Buiten Darten

Met dit dartspel hoeft niemand meer te klagen dat het dartbord te klein is! Deze variant bestaat namelijk uit een groot vloerkleed met grote opblaasbare dartpijlen waardoor het lastige dartspel nu voor iedereen toegankelijk is. De spelers moeten zelf nog wel zorgen voor hoge scores en zorgen dat zij eerder uit zijn dan de tegenstander.... Inhoud: - 120x120cm Dart doek - 3 opblaasbare darts van 10cm - 4 plastic grondhaken

€ 17.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Rattus

Europa, 1347. Een ramp dreigt zich te voltrekken. De Zwarte Dood (de pest epidemie) bereikt Europa en na een periode van 4-5 jaar is de bevolking van Europa gehalveerd. De spelers starten in de verschillende regios in Europa, terwijl de pest zich over het hele continent verspreidt. De spelers krijgen hulp van de verschillende klassen in de middeleeuwen. De boeren zorgen voor groei van de bevolking, de wijze monniken zorgen ervoor dat de ratten wegblijven, de rijke koopmannen vluchten wanneer de pest in de buurt komt, de oorlogvoering van de ridders verspreidt de pest naar nieuwe gebieden, de heksen controleren de verspreiding met behulp van magie en hekserij, terwijl de koningen de plaag voorkomen door in versterkte paleizen te verblijven. Echter, de pest maakt geen onderscheid: wanneer de ratten arriveren, is niemand meer veilig. Wanneer de pestepidemie zich terugtrekt en het spel eindigt, wint de speler waarvan de grootste populatie nog in leven is.

€ 26.95

lees verder

Gezelschapsspellen Bordspellen
Product
 

Het Verboden Eiland

Het Verboden Eiland was de verborgen schuilplaats van de Archeërs, een oude mystieke beschaving. De mythe wil dat de Archeërs de vier elementen van de Aarde beheersten - vuur, wind, water en aarde - met vier heilige schatten: het Kristal van Vuur, het Standbeeld der Wind, de Kelk der Oceaan en de Steen der Aarde. Omdat de schatten in kwade handen catastrofale schade zouden aanrichten, verborgen de Archeërs ze in het geheim op het Verboden Eiland en ontwierpen dat zo dat het zou zinken als indringers ze ooit probeerden te roven. Na de mysterieuze ondergang van hun rijk bleef het Verboden Eiland eeuwenlang verborgentot nu. Jullie team van avonturiers moet samenwerken om te voorkomen dat het Verboden Eiland zinkt, opdat je genoeg tijd hebt om de vier schatten te pakken te krijgen. Als je ze eenmaal hebt moet je bij de Dwazenlandplaats zien te komen en met de helikopter ontsnappen om te winnen. Maar als het eiland zinkt voor de missie is volbracht hebben jullie verloren! Weet jouw team als eerste het eiland te betreden, de schatten te vinden en het er levend van af te brengen? Inhoud van Het Verboden Eiland blik: 58 kaarten, waaronder: - 28 schatkaarten - 5x van iedere 4 schatten - 3x Het water stijgt! - 3x Helikoptervlucht - 2x Zandzakken - 24 overstromingskaarten - 6 avonturierkaarten 24 dubbelzijdige eilandtegels 6 houten pionnen 4 schatfiguren: - De Steen der Aarde - Het Standbeeld der Wind - Het Kristal van Vuur - De Kelk der Oceaan 1 waterstand 1 waterstandmeter

€ 19.95

lees verder

Gezelschapsspellen Bordspellen
Product
 

Grote Mikado (90cm)

Buiten Grote mikado bestaat uit 31 grote stokken van 90 cm lang. Bij dit behendigheidsspel van formaat is concentratie een vereiste. Een leuk en leerzaam spel voor jong & oud. Verwijder de stokken een voor een zonder de rest van de stokken te bewegen... De stokken worden met 2 handen rechtop vastgehouden. Door openen van de handen vallen de stokken kringvormig op de grond. Vervolgens wordt geprobeerd de stokken op te pakken, zonder dat hierbij een andere stok wordt geraakt. Wordt een andere stok geraakt, dan is de beurt over. Winnaar is diegene die de meeste punten heeft behaald. Alleen onder begleiding van een volwassene gebruiken vanwege scherpe punten aan de stokken. Dit spel bestaat uit 31 stokken in totaal met de volgende puntenverdeling: - 10 x 2 punten stok - 10 x 3 punten stok - 5 x 5 punten stok - 5 x 10 punten stok - 1 x 20 punten stok

€ 16.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Mikado 50 cm

Laat de houten mikadostokjes op een hoopje vallen en neem een voor een een stokje weg. Lukt het jou de meeste stokjes te pakken zonder de anderen te laten bewegen? Deze Mikado set bestaat uit stokjes van maar liefst 50 cm!

€ 4.95

lees verder

Gezelschapsspellen Bordspellen
Product
 

Speelkaarten Longfield Senior

Speelkaarten Longfield. Afmetingen 89 x 58 mm. Speelkaarten met 4 indices op elke speelkaart, geplastificeerd.

€ 1.95

lees verder

Kaartspellen Speelkaarten
Product
 

Hoogspanning Benelux

Uitbreiding op het strategische stroomleveringsspel Hoogspanning. De set bevat een tweezijdig bedrukt speelbord met kaarten van de Benelux en Midden-Europa. Voor beide scenario´s zijn speciale spelregels van toepassing. Verder zitten er nieuwe elektriciteitscentrales in de doos, die meerdere spelvarianten mogelijk maken. Zo kunt u met een dubbele hoeveelheid centrales spelen of kiezen voor een extra lang spel. Vanaf 12 jaar, voor 2 tot 6 spelers. Let op dit is een uitbreidingsset op het welbekende spel Hoogspanning.

€ 24.95

lees verder

Gezelschapsspellen Bordspellen
Product
 

UNO Junior

UNO junior is de junior variant van het populaire UNO kaartspel. Voor 2 tot 4 spelers en al te spelen vanaf 3 jaar. Waarom UNO junior kopen? Snel te leren door kinderen Makkelijk mee te nemen op reis Uno verveelt niet, blijft jaren leuk om te spelen Al vanaf 3 jaar te spelen ´´

€ 7.95

lees verder

Kaartspellen Kaartspellen
Product
 

Zombie Fluxx

Fluxx... met Zombies! Deze stand-alone expansie van het kaartspel Fluxx bevat een nieuw soort kaart: The Creeper. Een bewaarkaart die je niet wil hebben maar toch krijgt. Daarnaast zitten er ook nieuwe wapens in die je kunt gebruiken tegen de Zombie-Creepers. Zombie Fluxx bevat 84 kaarten en handleiding. Engelstalige editie.

€ 18.95

lees verder

Kaartspellen Kaartspellen
Product
 

SES Bubbel Raket

Kun jij ook geen genoeg krijgen van mooie zeepbellen? Dan heeft SES nu een leuke buitenspeel activiteit voor jou, namelijk een bellen raket! Doop de raket in de sop en gooi hem in de lucht. Wauw, de raket wordt nu gevolgd door een lange sliert van bellen. Hoeveel bellen tel jij?

€ 5.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Flexibele Boomerang

Flexibele boomerang. Gooi de boomerang zo ver mogelijk en hij komt terug! Je kunt hem op 3 verschillende manieren gooien! Afmeting: 33 cm.

€ 1.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Vogelrace

Ben jij in balans? Draag de vogels op je hoofd met behulp van hoofd plankjes en breng ze naar je nest. Kan jij de vogels veilig overbrengen zonder ze te laten vallen? Inhoud: opbergtas, 15 vogels, 2 nesten, 2 hoofdplaten en een startplaat. Inclusief handige bewaarzak!

€ 18.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Race Set

Bouw een eigen raceparcours met je vrienden en kijk wie het snelste is! Met behulp van pionnen, stoepkrijt, finishvlag, nummers en een medaille heb je alles in huis om een cool raceparcours te maken.

€ 19.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Pittenzak Werpen

Hoe goed is jouw oog-handcoördinatie? Test het met je vrienden! Gooi de zandzakjes door de gaten in de houten borden, of op de borden en verzamel zoveel mogelijk punten. Inhoud: 3 ronde houten borden met verschillende diameter (20, 27 en 40 cm) en 6 pittenzakken

€ 26.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Jojo

De jojo is terug van weggeweest. Oefen op het schoolplein en laat je allerlei trucs aan je vrienden zien! Met deze hippe metalen jojo kun je de beste trucjes uitvoeren!

€ 8.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Outdoor Play Garden Party Games

Outdoor Play Garden Party Game: een spellenpakket met de leukste tuinspellen! Inhoud: zaklopen, eitje balanceren, duohardlopen, werpwedstrijd met startlijn, finishlijn en vlaggen voor een parcours. Wordt geleverd inclusief uitgebreide spelregels.

€ 16.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Ubongo Extreem (Fun Go)

Ubongo - Extreem (Fun & Go) is een puzzelspel met korte spelregels en extreem veel puzzelplezier! Dacht je dat je Ubongo onder de knie had? Vergeet het maar! Bij dit razendsnelle spel moeten alle spelers zo snel mogelijk de juiste tegels pakken en deze passend op hun opdrachtkaart leggen. Het draaien en keren van de tegels is hierbij essentieel. Een goede combinatie van concentratie en snelheid helpt de spelers hun opdracht binnen de tijd vervullen. Maar dat is geen garantie voor succes In een volgende ronde kan een andere speler weer sneller zijn. Met Ubongo ben je uren zoet en wordt je iedere keer weer uitgedaagd! Waarom Ubongo Extreem kopen? Een Ubongo variant met zeshoekige i.p.v. vierkante tegels. Dit zorgt voor een volledig nieuwe puzzeluitdaging. 2 moeilijkheidsgraden. Dubbelzijdige kaarten met een eenvoudige en een moeilijke opgave. Handige meeneemversie! Onderdeel van de Fun&Go lijn: handig formaat om overal mee naar toe te nemen.

€ 11.95

lees verder

Kaartspellen Kaartspellen
Product
 

Phase 10 Kaartspel

Het doel van het Phase 10 kaartspel is om als eerste speler alle 10 Fasen te halen. Maar er is één voorwaarde: Je moet in elke ronde een bepaalde kaartcombinatie spelen om de Fase te halen. De spelers die de Fase halen, gaan door naar de volgende Fase. De spelers die een Fase niet halen, moeten nog een keer proberen de Fase te halen.

€ 10.95

lees verder

Kaartspellen Kaartspellen
Product
 

Lord of the Rings The Battle of Carn Dum Nightmare Deck

Nightmare Decks voor The Lord of the Rings: The Card Game laat je je favoriete scenario´s opnieuw spelen met de uitdagende Nightmare Mode. Met dodelijke vijanden, duistere locaties en meer angstaanjagende verrassingen. Elk Nightmare Deck introduceert nieuwe alternatieve Encounter kaarten en instructies om deze te gebruiken. In The Battle of Carn Dum ben jij de baas over de grootste helden die deelnemen aan de Rangers of the North en de Elves of Rivendell om zo te vechten de duisternis van Carn Dûm. Dit is geen spel opzich, je hebt hiervoor een kopie van Lord of the Rings, de The Lost Realm expansion en de The Treachery of Rhudaur Adventure Pack nodig.

€ 8.95

lees verder

Kaartspellen Lord of the Rings
Product
 

Dobble Beach

Dobble Beach is een variant van Dobble, maar dan met een zomerse twist! Deze Beach versie van het bekende Dobble spel is volledig waterproof en voorzien van een strandtasje, dus ideaal om mee nemen voor tijdens de vakantie! Inhoud: 1 waterproof strandtasje met 31 waterafstotende kaarten, 5 mini-spelletjes en spelregels.

€ 15.95

lees verder

Kaartspellen Kaartspellen
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook