Leidapharm Neusspray Zoutoplossing Baby, Kind En Volwassenen 15ml

Leidapharm Zoutoplossing Voor Baby En Kind verdunt het ingedikt slijm in de neus, waardoor het neusslijm gemakkelijker afgevoerd kan worden, om vrijer te kunnen ademen door de neus. Het actieve bestanddeel in Leidapharm Zoutoplossing is keukenzout (natriumchloride). Keukenzout is een natuurlijk bestanddeel van vloeistoffen in ons lichaam. Zoutoplossing Leidapharm is dan ook geschikt voor gebruik door alle leeftijden, ook baby's.De oplossing is verpakt in een handige doseerspray. Deze doseerspray geeft per pufje de juiste hoeveelheid zoutoplossing voor een goede werking.

€ 2.01

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Valdispert Kids Rust 150ml

ToepassingValdispert Kids Rust is rustgevend en bevordert een gezonde nachtrust. DoelgroepKinderen DoseringBij onrust overdag:Kinderen van 1 – 4 jaar: 2 x per dag 5 ml.Kinderen van 5 – 8 jaar: 2 à 3 x per dag 5 ml.Kinderen van 9 – 12 jaar: 3 x per dag 5 ml.Voor een gezonde nachtrust: één uur vóór het slapen:Kinderen van 1 – 4 jaar: 10 ml.Kinderen van 5 – 8 jaar: 15 ml.Kinderen van 9 – 12 jaar: 20 ml.€ 8.43

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Sambucol For Kids Siroop 120ml

Sambucol Kids SiroopMet vlierbessen en vitamine C, draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.Sambucol Kids vlierbessensiroop draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Het heeft een lekkere vlierbessen smaak en makkelijk in te nemen en te dosering. De samenstelling is speciaal voor kinderen en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

€ 12.38

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Vitals Elke Dag Junior Kauwtabletten 30ktabl

• nu met verbeterde smaak!• met de biologische actieve vorm van B2, B6, B12 en folaat• een breed spectrum aan mineralen• bevat maar liefst 10 mcg vitamine D3 en 20 mcg vitamine K2 per tablet• aangevuld met natuurlijke luteïne en zeaxanthine• vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen!

€ 10.88

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Bach Rescue Kids Druppels 10ml

Er zijn momenten waarop kinderen gespannen en onrustig kunnen zijn, zoals de eerste dag naar school, een toets, een spreekbeurt, een spannende schoolreis of een belangrijke wedstrijd. Rescue Kids is een natuurlijke rustgever die kinderen helpt te ontspannen en rustig te blijven.Rescue Kids, een nieuwe creatie van Bach op basis van natuurlijke ingrediënten, is een combinatie van dezelfde vijf bloesem essences als de overige Rescue producten: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Rescue Kids speciaal voor kinderen is een alcoholvrije variant.

€ 10.43

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Davitamon Junior 3 Kauwvitamines Omega 3 en Visolie Voor Kinderen 60caps

Voor kinderen in de groei is het belangrijk om naast voldoende vitamines en mineralen ook voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Een voedingssupplement met omega-3 vetzuur DHA kan hierbij helpen. Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie is een combinatie van vitamines, mineralen en zuivere visolie met omega-3 vetzuren. Deze samenstelling is o.a. goed voor de weerstand, het geheugen en draagt bij aan het concentratie- en leervermogen.

€ 14.95

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Dagravit Kids Gummies Dora 60stuks

Speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er Dagravit Kids-Xtra Multivitaminen Gummies. De gummies bevatten de belangrijke vitaminen en mineralenspeciaal afgestemd op kinderen, ter ondersteuning van hetimmuunsysteem en de groei*.De lekkere gummies hebben een heerlijke appelen kersensmaak. En zijn in de vorm van Dora en Diego.Kids-Xtra Multivitaminen Gummies: Ter ondersteuning van het immuunsysteem*** en de groei**

€ 7.92

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

VSM Kind Nisykind 120tabl

Indicatie: Homeopatisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopatische geneeswijze.Contraindicatie: Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij dit middel niet gebruikt mag worden.Dosering: 1-2, afhankelijk leeftijd.Max.dagdosering: 6-12Leeftijd: 0-6 jaarGebruiksadvies: half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en daarna doorslikken; in het begin om het uur tot maximale dagdosering, zie bijsluiter

€ 7.81

lees verder

Homeopathie
Product
 

Salus Floradix Kindervital 250ml

Multivitamine met calciumCalcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderenKindervital is een goed smakende multivitamine voor kinderen. Naast de vitamines A, B, C en D bevat deze vloeibare multi calcium. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Calcium draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden en vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium bij de mens in het algemeen.Kindervital is vloeibaar en makkelijk om in te nemen. Het bevat verschillende vruchtensapconcentraten en selectieve planten voor een aangename smaak.Kindervital is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen,kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

€ 12.60

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Davitamon Junior Kauwtabletten Banaan 3plus Vitamine Kinderen 120stuks

- Multivitamines met mineralen voor kinderen vanaf 3 jaar- Voor een goede weerstand- Groei en ontwikkeling van botten en sterke tanden Meer info:Omdat groeien niet vanzelf gaat, is het belangrijk dat kinderen voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen. Een voedingssupplement kan hierbij helpen. De uitgebalanceerde formule van Davitamon Junior 3+ KauwVitamines is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf 3 jaar. Met Davitamon Junior 3+ KauwVitamines geef je dan ook je kind een goede aanvulling op de voeding. Verkrijgbaar in de lekkere vruchtensmaken banaan, framboos en multifruit.Aanbevolen gebruik per dag1-2 kauwtabletten per dagInnemen tijdens of na de maaltijd,bij voorkeur niet op een lege maagAfgestemd op de behoeften van kinderen vanaf 3 jaarKan in combinatie met Davitamon Vitamine D gebruikt wordenDavitamon wil iedereen die zijn best doet om

€ 17.20

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Davitamon Junior Kauwtabletten Framboos *Bestekoop 120stuks

- Multivitamines met mineralen voor kinderen vanaf 3 jaar- Voor een goede weerstand- Sterke botten en tanden- Lekkere vitaminesMeer info:Omdat groeien niet vanzelf gaat, is het belangrijk dat kinderen voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen. Een voedingssupplement kan hierbij helpen. De uitgebalanceerde formule van Davitamon Junior 3+ KauwVitamines is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf 3 jaar. Met Davitamon Junior 3+ KauwVitamines geef je dan ook je kind een goede aanvulling op de voeding. Verkrijgbaar in de lekkere vruchtensmaken banaan, framboos en multifruit.

€ 16.49

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Davitamon Junior Kauwtabletten Framboos 60ktabl

- Multivitamines met mineralen voor kinderen vanaf 3 jaar- Voor een goede weerstand- Groei en ontwikkeling van botten - Voor ontwikkeling van sterke tandenMeer info:Omdat groeien niet vanzelf gaat, is het belangrijk dat kinderen voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen. Een voedingssupplement kan hierbij helpen. De uitgebalanceerde formule van Davitamon Junior 3+ KauwVitamines is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf 3 jaar. Met Davitamon Junior 3+ KauwVitamines geef je dan ook je kind een goede aanvulling op de voeding. Verkrijgbaar in de lekkere vruchtensmaken banaan, framboos en multifruit.Aanbevolen gebruik per dag1-2 kauwtabletten per dagInnemen tijdens of na de maaltijd,bij voorkeur niet op een lege maagAfgestemd op de behoeften van kinderen vanaf 3 jaarKan in combinatie met Davit

€ 9.75

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Daro Kind Thijmsiroop 200ml

Daro Thijmsiroop speciaal voor kinderen heeft een verzachtende invloed op keel- en luchtwegen. Daarnaast heeft de thijmsiroop een heerlijke smaak. Gebruiksaanwijzing:Baby's jonger dan 6 maanden, na doktersadvies Kinderen van 6 maanden tot 2 jaar, 2 theelepels, dosering 2-3 per dagKinderen van 2 tot 6 jaar, 2 theelepels, dosering 3-6 per dagKinderen van 6 tot 12 jaar, 1 eetlepel, dosering 2-4 per dagKinderen vanaf 12 jaar en volwassenen, 1 eetlepel, dosering 3-6 per dagLees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

€ 3.98

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Dagravit Kids Vitamine D Druppels Olie 0 4 Jaar 25ml

Opgroeiende baby's en jonge kinderen hebben voor de normale groei en ontwikkeling van het beendergestel voldoende vitamine D nodig. De Gezondheidsraad adviseert dan ook dat kinderen van 0 tot 4 jaar een aanvulling van 10 microgram vitamine D per dag gebruiken, tenzij ze dagelijks meer dan een halve liter zuigelingenvoeding of opvolgmelk drinken. De vitamine D druppels van Dagravit helpen tegemoet te komen aan deze specifieke behoefte van kinderen tot 4 jaar. De druppels op oliebasis zijn geur- en smaakloos en geschikt voor kindjes die nog niet kunnen kauwen.

€ 5.33

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Dagravit Kids xtra 6 12 Kauwtabletten 120stuks

Dagravit Kids-Xtra 6-12 jaar zijn lekkere kauwtabletten met framboossmaak, speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De kauwtabletten bevatten multivitaminen en mineralen ter ondersteuning van het immuunsysteem* en de groei** en speelt een rol bij de botaanmaak**.* Vitamine A, C en de mineralen zink en selenium dragen bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.** Vitamine D ondersteunt de groei en ontwikkeling van de het beendergestel bij kinderen.Daarnaast activeren de vitamines B1, B2, B3, B5, C en het mineraal jodium de natuurlijke energie in het lichaam. En zijn vitamine B11 en B12 goed voor de leerprestaties die op school geleverd moeten worden.

€ 11.61

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

Otrivin Baby Aspirator Neusjesreiniger Voor Baby s En Kinderen V.a. 0 Jaar 1 stuk

De Otrivin Baby Aspirator - Neusjesreiniger is een medisch hulpmiddel waarmee u zachtjes en hygiënisch het slijm uit het neusje van uw baby verwijdert. Kan goed helpen bij neusverstoppingen bij kinderen tot 2 jaar en is voorzien van een soepel wegwerpdopje met filter om het slijm te absorberen. De vorm van dit dopje is perfect aangepast aan het neusje van de baby. Het slijm verwijderen met de Neusjesreiniger is stap 2 van de Otrivin Baby manier om uw kindje weer vrijer te laten ademen. Stap 1 is het neusje bevochtigen en het slijm zacht maken met Otrivin Baby Monodose of Otrivin Baby Neusspray.

€ 8.24

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Dampo Kindersiroop 100ml

Verzacht de keel en verlicht de luchtwegen.Dit gezondheidsproduct is algemeen verkrijgbaar. Doelgroep KinderenSamenstelling Zoetstof: kandijsiroop, gezuiverd water, saponine, aroma's: tijmextract, zoethoutextract, sleutelbloemextract, natuurlijke menthol, anijsolie en eucalyptusolie, emulgator: ethanol, zuurteregelaars: geconcentreerd ammonia en ammonium chloride.Dosering Kinderen van 2-4 jaar: 5 ml per keer, maximaal 6-8 keer per 24 uur. Kinderen van 4-6 jaar: 5 ml per keer, maximaal 8-10 keer per 24 uur. Kinderen vanaf 6 jaar: 10 ml per keer, maximaal 5 maal per 24 uur.Verpakking Flacon à 100 ml met maatbekertje.Vorm SiroopKleur BruinMeer informatiewww.bayer.nl

€ 5.14

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Luis Protect Anti Luis Creme Lotion Met Anti Luis Kam 75ml

Lucovit Anti-Luis® is een medisch hulpmiddel speciaal ontwikkeld voor een pijnloze, snelle en gemakkelijke bestrijding van een besmetting met hoofdluis. De lotion kan veilig worden gebruikt door volwassenen, kinderen vanaf 6 maanden en zwangere vrouwen. Deze Anti-Luis® lotion werkt op basis van dimethicone. Dimethicone heeft een mechanisch werkingsmechanisme. Het omsluit de luizen en neten waardoor ze geen zuurstof meer krijgen en stikken. Het complex van etherische oliën maakt het haar soepel waardoor het haar niet gaat klitten. Hierdoor kunnen de luizen en neten gemakkelijk uitgekamd worden. De lotion zorgt ervoor dat de anti-luis kam moeiteloos door het haar glijdt, zelf bij lang, dik of krullend haar. Luizen en neten kunnen niet resistent worden voor dimethicone. De behandeling kan daarom zonder beperking herhaald worden.

€ 11.82

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Optimax Kinder Multivitamine Kauwtabletten Aardbei 180ktabl

Géén kunstmatige toevoegingen.Kauwbeertjes met een complete samenstelling: bevat alle onmisbare vitamines en mineralen voor weerstand en groei.Vanaf 1 jaar.Optimax is een verantwoorde keuze voor kinderen. Optimax kinderproducten bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Kinder Multivitaminen & Mineralen is speciaal samengesteld om kinderen te voorzien van voldoende vitamines en essentiële mineralen. De complete samenstelling met de vitamines A. C, D, E, K en het volledige B-complex en o.a ijzer, selenium en zink ondersteunt de groei, activeert de afweer en geeft energie. De kauwtabletten in beertjesvorm zijn gezond en hebben  een lekkere aardbeismaak. Geschikt voor kinderene vanaf 1 jaar. Voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar zijn er Optimax Scholieren Multi kauwtabletten. Gebruik :1 à 2 kauwtabletten per dag bij de maaltijd kauwen of met ruim water innemen.Houdt u aan de aanbevolen dosering.

€ 13.78

lees verder

Vitaminen voedingssupplementen
Product
 

VSM Derma Calendulan Billenzalf Kind 0 4 40gram

Calendulan billenzalf beschermt, verkoelt en verzacht de tere babyhuid. Het bevat zinkoxide voor een beschermend laagje op de billetjes. Calendulan billenzalf is geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik.ToepassingVSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige huid, met name op babybilletjes. IngrediëntenCalendulan billenzalf is een plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 5 gram Calendula officinalis extract (goudsbloem). Andere ingredienten zijn: paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorbitan stearate, cera alba, alcohol, aqua. Dosering en gebruiksaanwijzingMaak de billetjes bij elke luierwisseling goed schoon met overvloedig water en een washandje of babydoekje, ook als je kindje alleen geplast heeft. Laat de billetjes daarna goed drogen en breng vervolgens een flinke laag Calendulan billenzalf aan. Wil je extra voorzichtig omgaan met gevoelige plekje

€ 5.16

lees verder

Gezondheidsproducten
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook