Eenvoudig Decouperen Decoupage Uil

Maak deze uil prachtig door deze zelf te versieren met stickertjes en patronen. Decoupage voor kinderen is nu makkelijk met deze alles-in-1 set van Melissa & Doug. In een handomdraai maak jij een prachtig kunstwerk. In de decoupageset zit al uit gesneden patronen en stickers, een sponskwastje, een potje glitterlijm en handige tips en instructies (NL). Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

€ 8.95

Lees verder

Decoupage
Product
 

Kikkerschep Geel

Ga vrolijk het strand op met deze kikkerschep. Het blad heeft een prachtig vormpje met een kikkergezicht. Ongeveer 56 cm groot en ook in andere kleuren verkrijgbaar. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

€ 4.99

Lees verder

Strand Speelgoed
Product
 

Kikkerschep Groen

Een prachtige schep voor de kleintjes om zelf in de tuin of op het strand te gebruiken. Het schepje heeft een vrolijk kikkerdesign met een anti-slip handgreep. Ongeveer 56 cm lang. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

€ 4.99

Lees verder

Strand Speelgoed
Product
 

Plastic speelfiguur pegasus paard met vleugels 16,5 cm

Plastic pegasus paard met vleugels 16,5 cm. Plastic pegasus paard met vleugels van 16,5 x 21 x 10 cm groot.

€ 16.99

Lees verder

Speelgoed Speelfiguren sets
Product
 

Kikkerschep Roze

Een strandschep waar het blad een vrolijk kikkergezichtje heeft. Knutsel zelf je eigen zandwerk met deze kikkerschep. De kikkerschep is ongeveer 56 cm lang. Ook te krijgen een groter variant en andere kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

€ 4.99

Lees verder

Strand Speelgoed
Product
 

Cowboyboot Brown

Bruin leren cowboylaarsje. Sluiting middels klittenband aan de zijkant.Het Aapie babyslofje 'Cowboyboot Brown' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 22.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Pink Pump

Stijlvolle Sweakers? voor de diva aan de waterkant. Paraderen langs mamma en alle toffe peren. Zonder gestuntel of glijpartijen de gladde vloeren trotseren. Deze Sweakers? zijn voor zwemmen, wat helmen zijn voor ski?n, maar dan hip en mooi.

€ 19.95

Lees verder

Sweakers
Product
 

Artic Daisy Stone

Grijs leren babyslofje met zilveren bloem. Sluiting door elastische enkelband.Deze slofjes zijn van binnen geheel gevoerd met een winterwarme voering.Het Aapie babyslofje 'Artic Daisy Stone' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 19.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Winterboot Indian Marine

Marineblauw leren laarsje met trendy franjes. Perfecte sluiting middels twee elastieken.Deze slofjes zijn van binnen geheel gevoerd met een bruine winterwarme voering.Het Aapie babyslofje 'Winterboot Indian Marine' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 22.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Turquoise Sport

Lief en sportief, de Sweakers? voor de echte hartendief. Vrij spelen zonder dat mamma?s hartje breekt omdat ze niet meer bang hoeft te zijn dat je uitglijdt over de gladde vloer, zwemmen is nu echte ?fun?. Deze Sweakers? zijn voor zwemmen, wat helmen zijn voor ski?n, maar dan hip en leuk.

€ 19.95

Lees verder

Sweakers
Product
 

Happy Flower Brown

Bruin leren babyslofje met wit/roze bloemetjes. Sluiting door elastische enkelband.Het Aapie babyslofje 'Happy Flower Brown' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 15.49

Lees verder

Babykleding
Product
 

Rockstar Black

Zwart leren babyslofje met geborduurde tekst. Sluiting door elastische enkelband.Het Aapie babyslofje 'Rockstar Black' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 16.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Blossom Star Pink

Roze leren ballerina slofje met witte ster en klittenband sluiting.Het Aapie babyslofje 'Blossom Star Pink' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 18.49

Lees verder

Babykleding
Product
 

Blossom Star White

Wit leren ballerina slofje met zilveren ster en klittenband sluiting.Het Aapie babyslofje 'Blossom Star White' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 18.49

Lees verder

Babykleding
Product
 

Winterboot Star Pink

Roze leren laarsje met witte ster. Perfecte sluiting middels twee elastieken.Deze slofjes zijn van binnen geheel gevoerd met een witte winterwarme voering.Het Aapie babyslofje 'Winterboot Star Pink' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 22.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Cowboyboot Stone

Antraciet leren cowboylaarsje. Sluiting middels klittenband aan de zijkant.Het Aapie babyslofje 'Cowboyboot Stone' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 22.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Winterboot Africa

Winterlaarsje met trendy print. Perfecte sluiting middels twee elastieken.Deze slofjes zijn van binnen geheel gevoerd met een witte winterwarme voering.Het Aapie babyslofje 'Winterboot Africa' is gemaakt van textiel met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 19.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Star Madrid

Sportief wit/blauw leren babyslofje met marineblauwer ster. Sluiting door elastische enkelband.Het Aapie babyslofje 'Star Madrid' is gemaakt van 100% zacht leer met suède antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

€ 16.99

Lees verder

Babykleding
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook