Opruiming! Commode Anett White Wash

Commode Anett van het merk Bebies First in een white wash uitvoering heeft een natuurlijke en basic uitstraling. Eigenschappen Commode Anett: Afmetingen commode: 78 x 55 x 90 cm (LxBxH).  Doordat de commode geheel open is, kan deze ook als extra opbergkastje of als bijzettafel gebruikt worden.

€ 69.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Bebies First Commode Nick

De commode Nick, van Bebies First, heeft een strakke uitstraling. De commode is wit van kleur en is daardoor in elk interieur te gebruiken. Door de zilveren handgrepen behoudt de commode een tijdloze uitstraling en kan je hier jaren mee vooruit!Aan opbergruimte is er geen gebrek. Zo beschikt de commode over 3 ruime opberglades.Voor nog meer opbergruimte is er optioneel een wandrek bij te bestellen. Zo creëer je meer werkruimte op de baby commode en kan jij je kindje veilig verschonen én toch alles bij de hand hebben.Net zoals de andere meubels uit de babykamer Nick is ook de commode gemaakt van folie overtrokken MDF.Afmetingen (HxBxD):92 x 115 x 53 cmKijk voor ons ruime aanbod in accessoires verder op onze website en maak zo de commode Nick helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 229.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Bebies First Commode Tamara

De meubels uit de Tamara babykamer serie van het merk Bebies First hebben een klassieke uitstraling en zijn uitgevoerd in wit/grey oak. Eigenschappen Commode Babykamer Tamara: Afmetingen commode:  94 x 115 x 55 cm (HxBxD)  De commode wordt geleverd exclusief opzetkast! Deze commode is voorzien van 2 laden en 2 deuren De ruime opzetkast (niet inbegrepen) is handig voor de verzorgingsartikelen en/of accessoires Afmeting commode inclusief opzetkast*: 156 x 115 x 55 cm (HxBxD) * Opzetkast is los verkrijgbaar.

€ 239.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Bebies First Commode Vicky

De meubels uit de Vicky babykamer serie in de kleur wit van het merk Bebies First hebben een moderne en strakke uitstraling en zijn uitgevoerd in folie overtrokken MDF. Eigenschappen Commode Babykamer Vicky: Afmetingen commode: 92x115x53 cm (HxBxD) De commode heeft 3 ruime laden   Wandrek is los verkrijgbaar. 

€ 319.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Bebies First Commode Opzetkast Timo

De meubels uit de Timo babykamer serie van het merk Bebies First hebben een klassieke uitstraling en zijn uitgevoerd in wit/grey oak. Deze opzetkast kan op de commode van babykamer Timo gezet worden voor een leuk extra kastje boven de commode. Eigenschappen Opzetkast Babykamer Timo: De ruime opzetkast is erg praktisch, u kunt hierin allerlei kleine spulletjes zetten die handig zijn om binnen handbereik te hebben, zoals verzorgingsartikelen en/of accessoires. Afmeting opzetkast: 62 x 115 cm (HxB) Afmeting opzetkast inclusief commode*: 156 x 115 x 55 cm (HxBxD)   * Let op! U kunt de opzetkast niet zonder de commode gebruiken, de commode is los leverbaar. Tevens is de middelste plank wit gekleurd, dit is helaas (nog) niet zichtbaar op de foto's. Dit is een wijziging vanuit de leverancier.

€ 49.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Bebies First Commode Opzetkast Tamara

De meubels uit de Tamara babykamer serie van het merk Bebies First hebben een klassieke uitstraling en zijn uitgevoerd in wit/grey oak. Deze opzetkast kan op de commode van babykamer Tamara gezet worden voor een leuk extra kastje boven de commode. Eigenschappen Opzetkast Babykamer Tamara: De ruime opzetkast is erg praktisch, u kunt hierin allerlei kleine spulletjes zetten die handig zijn om binnen handbereik te hebben, zoals verzorgingsartikelen en/of accessoires. Afmeting opzetkast: 62 x 115 cm (HxB) Afmeting opzetkast inclusief commode*: 156 x 115 x 55 cm (HxBxD) * Let op! U kunt de opzetkast niet zonder de commode gebruiken, de commode is los leverbaar.

€ 49.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Zara Commode

Handige commode uit de serie Zara van Bebies First. De commode wordt geleverd inclusief bladvergroter. Dankzij deze bladvergroter kan jij je kindje gemakkelijk verschonen en ligt deze altijd veilig op de commode.

€ 575.00

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Tess Commode

Deze commode Tess heeft wat kleine beschadigingen maar is nog prima te gebruiken. De comomode is alleen af te halen in filieaal Sliedrecht en heeft geen garantie ! . De commode is gemaakt van meubelplaat overtrokken met folie in de kleur wit.Voorzien van 1 ruim open vak en 2 deuren. Genoeg opbergruimte dus!  

€ 119.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

New York Commode

De meubels van de babykamer  New York, van het merk Bebies First, hebben een moderne en strakke uitstraling. De grijze lederen handgreepjes en de schuine pootjes geven een apart en stoer accent. De meubels zijn wit met grijs. Eigenschappen Commode Babykamer New York:  Afmetingen commode: 97 x 90 x 52 cm (HxBxD) De commode heeft 3 diepe laden. Eigenschappen van meubeltjes vervaardigd uit meubelplaat/spaanplaat: Herkenbaar: houtnerf niet zichtbaar, verbindingen van 90 graden; Afwerking: meubelplaat / spaanplaat voorzien van fineerlaag; Fineerlaag: aanwezigheid van lijmresten;  Eigenschappen: deze meubeltjes kunnen mogelijk gevoelig zijn voor stoten. Stukjes fineer kunnen hierdoor wegspringen;  Onderhoud: eventuele lijmresten kunt u verwijderen met een mild schoonmaakmiddel en lauwwarm water. Na wrijven met een zachte droge doek. 

€ 280.00

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product
 

Bebies First Commode Nicky

Commode Nicky uit de babykamer serie van het merk Bebies First heeft een luxe uitstraling en zijn gemaakt van folie overtrokken MDF. Uiitgevoerd met 3 grote laden. Afmetingen (HxBxD): 92x95x53 cm

€ 289.99

lees verder

Baby en peuterCommodes Bebies First
Product