Wie is de Mol Bordspel

In het avontuurlijke Wie is de Mol? bordspel spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samenwerken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar want iemand is de Mol en probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren, dus ontmasker de Mol voordat het te laat is! Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis. De vraag blijft Wie is de Mol? Ga de uitdaging aan en speel het bekende TV-spel nu zelf!

€ 22.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

De Slimste Mens Ter Wereld Bordspel

De slimste mens ter wereld! Speel de populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie de slimste is. Alle elementen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met de 3-6-9 ronde, geef razendsnel de 4 goede antwoorden in open deur en kun je de puzzel oplossen terwijl de zuurverdiende seconden wegtikken? Ervaar de stress, speel je tegenstander naar 0 seconden om zelf gekroond te worden tot De slimste mens. Hoeveel goede antwoorden weet je bij de Ronde Ingelijst? En dan moet de Finale nog beginnen: é én vraag, vijf antwoorden. Speel je tegenstander naar 0 seconden en kroon jezelf tot De Slimste Mens ter Wereld! Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden is De Slimste Mens Ter Wereld goed voor uren spelplezier!

€ 39.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

Per Seconde Wijzer Bordspel

Het enige echte Per Seconde Wijzer bordspel. Ga met elkaar de strijd aan in deze spannende quiz bekend van tv. Match de vragen met de juiste antwoorden zonder te veel tijd te verliezen. Speel slim en zet op het juiste moment jouw jokers in. Kun jij je medespelers verslaan onder de druk van de secondewijzer? Per Seconde Wijzer is spannend tot de laatste seconde en staat garant voor uren speelplezier!

€ 29.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

Ik Hou van Holland Verjaardagsspel

Het Ik Hou van Holland Verjaardagsspel is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013! De Knalquiz van de makers van Ik hou van Holland. Speel het zenuwslopende vragenspel uit ik hou van Holland. Beantwoord de vragen op de juiste manier en geef het cadeau door. Maar pas op, weet je een antwoord niet, ben je te langzaam? Dan ontploft het cadeau wellicht in jouw handen ... BOEM! Inhoud van het Verjaardagsspel: het verjaardagskado met timer 110 speelkaarten met 440 vragen (per kaart 1 vraag geschikt voor kinderen) spelregels tulp confetti

€ 23.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

De 3 Wijzen

In De 3 Wijzen komt het er op aan de waarheid van de leugens te onderschieden. Welk verhaal is waar en welk verhaal is niet waar? Bluf om te zorgen dat je medespelers hun punten op jou inzetten en probeer niet op te vallen als jij het juiste antwoord hebt.

€ 24.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

Blokken

Het officiële spel van de Blokken TVshow, van Clementoni. Antwoord op de vragenen zet de stukken neer op het spelbord om zoveel mogelijk rijen te vullen. Wie zal de beste zijn? Een leuk spel, ideaal voor alle gezinsleden met vragen voor ouderen en jongeren. Vanaf 2 spelers, speel tegen elkaar of in teams.

€ 19.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

Twee tot de Zesde Macht Bordspel

Speel de populaire Belgische TV quiz nu thuis en ontdek welk team ´´de hoogste macht´´ wordt. Om kans te maken op de overwinning moeten de duo´s hun krachten bundelen en zichzelf overstijgen, en dit nog geen klein beetje. Kennis alleen volstaat niet in Twee tot de Zesde macht. Associatief denken, snel reageren en goed op elkaar ingespeeld zijn maken het verschil tussen winnen en verliezen. Speel de bekende rondes uit de TV quiz, denk bijvoorbeeld aan het rooster, de vier antwoorden en dubbel juist. Ruim 5000 vragen, hints en antwoorden.

€ 32.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

Het Beste Brein van Nederland

Met het spel Het Beste Brein van Nederland kan iedereen meedoen en winnen! Die titel pak je in een spannende strijd vol visuele spellen en opdrachten gebaseerd op de immens populaire TV quiz. En dat alles zonder ook maar één kennisvraag, want dit leuke bordspel draait volledig om boerenslimheid: een combinatie van gezeond verstand en goede intuïtie. Je hoeft absoluut niet gestudeerd te hebben of over veel kennis te beschikken...

€ 34.95

lees verder

Gezelschapsspellen TV spellen
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook