdruk vervagen. Tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje.

€ 13.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Roze mintgroen vogelhuisje voor kleine vogels 22 cm

Roze houten vogelhuisje/nestkastje met mintgroen dak, bloemenprint en een bordje met de tekst: welcome. Het formaat is ongeveer 15 x 13 x 22 cm. Materiaal: MDF. Aan de bovenzijde zit een koord om het vogelhuis mee op te hangen. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Door langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden zal het product verkleuren en de verf/opdruk vervagen. Tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje.

€ 13.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Mintgroen roze vogelhuisje voor kleine vogels 22 cm

Mintgroen houten vogelhuisje/nestkastje met roze dak, bloemenprint en een bordje met de tekst: welcome. Het formaat is ongeveer 15 x 13 x 22 cm. Materiaal: MDF. Aan de bovenzijde zit een koord om het vogelhuis mee op te hangen. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Door langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden zal het product verkleuren en de verf/opdruk vervagen. Tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje.

€ 13.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Wit rood vogelhuisje voor kleine vogels 26 cm

Wit houten vogelhuisje/nestkastje met rood dak gedecoreerd als woonhuis. Het formaat is ongeveer 15 x 13 x 26 cm. Materiaal: multiplex hout. Aan de bovenzijde zit een koord om het vogelhuis mee op te hangen. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Door langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden zal het product verkleuren en de verf/opdruk vervagen. Tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje.

€ 15.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Wit groen vogelhuisje voor kleine vogels 26 cm

Wit houten vogelhuisje/nestkastje met groen dak gedecoreerd als woonhuis. Het formaat is ongeveer 15 x 13 x 26 cm. Materiaal: multiplex hout. Aan de bovenzijde zit een koord om het vogelhuis mee op te hangen. Bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals: pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Door langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden zal het product verkleuren en de verf/opdruk vervagen. Tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje.

€ 15.99

Lees verder

Diversen Tuin artikelen
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook