kies

Sigikid Kegelspel PlayQ Wuller W.

Sigikid - Kegelspel - PlayQ Wuller W.

€ 35.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Corolle poppenkleding Mcc Pajama Sleepers Set To Be Customized FBL53

Corolle poppenkleding Mcc Pajama & Sleepers Set To Be Customized FBL53

€ 15.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Bruder Caterpillar rupsbulldozer

Bruder 2447 - CAT Rupsbulldozer\\n De Bruder - CAT Rupsbulldozer - 2447 heeft de volgende speciale functies (naast het rijden, openen van deuren etc.):\\n Verstelbare laad arm Rupsbanden met schakel werking Afmetingen:\\n Lengte: 46,7 centimeter\\n Breedte: 18,1 centimeter\\n Hoogte: 21,6 centimeter\\n Schaalgrootte: 1:16\\n \\n Geschikt voor kinderen van af 3 jaar

€ 40.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Lilliputiens John ontdekkings haan

Ontdek wat John de haan van Lilliputiens allemaal in zijn buikje heeft zitten. Een klein boekje vol met tekeningen van de bewoners van de boerderij!

€ 28.40

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Corolle poppenkleding Mcc Sweat Shorts Set To Be Customized FBL54

Corolle poppenkleding Mcc Sweat & Shorts Set To Be Customized FBL54

€ 11.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Plan Toys houten muziekinstrument Ovale Xylofoon

Plan Toys houten muziekinstrument Ovale Xylofoon

€ 22.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Green Toys Tool Set (Blue)

Green Toys gereedschapskist blauw\\n\\nGeen klus is te groot met ´s werelds meest milieuvriendelijke gereedschapskist! Deze geweldige 15-delige speelgoedset van Green Toys bevat een gereedschapskist, een kruis- en platte schroevendraaier, een hamer, een zaag, een moersleutel, tangen, 2 nagels, 2 bouten en 2 moeren. \\n\\nGreen Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.\\n\\nHet speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings.\\n\\nSpecificaties:\\n- Voor de leeftijd vanaf 2 jaar. \\n- De afmetingen zijn 15 cm x 26 cm x 12,5 cm.\\n- De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

€ 29.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Corolle poppenkleding Bb17'' Legging Set Floral Bloom FCB95

Corolle poppenkleding Bb17´´ Legging Set Floral Bloom FCB95

€ 17.59

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Green Toys Seaplane (Green Wings)

Green Toys watervliegtuig groen-geel \\n\\nEen watervliegtuigje van het merk Green Toys.\\n\\nGreen Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.\\n\\nHet speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings.\\n\\nSpecificaties:\\n- Voor de leeftijd vanaf 1 jaar.\\n- De afmetingen zijn 12,5 cm x 23 cm x 23 cm.\\n- De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

€ 19.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook