Assortiment:

Pluto Knuffel

Het trouwe vriendje van Mickey Mouse, Pluto kan nu ook jouw hondje zijn. Deze zachte knuffel is ongeveer 39 cm lang. Geschikt vanaf 12 maanden.

€ 39.95

Lees verder

Knuffels
Product
 

Knuffel Confetti Monster Stone Green | Jollein

Wat een knotsgek monsterje! Met zijn unieke vorm en vrolijke glimlach zorgt deze Knuffel Confetti Monster Stone Green voor een speelse noot in de slaapkamer van jouw dreumes of peuter!? Hij heeft maar een oog en een grote glimlach dat je hart doet smelten. Zo lief! Dankzij de vier kleine uitstupsels kan jouw kindje hem eenvoudig vasthouden. Uitgevoerd in een hippe groene teint. Een monstertje dat ieder kind opvrolijkt!

€ 7.50

Lees verder

Knuffels
Product
 

Knuffel Confetti Monster Natural | Jollein

Liefde op het eerste gezicht! Deze Knuffel Confetti Monster Natural steelt de harten van alle kinderen, ook van jouw kindje. Wees gerust, hij zorgt er goed voor. Dag en nacht! Zacht, lief en een tikkeltje vreemd. Dit monstertje is unicum in de wereld van knuffels. Hij heeft slechts ??n oog en twee tanden die in tegenovergestelde richting staan. In combinatie met zijn lieve glimlach en zachte aanraking maak hem dat onweerstaanbaar! Monsterlijk lief!

€ 7.50

Lees verder

Knuffels
Product
 

Studio100 Bumba Pluche

Vrolijke clown Bumba is nu verkrijgbaar als zachte knuffel. Knuffel Bumba is circa 20 cm groot.

€ 14.99

Lees verder

Knuffels
Product
 

Nijlpaard Knuffel Soft Blue | Jollein

Wat een hippe hippo! Deze Nijlpaard Knuffel Soft Blue tovert een glimlach op het gezicht van jouw oogappel! Met zijn ronde vormen en fijngebreide omhulsel is hij het perfect knuffelmaatje voor jouw kind! Dankzij de geborduurde details ziet hij er extra fraai uit. Dit nijlpaardje is uitgevoerd in een hippe blauwe teint en is geschikt voor jongens en meisjes. Lief en hip!

€ 12.50

Lees verder

Knuffels
Product
 

Frog Knuffel | Jollein

Op zoek naar een vriendje voor jouw oogappel? Deze Frog Knuffel is lief en grappig! Het ideale gezelschap voor de eerste levensjaren! Deze kikker heeft een hoog knuffelgehalte! Zijn opvallende groene ogen kijken jouw dreumes vriendelijk aan en dankzij zijn lange armen en poten is hij eenvoudig beet te pakken. Zo kan jouw kind hem overal mee naartoe slepen!?De knuffel is uitgevoerd in een subtiel breipatroon dat heerlijk zacht aanvoelt. Een mooi cadeau voor jouw dreumes!

€ 12.50

Lees verder

Knuffels Jollein
Product
 

Knuffel Beer Antraciet | Jollein

Op zoek naar een mooi cadeau voor de eerste levensjaren? Met deze knuffel beer voorzie je jouw kindje van een lief vriendje. Uitgevoerd in antraciet, is hij een lust voor het oog! Hij is zacht, lief en zorgzaam. Deze beer houdt jouw zoontje of dochtertje gezelschap tijdens de belangrijkste jaren van zijn of haar leven. Uitgevoerd in een zacht breipatroon en antraciet van kleur. Een juweeltje voor jouw schat!

€ 12.50

Lees verder

Knuffels
Product
 

Knuffel Confetti Monster Vintage Pink | Jollein

Wat een koket monstertje! Met dit lieve?Knuffel Confetti Monster Vintage Pink heeft jouw dochtertje er een bijzonder schattig vriendinnetje bij! Zacht, lief en een ietwat bescheiden. Dat is de beste omschrijving voor dit monstertje. Ze heeft haar ogen gesloten, waardoor haar wimpers extra opvallen. Een vriendelijke glimlach siert haar mond. Dit dotje is uitgevoerd in een elegante roze kleur. Om te zoenen!

€ 7.50

Lees verder

Knuffels
Product
 

Beer Knuffel Sand | Jollein

Deze lieve beer waakt over jouw kindje. Met zijn vriendelijke ogen en mooie glimlach is hij het perfecte gezelschap voor de eerste levensjaren. Gun jouw zoontje of dochtertje een eerste beste vriend met deze beer knuffel! Dit beertje heeft een subtiel gebreid patroon en is uitgevoerd in een zachte sand teint. Zijn ogen zijn geborduurd met zwart garen en op zijn gezichtje prijken een paar speelse sproetjes. Het perfecte eerste maatje voor jouw kind!

€ 12.50

Lees verder

Knuffels
Product
 

Knuffel Confetti Monster Grey | Jollein

Geen grijze muis, maar een grijs monstertje! Deze Knuffel Confetti Monster valt op door zijn bjizondere vorm en vrolijke mimiek. Perfect als gezelschap voor jouw kindje! Oh, wat is hij grappig! Dit monstertje met tandachtige vorm is uitgevoerd in een mooie grijze teint. Met zijn grote ogen en grappige glimlach weet hij ieder kind (en ouder) voor zich te winnen. Bovendien voelt hij dankzij de fijngebreide stof heerlijk zacht aan. Ideaal als eerste knuffel!

€ 7.50

Lees verder

Knuffels
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook