Assortiment:

HEMA Baby Slofjes Grijs (grijs)

HEMA Baby Slofjes Grijs (grijs) nu voor slechts €10,-. Een paar lichtgrijs gebreide baby slofjes. Aan de voorkant zit een snoetje met oortjes. De slofjes zijn veterloos en hebben een zachte zool. De producteigenschappen: voering: volledig gevoerd. artikel nummer: 1000009622.

€ 10.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Babysloffen Gebroken Wit (gebroken wit)

HEMA Babysloffen Gebroken Wit (gebroken wit) nu voor slechts €10,-. Een paar witte babysloffen van zacht imitatiebont met een zachte zool. De producteigenschappen: voering: volledig gevoerd. artikel nummer: 1000010391.

€ 10.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Zonnepetje UPF 50 Bescherming Lichtgroen (lichtgroen)

HEMA Baby Zonnepetje UPF 50 Bescherming Lichtgroen (lichtgroen) nu voor slechts €5,-. Een groen baby zonnepetje met witte stippen en een klep aan de voorkant. Het petje heeft rondom een flap ter bescherming van de nek. Met UPF 50 bescherming. Hoe meer bescherming in de zon, hoe beter het is. Gebruik wel altijd een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor. In der loop der tijd kan de bescherming van het artikel verminderen. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 85% polyester / 15% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren. droogvoorschriften: mag niet in de droger. strijkvoorschriften: niet geschikt voor strijken. dessin: gestipt, . artikel nummer: 1000012412.

€ 5.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Babyhoedje Roze (roze)

HEMA Babyhoedje Roze (roze) nu voor slechts €6,-. Een wit babyhoedje met fluor roze strepen en een strik aan de voorkant. Het hoedje heeft twee koordjes om hem te bevestigen om het hoofdje. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: outside: 65% polyester / 35% katoen / inside: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. dessin: gestreept, . artikel nummer: 1000012408.

€ 6.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Babyhoedje Groen (groen)

HEMA Babyhoedje Groen (groen) nu voor slechts €6,-. Een lichtgroen babyhoedje met een bloemendessin aan de binnen- en buitenkant. Het hoedje heeft twee koordjes om hem te bevestigen om het hoofdje. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: outside: 65% polyester / 35% katoen / inside: 65% polyester / 35% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. dessin: bloemen, . artikel nummer: 1000012383.

€ 6.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Regenlaarzen Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Baby Regenlaarzen Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €10,-. Een paar blauwe plastic baby regenlaarsjes met een dessin van witte sterren. De laarsjes hebben een stevige oranje zool. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: plastic. artikel nummer: 1000012221.

€ 10.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Petje Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Baby Petje Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €5,-. Een donkerblauw baby petje met witte strepen en oortjes. Aan de achterkant zit elastiek zodat het petje goed blijft zitten. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: mag niet in de droger. strijkvoorschriften: geschikt voor lauw strijken. dessin: gestreept, . artikel nummer: 1000012381.

€ 5.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Zonnepetje UPF 50 Bescherming Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Baby Zonnepetje UPF 50 Bescherming Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €5,-. Een donkerblauw baby zonnepetje met witte sterren en een klep aan de voorkant. Het petje heeft rondom een flap ter bescherming van de nek. Met UPF 50 bescherming. Hoe meer bescherming in de zon, hoe beter het is. Gebruik wel altijd een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor. In der loop der tijd kan de bescherming van het artikel verminderen. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 85% polyester / 15% elastaan. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren. droogvoorschriften: mag niet in de droger. strijkvoorschriften: niet geschikt voor strijken. dessin: sterren, . artikel nummer: 1000012679.

€ 5.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Babyhoed UPF 50 Geel (geel)

HEMA Babyhoed UPF 50 Geel (geel) nu voor slechts €5,-. Een gele babyhoed met UPF 50 bescherming en een dessin van witte sterren. Hoe meer bescherming in de zon, hoe beter het is. Gebruik wel altijd zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. In de loop van de tijd kan de bescherming van het artikel verminderen. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: outside: 65% polyester / 35% katoen / lining: 65% polyester / 35% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. dessin: sterren, . artikel nummer: 1000012809.

€ 5.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Babyhoed Donkerblauw (donkerblauw)

HEMA Babyhoed Donkerblauw (donkerblauw) nu voor slechts €5,-. Een blauwe babyhoed met UPF 50 bescherming en een wit dessin van duikboten. Hoe meer bescherming in de zon, hoe beter het is. Gebruik wel altijd zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. In de loop van de tijd kan de bescherming van het artikel verminderen. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: outside: 65% polyester / 35% katoen / lining: 65% polyester / 35% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 30°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. dessin: dessin, . artikel nummer: 1000012808.

€ 5.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Babyhoed UPF 50 Roze (roze)

HEMA Babyhoed UPF 50 Roze (roze) nu voor slechts €6,-. Een roze babyhoed met UPF 50 bescherming en een meerkleurig dessin van bloemen. Hoe meer bescherming in de zon, hoe beter het is. Gebruik wel altijd zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. In de loop van de tijd kan de bescherming van het artikel verminderen. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: outside: 65% polyester / 35% katoen / lining: 65% polyester / 35% katoen. wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken. droogvoorschriften: geschikt voor drogen op een hoge temperatuur. strijkvoorschriften: geschikt voor warm strijken. dessin: bloemen, . artikel nummer: 1000012807.

€ 6.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Sandalen Groen (groen)

HEMA Baby Sandalen Groen (groen) nu voor slechts €12,5,-. Een paar donkergrijze baby sandalen met een harde zool. De sandaal heeft een enkelbandje en teenbandjes, die sluiten met klittenband. De producteigenschappen: artikel nummer: 1000012847.

€ 12.50

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Regenlaarzen Oranje (oranje)

HEMA Baby Regenlaarzen Oranje (oranje) nu voor slechts €14,-. Een paar rubberen baby laarzen met een stevige zool. De laarzen zijn oranje met blauw en rondom de zool zit een lichtblauwe streep. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: rubber. voering: volledig gevoerd. artikel nummer: 1000011273.

€ 14.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Sneakers Roze (roze)

HEMA Baby Sneakers Roze (roze) nu voor slechts €12,-. Een paar roze baby sneakers met een harde witte zool. De schoenen hebben een zwart tweed dessin en een vetersluiting. De producteigenschappen: voering: volledig gevoerd. type sluiting: veter, . artikel nummer: 1000009619.

€ 12.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Slofjes Gebroken Wit (gebroken wit)

HEMA Baby Slofjes Gebroken Wit (gebroken wit) nu voor slechts €10,-. Een paar gebroken witt gebreide baby slofjes. Aan de voorkant zit een snoetje met oortjes. De slofjes zijn veterloos en hebben een zachte zool. De producteigenschappen: voering: volledig gevoerd. artikel nummer: 1000009617.

€ 10.00

lees verder

Accessoires
Product
 

HEMA Baby Schoenen Lichtblauw (lichtblauw)

HEMA Baby Schoenen Lichtblauw (lichtblauw) nu voor slechts €10,-. Een paar lichtblauwe baby schoentjes met een zachte zool. De schoenen zijn veterloos en hebben een sterrendessin. De producteigenschappen: voering: volledig gevoerd. artikel nummer: 1000009611.

€ 10.00

lees verder

Accessoires
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook