Milieuvriendelijke bamboe wattenstaafjes

Wattenstaaf van bamboe

plastiek gemaakt voor eenmalig gebruik wordt in een paar seconden gemaakt, een keer gebruikt en vervolgens is er honderden jaren nodig om af te breken. Gemiddeld gebruiken we een plastic tasje bijvoorbeeld maar 12 minuten voor we het weggooien. Door het snelle verbruik groeit de berg plasticafval almaar door. Tenzij de mens op een andere manier omgaat met plastiek omgaat, zal er in 2050 qua gewicht meer plastiek in de zee liggen dan vissen. Dit is becijferd in een nieuw rapport dat werd gepubliceerd door de Ellen MacArthur Foundation naar aanloop van het World Economic Forum. Koop je ipv plastieke wattenstaafjes deze wattenstaafjes van bamboe, dan help je al weer een beetje mee om de plastiekberg te verminderen.

Een doosje met 100 stuks kost €1,59

Bestel

De Weegschaal is specialist in de verkoop van gezondheidsartikelen, natuurvoeding, dieetvoeding, glutenvrij, voedingssupplementen, huid & lichaam vezorging en drogisterij artikelen.
Via Afterpay betalen is mogelijk op Deweegschaal.nl. Afterpay is een nieuwe manier van veilig betalen van de online bestelling. Men ontvangt eerst de producten, pas daarna hoeft de betaling te worden voldaan. 

Assortiment: Assortiment
directe link naar: Natuurvoeding
directe link naar: Verzorging

 

Pampers aanbieding tot 70% korting op = op

Dé goedkope drogist
Uw favoriete drogisterij artikelen online bestellen voor de laagste prijs? Voordeeldrogisterij is dé goedkope drogist in A-merken op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonmaak. Door het inkopen van grote partijen is Voordeeldrogisterij in staat om prijsverlagingen te hanteren die kunnen oplopen tot 70%. Naast de lage prijzen die Voordeeldrogisterij hanteert staan er elke week kortingsacties en dagaanbiedingen centraal bij Voordeeldrogisterij. Wees er daarom snel bij, want OP=OP en weg is pech bij Voordeeldrogisterij.

Goedkope drogisterij in A-merken
Een drogisterij online vinden waar uw favoriete drogisterij artikelen altijd in de aanbieding zijn? Voordeeldrogisterij is dé goedkope drogisterij in A-merken als Gillette, Nivea, L’oreal, Ariel, Oral B, Pampers, Dreft, Robijn & Veel meer! 

Sale! U-V zwemkleding

sale uv zwem

 

Naar de Sale!

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook