Assortiment:

Quax 3 Deurskast Loft White

Quax 3-Deurskast Loft White heeft een minimalistische uitstraling en is voorzien van massief beuken pootjes. Deze minimalistische woonstijl is helemaal van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Deze strakke kast beschikt over vier greeploze draaideuren en een open vak. De deurtjes zijn voorzien van een mooi push system en beschikken over een fijne indeling. De kast bestaat uit vier kledingroedes, vier vaste legplanken en vier mobiele legplanken.  Afmetingen: 146 x 57 x 190 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Loft collectie. De Quax Loft serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Antracite en White. Het matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Loft White helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 749.99

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 Deurskast Loft Grey

Quax 2-Deurskast Loft Grey heeft een minimalistische uitstraling en is voorzien van massief beuken pootjes. Deze minimalistische woonstijl is helemaal van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Deze strakke kast beschikt over drie greeploze draaideuren en een open vak. De deurtjes zijn voorzien van een mooi push system en beschikken over een fijne indeling. De kast bestaat uit twee kledingroedes bovenin, drie vaste legplanken en drie mobiele legplanken.  Afmetingen: 96 x 57 x 190 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Loft collectie. De Quax Loft serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Antracite en White. Het matras en overige aankleding is los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Loft Grey helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 565.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 Deurskast Loft Antracite

Quax 2-Deurskast Loft Antracite heeft een minimalistische uitstraling en is voorzien van massief beuken pootjes. Deze minimalistische woonstijl is helemaal van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Deze strakke kast beschikt over drie greeploze draaideuren en een open vak. De deurtjes zijn voorzien van een mooi push system en beschikken over een fijne indeling. De kast bestaat uit twee kledingroedes bovenin, drie vaste legplanken en drie mobiele legplanken.  Afmetingen: 96 x 57 x 190 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Loft collectie. De Quax Loft serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Antracite en White. Het matras en overige aankleding is los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Loft Antracite helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 565.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 Deurskast Loft White

Quax 2-Deurskast Loft White heeft een minimalistische uitstraling en is voorzien van massief beuken pootjes. Deze minimalistische woonstijl is helemaal van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Deze strakke kast beschikt over drie greeploze draaideuren en een open vak. De deurtjes zijn voorzien van een mooi push system en beschikken over een fijne indeling. De kast bestaat uit twee kledingroedes bovenin, drie vaste legplanken en drie mobiele legplanken.  Afmetingen: 96 x 57 x 190 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Loft collectie. De Quax Loft serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Antracite en White. Het matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Loft White helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 524.99

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 3 Deurskast Trendy Royal Oak

Quax 3-Deurskast Trendy Royal Oak is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 152 x 52 x 198 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Trendy collectie. De Quax Trendy baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, bedrekje, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Bovendien is de Quax Trendy collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Trendy peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 2 lades, nachtkastje en bureau en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Het matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 3-Deurskast Trendy Royal Oak helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 985.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 3 Deurskast Trendy Griffin Grey

Quax 3-Deurskast Trendy Griffin Grey is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 152 x 52 x 198 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Trendy collectie. De Quax Trendy baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, bedrekje, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Bovendien is de Quax Trendy collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Trendy peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 2 lades, nachtkastje en bureau en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Het matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 3-Deurskast Trendy Griffin Grey helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 985.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 Deurskast Trendy Griffin Grey

Quax 2-Deurskast Trendy Griffin Grey is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 110 x 52 x 98 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Trendy collectie. De Quax Trendy baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, bedrekje, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Bovendien is de Quax Trendy collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Trendy peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 2 lades, nachtkastje en bureau en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Het matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Trendy Griffin Grey helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 825.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 3 Deurskast Trendy White

Quax 3-Deurskast Trendy White is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 152 x 52 x 198 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Trendy collectie. De Quax Trendy baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, bedrekje, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Bovendien is de Quax Trendy collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Trendy peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 2 lades, nachtkastje en bureau en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Het matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 3-Deurskast Trendy White helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 985.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 Deurskast Trendy White

Quax 2-Deurskast Trendy White is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 110 x 52 x 98 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Trendy collectie. De Quax Trendy baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, bedrekje, commode, bladvergroter, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Bovendien is de Quax Trendy collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Trendy peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 2 lades, nachtkastje en bureau en is verkrijgbaar in de kleuren white, griffin grey en royal oak. Het matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Trendy White helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 825.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 3 Deurskast Indigo White

De Quax 3 Deurskast Indigo White is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 152 x 55 x 198 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Indigo collectie. De Quax Indigo baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Bovendien is de Quax Indigo collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Indigo peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 3 lades, nachtkastje, bureau, boekenkast en speelgoedkist en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 3-Deurskast Indigo Moonshadow helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 999.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 3 Deurskast Indigo Moonshadow

Quax 3-Deurskast Indigo Moonshadow is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 152 x 55 x 198 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Indigo collectie. De Quax Indigo baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Bovendien is de Quax Indigo collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Indigo peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 3 lades, nachtkastje, bureau, boekenkast en speelgoedkist en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 3-Deurskast Indigo Moonshadow helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 999.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 Deurskast Indigo Moonshadow

Quax 2-Deurskast Indigo Moonshadow is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 110 x 55 x 198 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Indigo collectie. De Quax Indigo baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Bovendien is de Quax Indigo collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Indigo peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 3 lades, nachtkastje, bureau, boekenkast en speelgoedkist en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Indigo Moonshadow helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 799.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 Deurskast Indigo White

Quax 2-Deurskast Indigo White is een echte eye catcher in de babykamer. Deze strakke kast is gemaakt van MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge massief beuken poten, waardoor de kast extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen: 110 x 55 x 198 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Indigo collectie. De Quax Indigo baby serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Bovendien is de Quax Indigo collectie ook beschikbaar voor peuters en tieners! Handig, want op deze manier kun je langer plezier hebben van deze tijdloze meubelcollectie. De Quax Indigo peuter/tiener serie bestaat uit een eenpersoonsbed, 1-deurskast met 3 lades, nachtkastje, bureau, boekenkast en speelgoedkist en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-Deurskast Indigo White helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

€ 799.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 3 Deurs Kast Havana Moonshadow

Quax 3-deurs Kast Havana Moonshadow is een echte eye catcher in de babykamer. Deze stoere kast heeft een industriële uitstraling. De industriële woonstijl is helemaal iets van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Quax 3-deurs Kast Havana Moonshadow is gemaakt van gelakt MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 3 legplanken. De stoere kast staat op hoge zwarte metalen poten, waardoor het extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen (HxBxL): 140 x 57 x 197 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Havana collectie. De Quax Havana serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 3-deurs Kast Havana Moonshadow helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!  

€ 1250.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 3 Deurs Kast Havana White

Quax 3-deurs Kast Havana White is een echte eye catcher in de babykamer. Deze stoere kast heeft een industriële uitstraling. De industriële woonstijl is helemaal iets van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Quax 3-deurs Kast Havana White is gemaakt van gelakt MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 3 legplanken. De stoere kast staat op hoge zwarte metalen poten, waardoor het extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen (HxBxL): 140 x 57 x 197 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Havana collectie. De Quax Havana serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 3-deurs Kast Havana White helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!  

€ 1150.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 deurs Kast Havana Moonshadow

Quax 2-deurs Kast Havana Moonshadow is een echte eye catcher in de babykamer. Deze stoere kast heeft een industriële uitstraling. De industriële woonstijl is helemaal iets van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Quax 2-deurs Kast Havana Moonshadow is gemaakt van gelakt MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge zwarte metalen poten, waardoor het extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen (HxBxL): 94 x 57 x 197 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Havana collectie. De Quax Havana serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-deurs Kast Havana White helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!  

€ 925.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Quax 2 deurs Kast Havana White

Quax 2-deurs Kast Havana White is een echte eye catcher in de babykamer. Deze stoere kast heeft een industriële uitstraling. De industriële woonstijl is helemaal iets van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? Quax 2-deurs Kast Havana White is gemaakt van gelakt MDF en beschikt over een fijne indeling. Aan de bovenzijde van de kast bevindt zich een roede en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. De stoere kast staat op hoge zwarte metalen poten, waardoor het extra ruimtelijk oogt.  Afmetingen (HxBxL): 94 x 57 x 197 cm Fan van deze stijl? Bekijk dan ook de rest van de Quax Havana collectie. De Quax Havana serie bestaat uit een ledikant, doorgroeiledikant, commode, 2-deurs kast en 3-deurskast en is verkrijgbaar in de kleuren white en moonshadow. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak de Quax 2-deurs Kast Havana White helemaal compleet!Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!  

€ 850.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Quax
Product
 

Bopita 2 Deurskast Country White

Bopita 2-Deurskast Country Met de serie Country van Bopita heb je de perfecte combi van landelijk en mooi vintage.  De serie kenmerkt zich door de licht opgeschuurde randen en accenten. Hierdoor komt de mooie vintage look goed naar voren, door de kleine pootjes en sierlijst straalt de kast ook een landelijke sfeer uit. Achter de 2 deuren bevinden zich twee vasten schappen, twee houten roeden en vier in hoogte verstelbare planken.  Wist je dat? Van de serie Country er een gehele babykamer of zelfs een tienerkamer verkrijgbaar is.  Afmeting: 200x112x62 cm (HxBxD)

€ 899.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Bopita
Product
 

Aanbouwkast Jules Cascina

Met deze ruime aanbouwkast Jules creëer je extra opbergruimte onder je Jules hoogslaper. De kledingkast wordt aan de linkerkant van de hoogslaper gemonteerd hierdoor heb je bergruimte over de hele diepte van de hoogslaper. De aanbouwkast beschikt over een hanggedeelte om al je kleding aan te hangen, ook beschikt deze multifunctionele kast over een extra opbergvak waar je al je boeken en accessoires kunt opbergen. De aanbouwkast is alleen te combineren met de Jules hoogslaper. Afmetingen: 178 x 98 x 60 (HxBxD)

€ 299.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Megabed
Product
 

Aanbouwkast Jules Antique Pink

Met deze ruime aanbouwkast Jules creëer je extra opbergruimte onder je Jules hoogslaper. De kledingkast wordt aan de linkerkant van de hoogslaper gemonteerd hierdoor heb je bergruimte over de hele diepte van de hoogslaper. De aanbouwkast beschikt over een hanggedeelte om al je kleding aan te hangen, ook beschikt deze multifunctionele kast over een extra opbergvak waar je al je boeken en accessoires kunt opbergen. De aanbouwkast is alleen te combineren met de Jules hoogslaper. Afmetingen: 178 x 98 x 60 (HxBxD)

€ 299.00

lees verder

Baby en peuterLinnenkasten Megabed
Product