Assortiment:

Familiespel Boer Opoly

Familiespel Boer-Opoly

€ 29.95

Lees verder

Speelgoed Spellen
Product
 

Selecta Reuze Ganzenbord

Met recht een REUZE Ganzenbord, uitgevoerd met grote houten ganzen en een speelbord van maar liefts 52x68 cm!1 Reuzenspeelbord (52x68cm)6 grote houten ganzen2 dobbelstenen.Spelregels.Speeltijd ca. (min): 30 min.Aanbevolen leeftijd (minimum) 5 jaar.2-6 spelers.

€ 14.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Selecta
Product
 

Tactic Animal Babies Memorie spel

Draai twee kaarten om als je aan de beurt bent, als deze twee kaarten overeenkomen mag je ze houden en nogmaals twee kaarten pakken. De speler die aan het eind van het spel de meeste paren heeft, is de winnaar!12 extra kaarten.Bevat vele kleurrijke afbeeldingen.Speeltijd ca: 15 min.Aanbevolen leeftijd (minimum): 3 jaar.

€ 11.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Tactic Emojito Party bordspel

Pak een kaart en beeld de emotie uit die erop staat afgebeeld. Kunnen de andere spelers raden om welke emotie het gaat? Wie het eerste vijf rondjes op het speelbord aflegt, is de winnaar! Met bijzondere, kleurrijke en subtiele illustraties. De regels zijn eenvoudig zodat ook jongere spelers mee kunnen spelen. Extra regels maken het spel veelzijdig en leuk!100 Emojito Kaarten.Speelbord.7 Speelstukken.7 Gokwijzers.Spelregels.Speeltijd ca. 20 minuten.Aanbevolen leeftijd minimaal 7 jaar.

€ 14.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Tactic Junior Bingo spel

Junior Bingo is een spannend en kleurrijk spel voor Children van alle leeftijden! Draai aan de spinner en probeer zo mogelijk een rij van 5 plaatjes te krijgen op je bingokaart. De eerste speler met een bingo wint!Speelduur ca. 15 minuten. Aanbevolen minimum leeftijd 4 jaar.

€ 17.49

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Tactic Original Alias 'Triviant' familiespel

Het snelle, spannende en strategische familiespel! Alias is een leuk woordenraadspel met teams van 2 of meer mensen. Het doel is om jouw teamgenoten te laten raden welk woord jij aan het uitleggen bent. Dit doe je door hints te geven, zonder dat je het woord zelf zegt. Bij elk goed geraden woord mag het team een stap vooruit zetten, en het team dat als eerste op het laatste vakje terecht komt wint het spel! Dat klinkt makkelijk, maar je hebt de tijd tegen je...Inhoud:1 Speelbord.400 woordkaarten.1 zandloper.6 Spelfiguren.Spelregels. Speelduur ca. 60 minuten. Aanbevolen minimum leeftijd 10 jaar. Triviantspel voor kinderen en volwassenen.

€ 19.99

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Tactic Transport memorie spel

Draai twee kaarten om als je aan de beurt bent, als deze twee kaarten overeenkomen mag je ze houden en nogmaals twee kaarten pakken. De speler die aan het eind van het spel de meeste paren heeft, is de winnaar!Speelduur ca. 15 minuten. Aanbevolen minimum leeftijd 3 jaar.

€ 11.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Tactic Vlaggen van de wereld

Vlaggen hebben hun eigen kenmerkende code. Op de Olympische Spelen, bij Wereldkampioenschappen, in televisie programma's, op reis en tijdens internationale evenementen herken je de landen aan hun vlaggen. Hoe goed ken jij alle vlaggen van de wereld? Het spel kan op 3 verschillende manieren worden gespeeld, zodat de jongste spelers vanaf 6 jaar het spel ook kunnen spelen.200 speelkaarten. Wereldkaart. Spelregels. Speeltijd ca. 15 minuten. Aanbevolen leeftijd minimaal 8 jaar.

€ 14.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Tactic Word Rush woordenspel

Leg negen letterkaartjes op het speelbord, draai een categoriekaartje om en start de timer! Je moet woorden bedenken met de letters op het bord en hoe langer je nadenkt des te meer tijd de volgende speler krijgt! De simpele regels en heldere uitleg zorgen ervoor dat je met Word Rush meteen kunt beginnen. De timer houdt de spelers scherp. Een klassiek woordspel dat voor veel spannende uurtjes zorgt.1 scorebord.1 letterbord.50 tweezijdig bedrukte categoriekaartjes.100 letterkaartjes. 1 zandloper.6 pionnen.Spelregels. Speelduur ca. 30 minuten. Aanbevolen minimum leeftijd 8 jaar.

€ 19.99

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Bordspel 'Ladies Night'

Bordspel 'Ladies Night'.Inhoud speldoos:1 spelbord.Nederlandstalige spelregels.4 pionnen.3 cocktailrecept-kaartjes.40 ingrediëntkaartjes.21 opdrachtkaartjes.Aanvullende informatie:Aanbevolen leeftijd minimaal 16 jaar.Speelduur ca. 60 minuten.Geschikt voor 2-4 spelers.

€ 9.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Miko
Product
 

Selecta Woord Mix

Dobbelen maar dan met letters! Wie weet de meeste woorden te maken? Wie scoort de meeste punten met de 13 letterdobbelstenen? Verbeter je woordenschat en laat zien hoe goed je bent met woorden. Houd wel de zandloper in de gaten!13 letterdobbelstenen.Dobbelbeker.Zandloper.Spelregels.Aanbevolen leeftijd (min): 8 jaar.Speeltijd ca.: 15 min.1-4 spelers.

€ 11.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Selecta
Product
 

Tactic The Great Tour bordspel

Welkom bij de Great Tour! Europa heeft vele hotspots en jij gaat ze bezoeken met een groep toeristen in een minibus. Je rijdt van La Scala in Milaan naar de Arc de Triomphe in Parijs om daarna koers te zetten naar Amsterdam. De concurrentie probeert het sneller en beter te doen dan jij. Dus moet je je tickets handig uitzoeken en slim manoeuvreren. Wie dat het beste doet scoort de meeste punten. De bonus voor de snelste Great Tour kan het spel compleet op zijn kop zetten. The Great Tour, stuur je minibus sneller langs 5 Europese hotspots dan je concurrenten.1 spelbord.65 routekaarten (13 Routekaarten per kleur)45 VIP Routekaarten (3 gewone routekaarten en 5 VIP Routekaarten per kleur, 5 VIP Jokers)Jokerkaarten (40 Routekaarten, 4 gewone routekaarten per kleur en 20 jokers)40 (Reis)ticketsKleine busjes (10 per speler, 6 kleuren)Grote busjes (1 per speler, 6 kleuren)50 Stadsfiches.Spelregels in de talen Nederlands, Engels en Duits.Speeltijd ca. 45 minuten.Aanbevolen leeftijd minimaal 8 jaar.Speelgoedonderscheiding: Speelgoed van het Jaar 2018!

€ 29.99

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Tactic Wedden dat je het kan familiespel

In dit hilarisch, nieuwe familiespel proberen alle spelers de meest bizarre en leuke opdrachten uit te voeren, terwijl de andere spelers wedden of de speler dit succesvol kan uitvoeren of niet! Als de andere spelers goed wedden, dan winnen zij het ingezette speelgeld dubbel terug en de uitvoerende speler krijgt ook een beloning. Wedden dat je het kan! is een super aanvulling op elke spelavond! Het interactieve element en de hilarische opdrachten maken het een hit voor zowel Adults als Children!Speelduur ca. 45 minuten. Aanbevolen minimum leeftijd 8 jaar.

€ 19.99

Lees verder

Speelgoed Spellen Tactic
Product
 

Bordspel 18

Bordspel 18+.Inhoud speeldoos:1 speelbord met draaipijl.Nederlandstalige spelregels.6 pionnen.1 dobbelsteen.1 bonuskaart.5 verdubbelaarskaartjes.14 beginners-opdrachtkaartjes.14 bezopen-opdrachtkaartjes.14 risico-opdrachtkaartjes.Aanvullende spelinformatie:Geschikt voor 2-6 spelers.Speelduur ca. 60 minuten.Aanbevolen leeftijd minimaal 16 jaar.LET OP!De bordspellen 18+, 30+ en 40+ kunnen aanstootgevend worden ervaren door de op/over de grens gaande opdrachten en puberale uitingen.Deze bordpellen zijn alleen geschikt wanneer ieder respect kan hebben voor elkaar en de spellen niet serieus aanvaard!In deze spellen is het mogelijk om:- Uit iemand anders zijn glas te moeten drinken.- Te zoenen.- Op rare manieren te bewegen waardoor je zou kunnen vallen.- Opdrachten met drank.

€ 14.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Miko
Product
 

Bordspel 30

Bordspel 30+.Inhoud speeldoos:1 speelbord met draaipijl.Nederlandstalige spelregels.6 pionnen.1 dobbelsteen.1 bonuskaart.5 verdubbelaarskaartjes.14 beginners-opdrachtkaartjes.14 bezopen-opdrachtkaartjes.14 risico-opdrachtkaartjes.Aanvullende spelinformatie:Geschikt voor 2-6 spelers.Speelduur ca. 60 minuten.Aanbevolen leeftijd minimaal 16 jaar.LET OP!De bordspellen 18+, 30+ en 40+ kunnen aanstootgevend worden ervaren door de op/over de grens gaande opdrachten en puberale uitingen.Deze bordpellen zijn alleen geschikt wanneer ieder respect kan hebben voor elkaar en de spellen niet serieus aanvaard!In deze spellen is het mogelijk om:- Uit iemand anders zijn glas te moeten drinken.- Te zoenen.- Op rare manieren te bewegen waardoor je zou kunnen vallen.- Opdrachten met drank.

€ 14.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Miko
Product
 

Bordspel 40

Bordspel 40+.Inhoud speeldoos:1 speelbord met draaipijl.Nederlandstalige spelregels.6 pionnen.1 dobbelsteen.1 bonuskaart.5 verdubbelaarskaartjes.14 beginners-opdrachtkaartjes.14 bezopen-opdrachtkaartjes.14 risico-opdrachtkaartjes.Aanvullende spelinformatie:Geschikt voor 2-6 spelers.Speelduur ca. 60 minuten.Aanbevolen leeftijd minimaal 16 jaar.LET OP!De bordspellen 18+, 30+ en 40+ kunnen aanstootgevend worden ervaren door de op/over de grens gaande opdrachten en puberale uitingen.Deze bordpellen zijn alleen geschikt wanneer ieder respect kan hebben voor elkaar en de spellen niet serieus aanvaard!In deze spellen is het mogelijk om:- Uit iemand anders zijn glas te moeten drinken.- Te zoenen.- Op rare manieren te bewegen waardoor je zou kunnen vallen.- Opdrachten met drank.

€ 14.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Miko
Product
 

Kleuter kwartet

Leuk Kleuter kwartet spel voor uren speelplezier.2-4 spelersSpeelduur ca. 15 minuten.Geschikt vanaf 4 jaar en ouder.

€ 6.95

Lees verder

Speelgoed Spellen Selecta
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook