Nijntje Baby Memo

Nijntje Baby Memo is een leuk geheugenspel speciaal voor jonge kinderen met aanspreekbare en vrolijke afbeeldingen van Dick Bruna´s Nijntje. De stenen zijn van plastic en extra stevig, zodat deze geschikt zijn voor de kleine handjes van uw kind.

€ 8.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Quizzy Paw Patrol

Quizzy is een boeiend, educatief en leuk spel voor peuters en kleuters. Dit educatieve spel helpt het observatievermogen, het geheugen en de logische vaardigheden van uw kind verbeteren. Quizzy Paw Patrol stelt meer dan 200 geïllustreede vragen opgedeeld in 24 educatieve activiteiten. Met elektronische pen. Geschikt voor kinderen van 36 jaar.

€ 10.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

De Seizoenen

Wanneer leggen de vogels een ei? Wanneer heb je een muts en een sjaal nodig? Kom mee op een spannende reis door de jaargetijden. Ontdek hoe de natuur verandert en wat je in de verschillende jaargetijden allemaal kan doen. De seizoenen leert een kind op speelse wijze het verloop van de seizoenen. Ze ontdekken dat de cyclus van de natuur bepaalt welke kleren ze aan moeten, welke activiteiten mogelijk zijn en welke feesten in welk seizoen vallen. Met dit spel ontwikkelen kinderen een besef van tijd en leren ze elke maand met een seizoen te associëren.

€ 9.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Insteekmozaïek

Met de gekleurde pinnetjes en het insteekbord kun je van alles doen: geperforeerde voorbeelden volgens kleur invullen, afbeeldingen volgens een voorbeeld namaken of gewoon zelf gekleurde motieven bedenken. Al gauw ontstaan er kleine fantasierijke kunstwerken.

€ 21.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Junior Colorino

Met Junior Colorino leren kinderen spelenderwijs de basiskleuren onderscheiden en ordenen. Het spel werd speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar ontwikkeld en heeft extra grote gekleurde stenen. Het spel helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en stimuleert de creativiteit.

€ 21.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Junior Pictolino

Dit leg- en rangschikkingsspel is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar en heeft extra grote speelstenen. Junior Pictolino stimuleert spelenderwijs concentratie, waarneming en taalontwikkeling.

€ 21.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Electro Wonderpen Dierenpret

In deze Electro Wonderpen - Dierenpret komen de leukste diersoorten, overeenkomsten, verschillen en silhouetten voorbij. Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema´s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren over diersoorten, overeenkomsten, verschillen, silhouetten en nog veel meer! Vind het juiste antwoord op iedere vraag. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden. ´Electro wonderpen - dierenpret´ bevat 12 grote kaarten met meer dan 90 vragen. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later. Inclusief wonderpen.

€ 14.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Electro Wonderpen Basisschool Groep 1 2

Deze Electro Wonderpen - Basisschool Groep 1 & 2 komen veel schoolthema´s voorbij. Verbind iedere vraag met het juiste antwoord door middel van de rode en blauwe kabels. Als het antwoord goed is, gaat het lampje branden. Deze Electro bevat 12 grote kaarten met meer dan 350 opdrachten op 3 verschillende niveaus: Groep 1: kleuren, vormen en silhouetten Groep 2: tellen, wat hoort bij elkaar, tegenstellingen en letters Op weg naar groep 3: tijd en eerste woordjes lezen Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema´s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren over vormen & kleuren, letters, tellen, de tijd en nog veel meer schoolthema´s! Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later. Inclusief wonderpen.

€ 14.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Electro Wonderpen Voertuigen

Voertuigen vind je overal... in de stad, op zee, in de lucht, op het station en natuurlijk op nog veel meer plekken. Vind ze nu allemaal in dit handig boekje met ringband. Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema´s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren over kleuren, vormen, silhouetten, structuren en nog veel meer! Vind het juiste antwoord op iedere vraag. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden. ´Electro wonderpen - ontdek vormen & kleuren´ bevat 12 grote kaarten met tekeningen & foto´s. De antwoordvakjes zijn extra groot voor de jongere kinderen. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later. Inclusief wonderpen.

€ 9.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Electro Wonderpen Op de Boerderij

Op de Boerderij vind je veel verschillende boerderijdieren, groenten, babydieren, kleuren en natuurlijk nog veel meer! Vind ze nu allemaal in dit handige boekje met ringband. Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema´s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren over kleuren, vormen, silhouetten, structuren en nog veel meer! Vind het juiste antwoord op iedere vraag. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden. ´Electro wonderpen - ontdek vormen & kleuren´ bevat 12 grote kaarten met tekeningen & foto´s. De antwoordvakjes zijn extra groot voor de jongere kinderen. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later. Inclusief wonderpen.

€ 9.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Electro Wonderpen Ontdek Vormen Kleuren

In deze Elektro Wonderpen - Ontdek Vormen & Kleuren leer je veel over kleuren, vormen, silhouetten, structuren en nog veel meer! Laat je verrassen door de 12 grote kaarten met tekeningen en foto´s. Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema´s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren over kleuren, vormen, silhouetten, structuren en nog veel meer! Vind het juiste antwoord op iedere vraag. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden. ´Electro wonderpen - ontdek vormen & kleuren´ bevat 12 grote kaarten met tekeningen & foto´s. De antwoordvakjes zijn extra groot voor de jongere kinderen. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later. Inclusief wonderpen.

€ 14.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Ik Leer Schrijven

Met Ik Leer - Schrijven leren kinderen spelenderwijs letters en woordjes schrijven. Alle opdrachten zijn zorgvuldig gekozen en sluiten aan bij de lesstof van een kind van 4 jaar. De lichtbak en het speciale schrijfsysteem zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. De afwisbare kaarten kunnen keer op keer gebruikt worden. Deze set bevat 20 kaarten met 94 opdrachten op 5 verschillende niveaus: motorische vaardigheden oefenen, cijfers, kleine letters, hoofdletters en woordjes leren schrijven. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen. Met dit handige koofertje oefen je vast thuis voor wat je straks op school gaat leren! Ik Leer-spellen van Jumbo Met de ´Ik Leer´-serie van Jumbo oefenen kinderen spelenderwijs bepaalde vaardigheden. De spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals en sluiten aan bij de lesstof en belevingswereld van het kind. Voor iedere leeftijd een passend spel. Oefen vast thuis wat je straks op school leert.

€ 24.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Ik Leer Op weg Naar Groep 1

Leer met behulp van de 20 spelletjes alles over kleuren en vormen, de letters van het alfabet en tellen van 1 tot en met 5. Om alleen of samen mee te spelen. De spelletjes sluiten aan bij de verschillende onderwerpen die het kind leert tijdens het eerste schooljaar. Leer kleuren & vormen met de 5 lottokaarten en 30 fiches (7 spelletjes) Leer letter met het dieren alfabet (8 spelletjes) Leer cijfers met de boodschappenmandjes (4 spelletjes) Het grote boerderijspel voor de hele familie. Vul jij als eerst je erf met dieren? De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend.

€ 19.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Ik Leer Vormen Kleuren

Leer met behulp van de 6 spelletjes alles over vormen en kleuren. Om alleen of samen mee te spelen. Met Ik Leer - Vormen & Kleuren leren kinderen spelenderwijs kleuren benoemen, vormen & silhouetten herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. Kan jij een afbeeldingen met dezelfde vorm of kleur vinden? Maak zo de grote lottokaart compleet. Het spel bevat 4 dubbelzijdige lotto kaarten en 48 fiches. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad. Ik Leer-spellen van Jumbo Met de ´Ik Leer´-serie van Jumbo oefenen kinderen spelenderwijs bepaalde vaardigheden. De spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals en sluiten aan bij de lesstof en belevingswereld van het kind. Voor iedere leeftijd een passend spel. Oefen vast thuis wat je straks op school leert.

€ 10.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Ik Leer Cijfers

Leer met behulp van de 6 spelletjes tellen van 1 tot 10. Om alleen of samen mee te spelen. Met Ik Leer - Cijfers leren kinderen spelenderwijs cijfers herkennen, tellen, hoeveelheden ordenen en verbanden leggen. Leg de dierenreeks van klein naar groot. Zie jij hoeveel dieren er op de kaart staan? Puzzel dan het juiste getal eraan vast. Het spel bevat 10 3-delige puzzels met de cijfers 1 tot en met 10. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend. Ik Leer-spellen van Jumbo Met de ´Ik Leer´-serie van Jumbo oefenen kinderen spelenderwijs bepaalde vaardigheden. De spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals en sluiten aan bij de lesstof en belevingswereld van het kind. Voor iedere leeftijd een passend spel. Oefen vast thuis wat je straks op school leert.

€ 10.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Ik Leer Tegenstellingen

Leer met behulp van de 6 spelletjes alles over tegenstellingen. Om alleen of samen mee te spelen. Met Ik Leer - Tegenstellingen leren kinderen spelenderwijs afbeeldingen omschrijven, tegenstellingen herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. Herken jij de tegenstelling? Puzzel dan de tegengestelde afbeeldingen aan elkaar. Het spel bevat 12 puzzels met 24 tegenstellingen. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend. Ik Leer-spellen van Jumbo Met de ´Ik Leer´-serie van Jumbo oefenen kinderen spelenderwijs bepaalde vaardigheden. De spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals en sluiten aan bij de lesstof en belevingswereld van het kind. Voor iedere leeftijd een passend spel. Oefen vast thuis wat je straks op school leert.

€ 10.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Spelend Leren Recycleer het!

Leerspel Recycle It! De race kan starten om de meeste punten te scoren in dit hectische recycle leerspel. Het spel bevat 6 3Drecyclagebakken, blikken, compost, plastic, papier, glas en textiel. Met prachtige, kleurrijke kaarten. Recycleer het is een eenvoudig en leuk educatief spel voor kinderen van 3 jaar en ouder, Het bevat kleurrijke geïllustreerde speelkaarten en 6 papieren recycleerbakken waarmee kinderen de producten en recycleerbare materialen leren onderscheiden. Aan de hand van de kleur kunnen de kinderen zelfstandig controleren of ze de producten in de juiste bakken hebben gestopt. Inhoud 6 papieren 3D-recycleerbakken 36 gekleurde speelkaarten 36 witte vierkante speelkaarten 1 handleiding Dit spel bevordert de ontwikkeling en verwerving van: Kennis en begrip van de wereld m.b.t. de term ´recyclen´ en materialen Motoriek: oefening van de behendigheid en gebruik van spelelementen Sensorische ontwikkeling en observatie (herkennen, in verband brengen en indelen) Zelfstandigheid Socialiteit, zoals luisteren, samenwerken en emotionaliteit beheersen Creativiteit en inbeeldinsvermogen

€ 4.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Spelend Leren Dierenbingo

Spelend Leren - Dieren Bingo is een spel om de dieren die ver weg en dichtbij leven beter te leren kennen. Vele steekkaarten met afbeeldingen van verschillende dieren. Leer spelenderwijs de namen en eigenschappen van deze grote en kleinere dieren. Dit is een leuk spel dat het associatie- en observatievermogen van kinderen stimuleert en hun zin om kennis te vergaren aanmoedigt. Het klassieke bingospel wordt verrijkt met de emoties die enkel een fotografische safari kan bieden: dankzij de kaarten met schitterende afbeeldingen van dieren worden de spelers betrokken in een fascinerend spel waarin de mooiste foto´s moeten worden verzameld. Inhoud 36 dierenkaarten 4 speelkaarten 1 handleiding Dit spel bevordert de ontwikkeling en verwerving van: Kennis en begrip van de wereld van dieren en omgevingen Logisch denk- en observatievermogen (herkennen en indelen) Zelfstandigheid Socialiteit, zoals luisteren, de beurt afwachten, samenwerking, groepswerk en emoties beheersen Geheugen Behendigheid Creativiteit en fantasie

€ 5.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Spelend Leren Moeders en hun Jongeren

Spelen Leren - Moeders en hun Jongeren is een eenvoudig en leuk educatief spel dat speciaal voor kleine kinderen is ontwikkeld. De puzzelstukkenj zijn groot, veilig en sterk en zijn speciaal ontwikkeld zodat ze gemakkelijk door kleine kinderen kunnen worden vastgepakt. Dankzij de schattige en kleurrijke illustraties en de zelfcorrigerende puzzelstukken leren uw kinderen de dieren herkennen en de jongeren met hun moeders associëren, waarbij ze hun handigheid en het logische denk- en observatievermogen ontwikkelen. Dit spel bevordt de ontwikkeling en verwerving van: Handigheid (handbewegingen beheersen en controleren) Logisch denk- en observatievermogen (herkennen, associëren en indelen) Kennis en begrip van de wereld (verschillende soorten dieren en hun omgeving) Zelfstandigheid (bekwaamheid om gerichte handelingen te verrichten) Creativiteit en fantasie

€ 5.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Drie Kleine Biggetjes Deluxe

Het Drie Kleine Biggetjes spel is winnaar van het speeldgoed van het jaar 2015 geworden in de categorie 4 & 5 jaar. Er was eens... een betoverend denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf. Dit Drie Kleine Biggetjes puzzelspel is ideaal voor de handjes van jonge kinderen, met 3 grote, stevige puzzelstukken die gemakkelijk vast te houden zijn. Ontdek hoe de biggetjes in hun huis passen en door het raam naar buiten kijken. Dit spel bevat ook een plaatjesboek met het verhaal én een boekje met 48 opdrachten. Er zijn 2 verschillende soorten opdrachten: 24 dag-opdrachten zonder de wolf en 24 nacht-opdrachten met de wolf.

€ 26.95

lees verder

Educatieve spellen Pre School
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook