Assortiment:

1 Nacht Weerwolven Waaghalzen Dageraad

1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Dageraad is een zelfstanddig spel dat ook te combineren is met 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen.Geen spelleider! Geen eliminaties! Geen dorpelingen! Een spel van 10 minuten dat telkens naar meer smaakt. 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen Dageraad is een snel spel voor 3-7 spelers (of tot 10 als het wordt gecombineerd met 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen) waarin iedereen een rol krijgt. De sluwe Alpha Wolf, de machtige Heks, de behulpzame Leerlingziener of een andere rol. Iedereen heeft een bijzonder talent (geen gewone Dorpelingen hier!). Tijdens een enkele ochtend zal jouw dorp beslissen wie de wolf in schaapskleding is.Want je hoeft maar één Weerwolf te vinden om te winnen!Dageraad voegt 11 volledig nieuwe rollen toe aan 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen

€ 19.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

20 zijdige Dobbelstenen 30mm Assorti (50 stuks)

50 middelgrote dobbelstenen met 20 zijden. De dobbelstenen hebben een afmeting van 30 mm. Deze zak bevat de kleuren:10 x wit10 x rood10 x zwart10 x blauw10 x groen

€ 89.00

Lees verder

Spelonderdelen
Product
 

TNT Explosief Goudkoorts Plezier

TNT is een explosief actiespel voor kinderen vanaf 6 jaar. Blaas de mijn op met dynamiet en wees de snelste om het goud te bemachtigen! Maar let op: er is steeds maar één juiste kaart te vinden...Activeer de Dynamite Launcher door de hendel van de TNT Detonator naar beneden te duwen! Zodra de Blastkaart zijn geland, beginnen ALLE spelers te zoeken naar de Blastkaart met de juiste edelsteenkleur en het juiste pictogram erop. Er is maar één juiste match! Degene die als eerste de juiste Blast Card vindt, wint die ronde en verdient één gouden munt! De winnaar is de speler met de meeste Gouden Munten nadat alle zeven Gouden Munten zijn geclaimd.Inhoud: 1 TNT Ontsteker, 1 Dynamiet Launcher, 1 Verbindingsbuis, 25 Blast Kaarten, 1 Dubbele Spinner, 7 Gouden Munten, Instructies, Far West Accent.

€ 19.95

Lees verder

Kinderspellen
Product
 

10 Minuten Kraak De Tovenaarstoren

In de Tovenaarstoren proberen jij en je dievenvrienden zoveel mogelijk buit te bemachtigen! De Tovenaar heeft veel magische voorwerpen in zijn verzameling waarvoor je rijkelijk beloond zult worden, vooral als het je lukt om de meeste van een bepaald soort te stelen.Maar wees op je hoede, want sommige voorwerpen zijn vervloekt en die zijn weer een stuk lastiger door te verkopen!

€ 10.95

Lees verder

Kaartspellen
Product
 

1000 Bommen Granaten! Dobbelspel

Dobbelspel van 999-games met piratenthema.In 1000 Bommen en Granaten! probeer je met 8 dobbelstenen zoveel mogelijk gelijke symbolen te dobbelen. Je mag zo vaak opnieuw dobbelen als je wilt, maar schedels moet je opzij leggen. Gooi je een derde schedel, dan is je beurt direct voorbij en scoor je geen punten. Een piratenkaart geeft je mogelijkheden en beperkingen in je beurt aan. Hoe meer gelijke symbolen je gooit, hoe meer punten je scoort. Daarbij ontvang je nog extra punten voor goud en diamanten. Scoren al je dobbelstenen, dan krijg je nog een extra bonus. Gooi je met je eerste worp 4 of meer schedels, dan bezorg je de andere spelers minpunten. Wie als eerste een bepaald aantal punten heeft bereikt, wint het spel. 1000 Bommen en Granaten! is een eenvoudig dobbelspel, waarin je steeds moet kiezen tussen stoppen of doorgaan. Een spel voor de echte gokliefhebber!

€ 13.95

Lees verder

Dobbelspellen
Product
 

13 Clues

De stad London wordt al een tijd opgeschrikt door verschrikkelijke misdaden en Scotland Yard weet niet hoe dat komt. Het spel 13 Clues vindt plaats in de 19de eeuw en plaatst de spelers in de schoenen van de detectives van toen.Iedere speler ziet de aanwijzingen van de andere spelers (persoon, locatie en wapen) maar kan zijn eigen aanwijzingen niet zien. Ze moeten hier achterkomen door vragen te stellen aan de andere spelers waarmee je er uiteindelijk achter moet komen wie het heeft gedaan en hoe. Het doel van dit spel is om als eerste het antwoord te weten te komen.

€ 25.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

3 Jongleerballen (5 cm)

Leer jongleren met deze jongleerballen. De 3 jongleerballen hebben een diameter van 5 cm.

€ 3.50

Lees verder

Hobby Artikelen
Product
 

3 Jongleerballen (6,5 cm)

Leer jongleren met deze jongleerballen. De 3 jongleerballen hebben een diameter van 6,5 cm.

€ 3.95

Lees verder

Hobby Artikelen
Product
 

3 op een Rij

Het populaire spel met nog meer plezier en afwisseling: zet drie muizen van dezelfde soort op een rij! Geschikt voor 2 - 4 spelers.

€ 9.95

Lees verder

Kinderspellen
Product
 

30 Seconds

30 Seconds is een spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch op feestjes en partijen. In het 30 seconds spel vormen de spelers teams. Een van de spelers probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen zijn teamgenoten raden, des te meer velden het team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?Deze nieuwe 30 Seconds editie bevat moderne begrippen, waardoor ook de jongere generatie zonder probleem kan meedoen!

€ 34.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

30 Seconds Everyday Life

30 Seconds - Everyday Life is de opvolger van het bordspel 30 seconds. 30 Seconds is een partyspel voor teams waarbij je iedere beurt 30 seconden de tijd hebt om 5 begrippen te omschrijven, zonder het woord te zeggen. Als je 30 seconds speelt, heb je altijd een leuke avond!Als je het spel 30 Seconds - Everyday Life gaat spelen, dan moet je eerst 2 teams vormen. Als jouw team aan de beurt is, dan moet je jouw teamgenoot (of jouw teamgenoot jou) 5 begrippen laten raden binnen 30 seconden, zonder die 5 woorden te noemen. Soms is 1 woord al voldoende om het raden, maar de meeste mensen struikelen over hun tong. Probeer samen zo veel mogelijk begrippen duidelijk te maken en te raden. Het gebeurt niet vaak, maar het is mogelijk om ze alle 5 goed te hebben!Het aantal goede antwoorden zijn de aantal plekken dat je vooruit mag op het bord. Voorafgaan aan je beurt moet je eerst met een dobbelsteen gooien. Die kan nog roet in het eten gooien voor de aantal stappen dat je vooruit mag zetten. Gooi je 0, dan mag je voor ieder geraden woord een plek vooruit. Gooi je 1 of 2, dan moet je die van het totaal aantal goede antwoorden aftrekken. Bereikt je samen met jouw teamgenoot als eerste de finish, dan heb je het spelletje 30 seconds gewonnen!Wat is er anders in 30 Seconds - Everyday Life?Ten opzichte van de gewone 30 seconds, bevat 30 seconds Everyday Life begrippen die in het leven van alledag voorbijkomen. Van eten en drinken, tot voorwerpen in en om het huis etc. Doordat er geen moeilijke namen van wetenschappers in voorkomen is het spel ook zeer geschikt voor jonge kinderen!"

€ 32.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

30 Seconds Uitbreiding

Uitbreiding voor 30 Seconds, het pijlsnelle partyspel, die voor nog meer uitdaging zorgt. Deze 30 Seconds uitbreiding bevat 240 unieke kaarten met nieuwe namen en begrippen gecombineerd met de beste uit het basisspel maken van deze uitbreiding nu al een spectaculaire belevenis.Let op voor 30 Seconds Uitbreiding heeft u het 30 seconds basispel nodig.

€ 18.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

3D puzzel Sneaker American Style Pennenbak (108 stukjes)

Gewoon uniek! Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes krijg je een prachtige sneaker in Amerikaanse style, zonder lijm te gebruiken! En als je hem af hebt kun je het meegeleverde bakje er in doen en jouw gepuzzelde schoen gebruiken als pennenbak voor op je bureau.

€ 19.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

3D Puzzel Statue of Liberty Night Edition (108 stukjes)

De Statue of Liberty - Night Edition is een unieke 3D-puzzel van Ravensburger. Plaats de stevige kunststof puzzelstukjes in elkaar en bouw zelf het vrijheidsbeeld. model van het Chrysler Building bij nacht. Zet vervolgens de schakelaar om en laat het prachtige vrijheidsbeeld oplichten met de bijgeleverde LED's. Je kan ook nog kiezen tussen sfeervolle verlichting of voor de variant met wisselende kleuren.Deze mooi 3D-puzzel is maarliefst 40 cm. hoog en bestaat uit 108 genummerde puzzelstukjes. Deze puzzel wordt geleverd inclusief LED en handleiding. Batterijen niet meegeleverd, maar zijn hier eenvoudig bij te bestellen.Waarom Chrysler Building 3D Puzzel - Night Edition kopen?Kwalitatief goede kunststof puzzelstukjesVerlicht je puzzel met de bijgeleverde LED-verlichtingEasyClick Technology

€ 34.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

3D Puzzel The Brandenburg Gate (150 stukjes)

3D puzzel van de Brandenburger Tor in Berlijn, 150 stukjes. Afmeting: 40 x 23 x 21 cm.Als je van kleine details houdt en priegelwerk, is deze puzzel een aanrader. Door de vele kolommen was dit best een moeilijke puzzel en moet je voorzichtig de kolommen in elkaar zetten en niet te hard duwen. Soms was het instructie boekje niet altijd even duidelijk. Het is wel een leuke puzzel om te maken en een prachtig gebouw!Moeilijkheidsgraad 4/6

€ 14.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

3D Puzzel Kids Space Exploration (65 stukjes)

3D Space Shuttle, 65 puzzelstukjes. Afmeting: 47 x 25 x 22 cm.Leuk om te maken, vrij makkelijk te maken door de grote stukken. Te adviseren voor een kind van een jaar of 6. De stickers erbij maken het leuk als extra item bij de puzzel. Het is stevig, maar de space shuttle is meer om neer te zetten in de kinderkamer dan om echt mee te spelen.Het boekje erbij maakt het tot een leuk item om aan een kind te geven of voor een verzamelaar.Moeilijkheidsgraad 2/7.

€ 14.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

3D Puzzel Soviet T34 85 (258 stukjes)

3D puzzel van een Sovjet T-34/85 tank, 258 stukjes. Afmeting: 33 x 29 x 26 cm.Het Russische antwoord op de Duitse Tiger. Misschien iets minder goed maar er zijn er heel veel van gebouwd. Met een schaal van 1 op 35.Moeilijkheidsgraad 5/7.

€ 19.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

Dobbelstenen 16mm Zwart met rode Stippen (15 stuks)

15 zwarte dobbelstenen met rode stippen en een afmeting van 16 x 16 mm.

€ 3.95

Lees verder

Spelonderdelen
Product
 

3D Puzzel Eiffeltoren Night Edition (216 stukjes)

Eiffeltoren Night Edition 3D Puzzel van Ravensburger, met LED verlichting. Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en opvouwbare stukjes een uniek model van de Eiffeltoren, zonder lijm te gebruiken! Hoogte: +/- 47 cm.Voor dit product zijn 3 x 1,5V AAA alkaline batterijen benodigd. Deze zijn niet bijgesloten, maar kun u hier mee bestellen."

€ 34.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

30 Seconds Junior

30 Seconds Junior is het pijlsnelle partyspel voor kinderen. De spelregels zijn gelijk aan die van het bekende 30 Seconds basisspel. 1 speler omschrijft één voor één de 5 begrippen op een kaart, zijn teamgenoten moeten deze raden. Het team heeft daar een halve minuut de tijd voor.30 Seconds Junior bevat 480 kaarten met liefst 2400 relatief eenvoudige begrippen. Op elke kaart staan een aantal vlot te omschrijven en een paar uitdagende woorden. Zo ervaren kinderen veel succesmomenten, maar wordt het educatieve element niet vergeten.

€ 25.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook