Hoeveel Zakgeld Heb Jij

Een vraag die ieder kind bezighoudt als het zakgeld krijgt, is: hoeveel zakgeld krijg ik en hoeveel kan ik ermee doen? In dit bordspel draait het erom zoveel mogelijk zakgeld te verzamelen. En dat kan ook met sparen! Inhoud: speelbord, 55 speelkaarten, speelgeld in uiteenlopende waardes, dobbelsteen, spelregels Voor 26 spelers vanaf 6 jaar.

€ 14.95

lees verder

Educatieve spellen Zakgeld
Product
 

B.V.K. Club Zakgeldspel

Koop als eerste die super coole fiets en win De Bomvol Kennis Club versie van het Jumbo Zakgeldspel. Wie het eerste voldoende geld heeft gespaard én in elk van de vier winkeltjes iets heeft gekocht, krijgt die coole fiets. Je krijgt regelmatig zakgeld, maar om sneller te sparen kun je extra karweitjes doen je past bijvoorbeeld op de krijsende baby van je tante of je helpt je opa met het installeren van zijn laptop Met dit rijke spel leer je hoe je slim met geld om kunt gaan!

€ 17.95

lees verder

Educatieve spellen Zakgeld
Product
 

Wat Doe Je Met Je Zakgeld

Eindelijk, zakgeld! Heb je zin om over de kermis te lopen? Daar kun je eten kopen, geld verdienen of in attracties gaan. Maar als je een beetje geld spaart, kun je misschien wel een droomwens vervullen. Want wie zijn zakgeld slim inzet, wint! De kinderen beslissen zelfstandig of en waarvoor zij hun geld uitgeven. Zo wordt het bewustzijn voor prijzen en rekenen met geld geoefend.

€ 13.95

lees verder

Educatieve spellen Zakgeld
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook