Familie Armbandje 3 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 3 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 34.95

Lees verder

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

A piece of me is in Heaven Herdenken

Ontzettend simpel, maar wel krachtig... een RVS hartje met de tekst ´´a piece of me is in heaven´´. Wanneer je iemand verliest van wie je vreselijk houdt, is het fijn iets bij je te dragen dat aangeeft dat je ze niet vergeet. Voor je gevoel sterft er een stukje van jezelf. Voor deze gelegenheden zijn deze kleine hangertjes mooi. Een attent kleinood om te geven op een begrafenis of crematie, of aan iemand die het moeilijk heeft met een recent verlies. Dat kan voor een miskraam zijn, voor het verlies van een ouder, een kind, of welke andere geliefde dan ook. De steen van de maand staat in dit geval voor de sterfmaand.

€ 16.95

Lees verder

Kettingen Hangers met Tekst Graveren
Product
 

Familie Armbandje 4 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 4 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 36.95

Lees verder

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Familie Armbandje 5 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 5 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde.

€ 38.95

Lees verder

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Familie Armbandje 2 Geboortestenen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 2 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentjes in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltjes, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 31.95

Lees verder

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Familie Armbandje 1 Geboortesteen

Zo´n lief armbandje dit, een fijn schakeltje met 1 SWAROVSKI® ELEMENTS geboortesteentje in het midden. Om altijd te dragen, naast je horloge bijvoorbeeld. Of als stapelarmbandje met meerdere van dit soort fijne schakeltjes. Gemaakt van echt zilver (.925 zilver). Om het af te maken, plaatsen we bij het slotje een extra SWAROVSKI® ELEMENTS kraaltje, als kleuraccentje. Kijk op de andere plaatjes voor de geboortekleuren. In deze linkjes, gebruikt SWAROVSKI® de donkerrode voor zowel Januari als Juli, dus deze geboortekleuren zijn exact hetzelfde. Kijk ook eens naar onze andere geboortesteen armbandjes in deze serie: Familie Geboortesteen Armbandjes

€ 28.95

Lees verder

Armbanden Moederarmbanden Overig
Product
 

Sleutelhanger Graveren

Een sleutelring, met daaraan een Eternity Circle van staal die gegraveerd kan worden zoals jij wilt. Denk aan de namen van de kinderen, een korte spreuk, een datum waarop je de sleutels van je nieuwe huis kreeg, de coördinaten van je huisje, een ´drive safe´ berichtje... verzin het zelf maar! De hanger is van RVS, en de achterkant is mat. Inclusief de sleutelring.

€ 18.00

Lees verder

Overig Accessoires
Product
 

Zilveren Camera Bedel met Slotje

Mooie Zilveren Bedel van een Camera, met een slotje om hem zo aan de armband te klikken. Afmetingen: 19x19 mm, gemeten zonder slotje.

€ 48.95

Lees verder

Bedelarmband Bedels met Slotje
Product
 

M'amour Moeder Hanger Zilver, met diamant

Het befaamde ontwerp van M´amour is hier schitterend geaccentueerd met een briljantje (SI kwaliteit, 0.01 karaat). De hanger staat symbool voor de sterke band tussen moeder en haar kinderen, en moeder zal haar ogen niet droog kunnen houden als ze dit cadeau krijgt. Perfect cadeautje voor moeder bij diverse gelegenheden, zoals Moederdag, haar verjaardag of de geboorte van een kind. Alleen de hanger, ketting is apart verkrijgbaar.

€ 118.00

Lees verder

Kettingen Hangers met Symbolen
Product
 

Engelsrufer Hart Bedel met Vleugel

Lief zilveren bedeltje, van een hartje met een patroon van vleugels op de helft daarvan. Gemaakt van echt zilver, en voorzien van een karabijnhaakje om hem zo aan je engelsrufer bedelarmband te haken. Afmetingen: 12mm (alleen bedeltje, exclusief haakje gemeten).

€ 29.00

Lees verder

Bedelarmband Bedels met Slotje
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook