kies

Bruder Caterpillar rupsbulldozer

Bruder Caterpillar rupsbulldozer

€ 40.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Corolle poppenkleding Mcc Sweat Shorts Set To Be Customized FBL54

Corolle poppenkleding Mcc Sweat & Shorts Set To Be Customized FBL54

€ 11.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Lilliputiens John ontdekkings haan

Ontdek wat John de haan van Lilliputiens allemaal in zijn buikje heeft zitten. Een klein boekje vol met tekeningen van de bewoners van de boerderij!

€ 28.40

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Green Toys Tool Set (Blue)

Green Toys gereedschapskist blauw\\n\\nGeen klus is te groot met ´s werelds meest milieuvriendelijke gereedschapskist! Deze geweldige 15-delige speelgoedset van Green Toys bevat een gereedschapskist, een kruis- en platte schroevendraaier, een hamer, een zaag, een moersleutel, tangen, 2 nagels, 2 bouten en 2 moeren. \\n\\nGreen Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.\\n\\nHet speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings.\\n\\nSpecificaties:\\n- Voor de leeftijd vanaf 2 jaar. \\n- De afmetingen zijn 15 cm x 26 cm x 12,5 cm.\\n- De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

€ 29.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Corolle poppenkleding Bb17'' Legging Set Floral Bloom FCB95

Corolle poppenkleding Bb17´´ Legging Set Floral Bloom FCB95

€ 17.59

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Green Toys Seaplane (Green Wings)

Green Toys watervliegtuig groen-geel \\n\\nEen watervliegtuigje van het merk Green Toys.\\n\\nGreen Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.\\n\\nHet speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings.\\n\\nSpecificaties:\\n- Voor de leeftijd vanaf 1 jaar.\\n- De afmetingen zijn 12,5 cm x 23 cm x 23 cm.\\n- De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

€ 19.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Wishbonebike Loopauto Wagon Rood

Wishbonebike - Loopauto - Wagon Rood

€ 299.00

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Green Toys Cookware and Dining Set

Green Toys Cookware and Dining Set\\n\\nEen super milieuvriendelijke dinerset van Green Toys. Green Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.\\n\\nHet speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings.\\n\\nSpecificaties:\\n- Voor de leeftijd vanaf 2 jaar.\\n- De 27-delige keukenset bestaat uit bordjes, kommen, kopjes, messen, vorken, lepels en 2 pannen.\\n- De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

€ 39.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Green Toys Tugboat (Blue)

Green Toys sleepboot blauw\\n\\nBestuur deze vrolijke boot van Green Toys in het golvende water. De boot blijft echt drijven en heeft een vulgaatje en tuit om water op te scheppen en er weer uit te gieten. Leuk voor in bad, aan zee of zomaar om mee te spelen. \\n\\nGreen Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.\\n\\nHet speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings.\\n\\nSpecificaties:\\n- Voor de leeftijd vanaf 6 maanden.\\n- De afmetingen zijn 13 cm x 22 cm x 11 cm.\\n- De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

€ 13.99

Lees verder

Speelgoed
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook