Veilig in het Verkeer

Veilig op straat! Op speelse wijze helpen agent Paul en de vele duidelijk geïllustreerde situatiekaarten daarbij. Verkeerslichten, oversteekplaatsen, voetpaden en woonerven - met dit spel winnen jonge kinderen aan veilig verkeersinzicht en daardoor ook aan zelfstandigheid.

€ 13.95

lees verder

Educatieve spellen Verkeer
Product
 

Quiz It Junior Veilig Verkeer

Quit It Junior zijn 50 vragen, raadsels, opdrachten + antwoorden over het verkeer voor kinderen vanaf 8 jaar. Test je verkeerskennis met deze leerzame quizvragen.

€ 4.95

lees verder

Educatieve spellen Verkeer
Product
 

B.V.K. Club Verkeersspel

Spelenderwijs leer jij de verkeersregels kennen met De Bomvol Kennis Club versie van het Jumbo Verkeersspel. Je bent een fietskoerier. Razendsnel probeer je de opdrachten op te halen en op de plaats van bestemming af te leveren. Natuurlijk moet je het sneller en handiger doen dan de andere koeriers, maar let wel op de verkeersregels!

€ 17.95

lees verder

Educatieve spellen Verkeer
Product
 

Verkeersspel

De Grow with Jumbo serie zijn spellen over belangrijke onderwerpen in het leven van uw kind, zoals gezond eten, zakgeld, verkeer en milieu. Uw kind raakt zo spelenderwijs vertrouwd met alledaagse onderwerpen. Leuk om te spelen, goed om te weten! Spelenderwijs de verkeersregels leren! In dit spel ben je een fietskoerier die pakjes rondbrengt. Wie is de beste en snelste fietskoerier? Voor 2 tot 4 spelers, vanaf 8 jaar.

€ 17.95

lees verder

Educatieve spellen Verkeer
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook