Assortiment:

1 Nacht Weerwolven Waaghalzen Dageraad

1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Dageraad is een zelfstanddig spel dat ook te combineren is met 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen.Geen spelleider! Geen eliminaties! Geen dorpelingen! Een spel van 10 minuten dat telkens naar meer smaakt. 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen Dageraad is een snel spel voor 3-7 spelers (of tot 10 als het wordt gecombineerd met 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen) waarin iedereen een rol krijgt. De sluwe Alpha Wolf, de machtige Heks, de behulpzame Leerlingziener of een andere rol. Iedereen heeft een bijzonder talent (geen gewone Dorpelingen hier!). Tijdens een enkele ochtend zal jouw dorp beslissen wie de wolf in schaapskleding is.Want je hoeft maar één Weerwolf te vinden om te winnen!Dageraad voegt 11 volledig nieuwe rollen toe aan 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen

€ 19.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

TNT Explosief Goudkoorts Plezier

TNT is een explosief actiespel voor kinderen vanaf 6 jaar. Blaas de mijn op met dynamiet en wees de snelste om het goud te bemachtigen! Maar let op: er is steeds maar één juiste kaart te vinden...Activeer de Dynamite Launcher door de hendel van de TNT Detonator naar beneden te duwen! Zodra de Blastkaart zijn geland, beginnen ALLE spelers te zoeken naar de Blastkaart met de juiste edelsteenkleur en het juiste pictogram erop. Er is maar één juiste match! Degene die als eerste de juiste Blast Card vindt, wint die ronde en verdient één gouden munt! De winnaar is de speler met de meeste Gouden Munten nadat alle zeven Gouden Munten zijn geclaimd.Inhoud: 1 TNT Ontsteker, 1 Dynamiet Launcher, 1 Verbindingsbuis, 25 Blast Kaarten, 1 Dubbele Spinner, 7 Gouden Munten, Instructies, Far West Accent.

€ 19.95

Lees verder

Kinderspellen
Product
 

3 op een Rij

Het populaire spel met nog meer plezier en afwisseling: zet drie muizen van dezelfde soort op een rij! Geschikt voor 2 - 4 spelers.

€ 9.95

Lees verder

Kinderspellen
Product
 

30 Seconds

30 Seconds is een spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch op feestjes en partijen. In het 30 seconds spel vormen de spelers teams. Een van de spelers probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen zijn teamgenoten raden, des te meer velden het team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?Deze nieuwe 30 Seconds editie bevat moderne begrippen, waardoor ook de jongere generatie zonder probleem kan meedoen!

€ 34.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

30 Seconds Everyday Life

30 Seconds - Everyday Life is de opvolger van het bordspel 30 seconds. 30 Seconds is een partyspel voor teams waarbij je iedere beurt 30 seconden de tijd hebt om 5 begrippen te omschrijven, zonder het woord te zeggen. Als je 30 seconds speelt, heb je altijd een leuke avond!Als je het spel 30 Seconds - Everyday Life gaat spelen, dan moet je eerst 2 teams vormen. Als jouw team aan de beurt is, dan moet je jouw teamgenoot (of jouw teamgenoot jou) 5 begrippen laten raden binnen 30 seconden, zonder die 5 woorden te noemen. Soms is 1 woord al voldoende om het raden, maar de meeste mensen struikelen over hun tong. Probeer samen zo veel mogelijk begrippen duidelijk te maken en te raden. Het gebeurt niet vaak, maar het is mogelijk om ze alle 5 goed te hebben!Het aantal goede antwoorden zijn de aantal plekken dat je vooruit mag op het bord. Voorafgaan aan je beurt moet je eerst met een dobbelsteen gooien. Die kan nog roet in het eten gooien voor de aantal stappen dat je vooruit mag zetten. Gooi je 0, dan mag je voor ieder geraden woord een plek vooruit. Gooi je 1 of 2, dan moet je die van het totaal aantal goede antwoorden aftrekken. Bereikt je samen met jouw teamgenoot als eerste de finish, dan heb je het spelletje 30 seconds gewonnen!Wat is er anders in 30 Seconds - Everyday Life?Ten opzichte van de gewone 30 seconds, bevat 30 seconds Everyday Life begrippen die in het leven van alledag voorbijkomen. Van eten en drinken, tot voorwerpen in en om het huis etc. Doordat er geen moeilijke namen van wetenschappers in voorkomen is het spel ook zeer geschikt voor jonge kinderen!"

€ 34.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

30 Seconds Uitbreiding

Uitbreiding voor 30 Seconds, het pijlsnelle partyspel, die voor nog meer uitdaging zorgt. Deze 30 Seconds uitbreiding bevat 240 unieke kaarten met nieuwe namen en begrippen gecombineerd met de beste uit het basisspel maken van deze uitbreiding nu al een spectaculaire belevenis.Let op voor 30 Seconds Uitbreiding heeft u het 30 seconds basispel nodig.

€ 18.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

10 Minuten Kraak De Tovenaarstoren

In de Tovenaarstoren proberen jij en je dievenvrienden zoveel mogelijk buit te bemachtigen! De Tovenaar heeft veel magische voorwerpen in zijn verzameling waarvoor je rijkelijk beloond zult worden, vooral als het je lukt om de meeste van een bepaald soort te stelen.Maar wees op je hoede, want sommige voorwerpen zijn vervloekt en die zijn weer een stuk lastiger door te verkopen!

€ 11.95

Lees verder

Kaartspellen
Product
 

3 Jongleerballen (5 cm)

Leer jongleren met deze jongleerballen. De 3 jongleerballen hebben een diameter van 5 cm.

€ 3.50

Lees verder

Hobby Artikelen
Product
 

3 Jongleerballen (6,5 cm)

Leer jongleren met deze jongleerballen. De 3 jongleerballen hebben een diameter van 6,5 cm.

€ 3.95

Lees verder

Hobby Artikelen
Product
 

30 Seconds Junior

30 Seconds Junior is het pijlsnelle partyspel voor kinderen. De spelregels zijn gelijk aan die van het bekende 30 Seconds basisspel. 1 speler omschrijft één voor één de 5 begrippen op een kaart, zijn teamgenoten moeten deze raden. Het team heeft daar een halve minuut de tijd voor.30 Seconds Junior bevat 480 kaarten met liefst 2400 relatief eenvoudige begrippen. Op elke kaart staan een aantal vlot te omschrijven en een paar uitdagende woorden. Zo ervaren kinderen veel succesmomenten, maar wordt het educatieve element niet vergeten.

€ 24.95

Lees verder

Gezelschapsspellen
Product
 

Dobbelstenen 16mm Zwart met rode Stippen (15 stuks)

15 zwarte dobbelstenen met rode stippen en een afmeting van 16 x 16 mm.

€ 3.95

Lees verder

Spelonderdelen
Product
 

De Kolonisten van Catan Dobbelbeker

Het in reliëf gedrukte logo van De Kolonisten van Catan geeft deze prachtige zwarte dobbelbeker een chique uitstraling. Met dit collector's item worden dobbelspelletjes nog leuker!De Catan dobbelbeker bevat als bonus 2 sets houten Catan-onderdelen (15 straten, 4 steden en 5 dorpen) in de kleuren geel en roze. Zo kunnen de spelers uit nog meer kleuren kiezen.De gelimiteerde oplage van slechts 5000 exemplaren zorgt ervoor dat de dobbelbeker zeer gewild is onder verzamelaars!

€ 10.95

Lees verder

Spelonderdelen
Product
 

Dobbelstenen Ivoor (6 stuks)

6 dobbelstenen Ivoor kleur in een plastic doosje.Afmeting dobbelsteen: 16mm

€ 1.95

Lees verder

Spelonderdelen
Product
 

Dobbelstenen 16mm Assorti (100 stuks)

100 dobbelstenen in verschillende kleuren. De afmeting is 16 mm.

€ 24.95

Lees verder

Spelonderdelen
Product
 

4 Pocket Portfolio Collectors Album Blauw

Klassieke, blauwe portfolio met 10 pagina's. Opbergruimte voor in totaal 40 kaarten.

€ 5.95

Lees verder

Trading cards
Product
 

4 Pocket Portfolio Collectors Album Zwart

Klassieke, zwarte portfolio met 10 pagina's.Opbergruimte voor in totaal 40 kaarten.

€ 4.95

Lees verder

Trading cards
Product
 

4D City Puzzel Paris (1100 stukjes)

4D City Puzzel van Paris bestaande uit 1100 stukjes. Puzzel met drie lagen, zo volg je de stad door de tijd heen. De onderste laag is de oudste laag, daarna zie je stad in de moderne tijd verrijzen en tot slot voeg je de unieke gebouwen van de stad toe.

€ 39.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

4D City Puzzel Sydney (1000)

4D City Puzzel - Sydney bestaande uit 1000 stukjes. Puzzel met drie lagen, zo volg je de stad door de tijd heen. De onderste laag is de oudste laag, daarna zie je stad in de moderne tijd verrijzen en tot slot voeg je de unieke gebouwen van de stad toe.

€ 39.95

Lees verder

Puzzels
Product
 

4Play

Een set met 4 prikkelende spellen. Geniet van Wheel of Pleasure, deze spinner bepaalt welke seksuele fantasie jij moet uitvoeren met je geliefde. Foreplay Dice is een dobbelsteen met verschillende erotische acties die jij moet uitvoeren. Met Foreplay Fortune gebruiken jij en je geliefde kaarten om je seksuele fantasie uit te beelden. En met S.E.X Marks the Spot spin jij een spinner die op een bepaald lichaamsdeel uitkomt, dit lichaamsdeel ga jij dan extra verwennen.

€ 17.95

Lees verder

Erotische Spellen
Product
 

Deckbox Solid Pink

Roze deckbox solid voor het veilig bewaren en vervoeren van je speelkaarten. ....

€ 1.95

Lees verder

Trading cards
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook