Prénatal sale januari! 20% korting op Philips Avent flessen en flesspenen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

 

 

Een geschikt flesje voor je kindje. De verschillende startsets zijn al vanaf de geboorte te gebruiken. Het uiterlijk past bij de eerste maanden, maar er zijn ook spenen die lijken op de borst waardoor het aanleggen makkelijker is. De flessen zijn te verkrijgen in kleuren als blauw, roze en doorzichtig. Daarnaast vind je hier ook de verschillende flesspenen ter vervanging van de oude spenen en de benodigdheden om de fles schoon te houden.

Tijdens de Prénatal sale januari! 20% korting op Philips Avent flessen en flesspenen

Prénatal: marktleider op het gebied van babyartikelen voor (aankomende) jonge ouders en met een naamsbekendheid van maar liefst 98%.  Prénatal bestaat 50 jaar en heet iedere klant en iedere nieuwe baby vanuit een warm hart welkom. Ze kenmerken zich door innovatieve producten, deskundig advies en oprechte aandacht. In Nederland heeft Prénatal 20 warenhuizen en 39 stadswinkel. Daarnaast heeft Prénatal een erg goedlopende webshop waar alle producten verkrijgbaar zijn.

Prénatal wat jonge of aanstaande ouders voor hun kinderen nodig hebben van kinderwagens, autostoelen en boxen tot positiemode en babykleertjes. Naast alle grote bekende A-merken voert Prénatal ook een uitgebreide huiscollectie en biedt haar klant daarmee kwaliteit voor een leuke prijs. Het hele jaar door verrast Prénatal haar klanten met interessante acties en aanbiedingen.

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook