zoek produkt:

Liefste Oma Hanger met Geboortesteentjes

Perfect cadeau voor Oma, een stalen hanger met de tekst Liefste Oma erop, en natuurlijk een hartje in het midden. Bovenin kun je tot 5 steentjes kiezen, die de kleinkinderen van Oma voorstellen. Zo kan Oma haar lieverdjes overal bij zich dragen! En komt er een extra kleinkindje? Dan koop je gewoon een steentje erbij, is Oma´s ketting weer compleet. Exclusief de ketting, je ontvangt de hanger, met de geboortesteentjes die jij kiest. Wil je de achterzijde ook gegraveerd hebben, bestel er dan de achterzijde gravering bij: Achterkant graveren.

€ 19.95

Naar mamakado

Kettingen Hangers met Geboortestenen
Product
 

A piece of me is in Heaven Herdenken

Ontzettend simpel, maar wel krachtig... een RVS hartje met de tekst ´´a piece of me is in heaven´´. Wanneer je iemand verliest van wie je vreselijk houdt, is het fijn iets bij je te dragen dat aangeeft dat je ze niet vergeet. Voor je gevoel sterft er een stukje van jezelf. Voor deze gelegenheden zijn deze kleine hangertjes mooi. Een attent kleinood om te geven op een begrafenis of crematie, of aan iemand die het moeilijk heeft met een recent verlies. Dat kan voor een miskraam zijn, voor het verlies van een ouder, een kind, of welke andere geliefde dan ook. De steen van de maand staat in dit geval voor de sterfmaand.

€ 16.95

Naar mamakado

Kettingen Hangers met Tekst Graveren
Product
 

Sleutelhanger Graveren

Een sleutelring, met daaraan een Eternity Circle van staal die gegraveerd kan worden zoals jij wilt. Denk aan de namen van de kinderen, een korte spreuk, een datum waarop je de sleutels van je nieuwe huis kreeg, de coördinaten van je huisje, een ´drive safe´ berichtje... verzin het zelf maar! De hanger is van RVS, en de achterkant is mat. Inclusief de sleutelring.

€ 18.00

Naar mamakado

Overig Accessoires
Product
 

Hartje Graveren met Naam

Een klassieker: een hartje met een naam erin gegraveerd. Vul de naam in bij het bestellen en wij graveren het op het hartje voor je. Dit hartje is gemaakt van Edelstaal, en blijft daardoor altijd mooi. De diameter van het hartje is op zijn breedst 17mm, leuk voor aan een armband, of aan een ketting. Exclusief ketting.

€ 9.95

Naar mamakado

Kettingen Hangers met Namen Graveren
Product
 

Zilveren Camera Bedel met Slotje

Mooie Zilveren Bedel van een Camera, met een slotje om hem zo aan de armband te klikken. Afmetingen: 19x19 mm, gemeten zonder slotje.

€ 48.95

Naar mamakado

Bedelarmband Bedels met Slotje
Product
 

Familie Armbandje 1 Geboortesteen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 1 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentje in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltje, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 28.95

Naar mamakado

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Familie Armbandje 2 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 2 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 31.95

Naar mamakado

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Familie Armbandje 3 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 3 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 34.95

Naar mamakado

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Familie Armbandje 4 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 4 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 36.95

Naar mamakado

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Familie Armbandje 5 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 5 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde.

€ 38.95

Naar mamakado

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook