Prénatal sale januari! 20% korting op alle Prénatal slabs

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Prénatal sale januari! 20% korting op alle Prénatal slabs

 

Het slabbetje, alle ouders hebben ze nodig voor hun kleine kinderen. Er zijn slabbetjes in verschillende maten en materialen Bijvoorbeeld  gemaakt van plastic, erg makkelijk schoon te houden. Of een slabbetje mouwtjes, om het kind optimaal te beschermen tegen eten en vocht.

Tijdens de Prénatal sale januari! 20% korting op alle Prénatal slabs

Prénatal: marktleider op het gebied van babyartikelen voor (aankomende) jonge ouders en met een naamsbekendheid van maar liefst 98%.  Prénatal bestaat 50 jaar en heet iedere klant en iedere nieuwe baby vanuit een warm hart welkom. Ze kenmerken zich door innovatieve producten, deskundig advies en oprechte aandacht. In Nederland heeft Prénatal 20 warenhuizen en 39 stadswinkel. Daarnaast heeft Prénatal een erg goedlopende webshop waar alle producten verkrijgbaar zijn.

Prénatal wat jonge of aanstaande ouders voor hun kinderen nodig hebben van kinderwagens, autostoelen en boxen tot positiemode en babykleertjes. Naast alle grote bekende A-merken voert Prénatal ook een uitgebreide huiscollectie en biedt haar klant daarmee kwaliteit voor een leuke prijs. Het hele jaar door verrast Prénatal haar klanten met interessante acties en aanbiedingen.

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook