Xoomy Compact Sparkly Horses

Met de compacte Xoomy Sparkly Horses tekenkoffer maken kleine tekenaars met gemak de mooiste tekeningen.

€ 21.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Xoomy Compact Animal

Met de compacte Xoomy Animal tekenkoffer maken kleine tekenaars met gemak de mooiste tekeningen. Hoe? Met behulp van de zoom kunnen alle afbeeldingen worden vergroot en verschillende thema?s met elkaar worden gecombineerd. Xoomy is heel eenvoudig te bedienen en maakt de dromen van de kleine tekenaars waar. Na het kleuren kan alles veilig worden opgeborgen en overal mee naar toe genomen worden. Inhoud: kindvriendelijke tekenkoffer met zoomlamp, zonnekap, 20 films, 10 tekenbladen, zwarte viltstift, uitgebreide handleiding

€ 21.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Baby Markers

Stiften met een bolle punt speciaal geschikt voor peuters. Inhoud: Stiften 8 verschillende kleuren.

€ 7.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Textielstiften Maxi

Wasbestendige textiel stiften met sterke punt. Inhoud: Textielstiften in 8 verschillende kleuren.

€ 6.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

12 Krijtjes Wit

12 witte krijtjes van SES met een diameter van 10 mm.

€ 0.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Xoomy Compact Girls

Met de compacte Xoomy tekenkoffer maken kleine tekenaars met gemak de mooiste tekeningen. Met behulp van de zoom kunnen alle afbeeldingen worden vergroot en verschillende thema´s met elkaar worden gecombineerd. Xoomy is heel eenvoudig te bedienen en maakt de dromen van de kleine tekenaars waar. Na het kleuren kan alles veilig worden opgeborgen en overal mee naar toe genomen worden.

€ 22.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

SES Magnetisch Tekenbord

Maak de mooiste tekeningen op dit luxe magnetisch tekenbord van SES. Teken met het magnetisch pennetje of maak leuke kunstwerken met de stempels. Een nieuwe tekening maken? Veeg het bord schoon en je begint zo weer opnieuw! Het tekenbord is makkelijk om mee te nemen, dus super handig voor onderweg! Inhoud: - Magnetisch tekenbord - Magnetische pen - 2 stempels

€ 12.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Aqua Doodle ABC

Het eerste tekenen en schrijven met Aqua Doodle ABC van Ravensburger. Onbekommerd tekenen en schrijven zonder kans op geklieder en vlekken. Fantastisch! De stift vullen met leidingwater en het water maakt donkergroene lijnen op de tekenmat en ze verdwijnen als het water opdroogt. Het oefent de fijne motoriek en bevordert de concentratie en creativiteit. Met twee sjablonen en schrijfstift met fijne punt. Oefen ook het klokkijken door het tekenen van kloktijden. Aqua Doodle ABC is al geschikt vanaf 24 maand. Afmeting mat: 60 x 75 cm.

€ 34.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Aqua Doodle Baby

Met deze Aqua Doodle baby van Ravensburger kan je gewoon baby handjes of voetjes nat maken, dan laten ze blauwe afdrukken op de mat achter! En twee grappige stempelvormpjes toveren er eendjes en visjes bij! Stempelen zonder knoeien met gewoon leidingwater! Als het water opdroogt, verdwijnen de afdrukken en de pret begint weer van voren af aan! Aqua Doodle Baby is al geschikt vanaf 9 maand.

€ 25.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Aqua Doodle XXL Color

Staand tekenen ontwikkelt de creatieve energie. Daarom heeft deze grote tekenmat van Ravensburger vier bevestigingslussen. Muren en handen blijven gegarandeerd schoon, want in de stift zit alleen leidingwater! Op het tekenoppervlak laat het water vrolijk gekleurde regenboogstrepen achter. Na een paar minuten zijn de strepen weer verdwenen! Aqua Doodle XXL Color is al geschikt vanaf 18 maand. Afmeting mat: 78 x 78 cm.

€ 42.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Aqua Doodle XXL

De allereerste tekeningen met Aqua Doodle XXL van Ravensburger. Onbekommerd tekenen zonder kans op geklieder en vlekken. Fantastisch! De stift vullen met leidingwater. Het water maakt blauwe lijnen op de tekenmat en ze verdwijnen als het water opdroogt. Het oefent de fijne motoriek en bevordert de concentratie en creativiteit. Inclusief extra grote mat van 78 x 78 cm. Aqua Doodle XXL is al geschikt vanaf 18 maand.

€ 33.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Aqua Doodle Pen

Losse pen voor Aqua Doodle. Onbekommerd tekenen zonder kans op geklieder en vlekken. Fantastisch! De Aqua Doodle Pen is al geschikt vanaf 18 maand.

€ 3.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Aqua Doodle Standaard

De allereerste tekeningen maak je met Aqua Doodle van Ravensburger. Onbekommerd tekenen zonder kans op geklieder en vlekken. Fantastisch! De stift vullen met leidingwater. Het water maakt blauwe lijnen op de tekenmat en ze verdwijnen als het water opdroogt. Het oefent de fijne motoriek en bevordert de concentratie en creativiteit. Aqua Doodle Standaard is al geschikt vanaf 18 maand.

€ 22.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Blopens Activity set Frozen

De Blopens Disney Frozen activiteiten set bevat 10 blopens stiften, 6 sjabloon, 10 vellen en een instructieblad. Blaas door het mondstuk om te spuiten en maak zo prachtige creaties op papier.

€ 17.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

SES Relief Kleurset

Kleur de tekeningen in. Met gebruik van de textuurkaarten worden de kleurplaatjes nog mooier. Leg deze reliëfkaarten onder de tekening en kleur eroverheen. Nu hebben je tekeningen gave motieven. De voorbedrukte tekeningen hebben dikke lijnen, speciaal voor kinderen met een lage leeftijd. Zo is er altijd een mooi resultaat.

€ 4.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Crayon Rocks Cotton Muslin 8 Colors

Katoenen zakje met daarin 8 verschillende kleuren Crayon Rocks wasco krijtjes in de vorm van een kiezelsteen. Met ergonomische grip. Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen uit de VS en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet toxisch. De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en levendig en kunnen in laagjes worden gebruikt, waardoor je prachtige in elkaar lopende tekeningen kunt krijten! De kleuren plakken niet op elkaar, zoals bij wascokrijtjes vaak het geval is. Crayon Rocks zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen die moeite hebben normale krijtjes in pengreep vast te houden. De krijtjes versterken de spieren ter voorbereiding op het leren schrijven en zijn dus ook goed te gebruiken in voorbereidend schrijfonderwijs op school en thuis. Maar eigenlijk zijn de krijtjes voor iedereen, kinderen en volwassenen, al dan niet met een motorische beperking, geschikt die zijn of haar creativiteit aan papier wil toevertrouwen. Ze liggen prettig in de hand en de vorm maakt het mogelijk om met kleine vingertjes te kleuren en grote bewegingen te maken waardoor je prachtige kleurrijke beelden kunt creëren. In de VS worden de krijtjes veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen. We raden aan om ook verschillende soorten papier te gebruiken, zoals aquarelpapier, glad papier, wit karton et cetera. Zo leren kinderen ook dat elke papiersoort een andere wijze van tekenen en kleuren betekent. De mogelijkheden zijn legio voor kinderen en volwassenen en het krijtje is een waardevolle aanvulling in elke cretieve ruimte waar wordt geschilderd, getekend, et cetera. Ervaring leert inmiddels dat dit krijtje als eerste wordt gepakt door heel veel kinderen als ze de keuze hebben tussen potloden, stiften en wascokrijtjes. Scholen en bedrijven gebruiken de krijtjes bijvoorbeeld ook bij het maken van een mindmap tijdens een vergadering. Crayon Rocks is ontwikkeld door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte met kinderen met een motorische of emotionele beperking. De krijtjes zijn geïnspireerd op Jan Olsen, OTR en het ´Handwriting without tears´ programma. De krijtjes zijn volgens officiele richtlijnen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege inslikgevaar.

€ 7.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Crayon Rocks Blue Velvet 8 Colors

Blauw zakje van velours met daarin 8 wasco krijtjes in de vorm van een kiezelsteen. Met ergonomische grip! Bevat 8 verschillende kleuren. Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen uit de VS en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet toxisch. De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en levendig en kunnen in laagjes worden gebruikt, waardoor je prachtige in elkaar lopende tekeningen kunt krijten! De kleuren plakken niet op elkaar, zoals bij wascokrijtjes vaak het geval is. Crayon Rocks zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen die moeite hebben normale krijtjes in pengreep vast te houden. De krijtjes versterken de spieren ter voorbereiding op het leren schrijven en zijn dus ook goed te gebruiken in voorbereidend schrijfonderwijs op school en thuis. Maar eigenlijk zijn de krijtjes voor iedereen, kinderen en volwassenen, al dan niet met een motorische beperking, geschikt die zijn of haar creativiteit aan papier wil toevertrouwen. Ze liggen prettig in de hand en de vorm maakt het mogelijk om met kleine vingertjes te kleuren en grote bewegingen te maken waardoor je prachtige kleurrijke beelden kunt creëren. In de VS worden de krijtjes veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen. We raden aan om ook verschillende soorten papier te gebruiken, zoals aquarelpapier, glad papier, wit karton et cetera. Zo leren kinderen ook dat elke papiersoort een andere wijze van tekenen en kleuren betekent. De mogelijkheden zijn legio voor kinderen en volwassenen en het krijtje is een waardevolle aanvulling in elke cretieve ruimte waar wordt geschilderd, getekend, et cetera. Ervaring leert inmiddels dat dit krijtje als eerste wordt gepakt door heel veel kinderen als ze de keuze hebben tussen potloden, stiften en wascokrijtjes. Scholen en bedrijven gebruiken de krijtjes bijvoorbeeld ook bij het maken van een mindmap tijdens een vergadering.

€ 7.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Crayon Rocks Red Velvet 16 colors

Een velours zakje met daarin 16 verschillende kleuren Crayon Rocks wasco krijtjes in de vorm van een kiezelsteen. Met ergonomische grip. Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen uit de VS en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet toxisch. De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en levendig en kunnen in laagjes worden gebruikt, waardoor je prachtige in elkaar lopende tekeningen kunt krijten! De kleuren plakken niet op elkaar, zoals bij wascokrijtjes vaak het geval is. Crayon Rocks zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen die moeite hebben normale krijtjes in pengreep vast te houden. De krijtjes versterken de spieren ter voorbereiding op het leren schrijven en zijn dus ook goed te gebruiken in voorbereidend schrijfonderwijs op school en thuis. Maar eigenlijk zijn de krijtjes voor iedereen, kinderen en volwassenen, al dan niet met een motorische beperking, geschikt die zijn of haar creativiteit aan papier wil toevertrouwen. Ze liggen prettig in de hand en de vorm maakt het mogelijk om met kleine vingertjes te kleuren en grote bewegingen te maken waardoor je prachtige kleurrijke beelden kunt creëren. In de VS worden de krijtjes veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen. We raden aan om ook verschillende soorten papier te gebruiken, zoals aquarelpapier, glad papier, wit karton et cetera. Zo leren kinderen ook dat elke papiersoort een andere wijze van tekenen en kleuren betekent. De mogelijkheden zijn legio voor kinderen en volwassenen en het krijtje is een waardevolle aanvulling in elke cretieve ruimte waar wordt geschilderd, getekend, et cetera. Ervaring leert inmiddels dat dit krijtje als eerste wordt gepakt door heel veel kinderen als ze de keuze hebben tussen potloden, stiften en wascokrijtjes. Scholen en bedrijven gebruiken de krijtjes bijvoorbeeld ook bij het maken van een mindmap tijdens een vergadering. Crayon Rocks is ontwikkeld door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte met kinderen met een motorische of emotionele beperking. De krijtjes zijn geïnspireerd op Jan Olsen, OTR en het ´Handwriting without tears´ programma. De krijtjes zijn volgens officiele richtlijnen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege inslikgevaar.

€ 11.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Xoomy Compact Cartoon

Met de compacte Xoomy Compact Cartoon tekenkoffer van Ravensburger maken kleine tekenaars met gemak de mooiste tekeningen. Hoe? Met behulp van de zoom kunnen alle afbeeldingen worden vergroot en verkleint worden. Verschillende thema´s kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd. Met deze Xoomy® Compact Cartoon kan je de vrolijkste tekeningen maken. Als je klaar bent kan je alles weer veilig opbergen en overal mee naar toe nemen.

€ 21.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Spiral Designer

Of je nu spiralen in één kleur maakt of verschillende patronen combineert, met de Spiral Designer van Ravensburger heb je oneindig veel mogelijkheden!

€ 14.95

lees verder

Hobby Artikelen Schrijfwaren
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook